Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by marrycalu

Sunt foarte suparata,Robert are diaree cu mucus si firicele de sange,nu mananca si nu prea vrea sa bea lichide.Antibioticul mi la varsat,cu mult chin i lam dat pana la urma,a mai baut si putin ceai,dar nu mananca si daca-i dau fortat face imediat kk,stiu ca a avut cineva probleme tot cam asa mai demult,Arleena parca,dar nu-mi mai amintesc sigur,daca poate sa-mi spuna ce ia dat si cand ia trecut,multumesc
Pediatra ne-a dat niste prafuri pt.diaree si antibiotic,eram f.bucuroasa ca am scapat de antibiotic si iaca ca pana la urma tot trebuie sa-i dau.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

marilena, noi am avut asa probleme...si lacri a avut cu alec...desi am fost la medic nu m-a lamurit f bine ce si cum....idea era ca se forta sa faca kk si se fisura un pic inauntru, de aici si firicele de sange....citind pe crema bepanthen ca e buna si la fisuri anale, de la mine putere i-am introdus in fundulet cu termomtrul crema de fiacre data dupa ce facea kk, si asa a scapat.....ii mai apare cateodata si fac aceeasi miscare si apoi iar ii trece....nu stiu daca e ok ceea ce fac,dar decat nimic(cum mi-a zis doc) eu consider ca e mai bine asa.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, felicitari sotului!

Multumesc! Ai fost singura cireasha care mi-a felicitat sotzul. Pentru noi inseamna mare lucru, au fost 2 ani de "munca", stres si examane...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Lyly da cu ce te felicita Diana?Ca eu am scapat ceva.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ira_tgr

vrem si noi sa ne inscriem la voi in clubul cireselor, cu toate k suntem o capsunica da... suntem fructe cu toate si sper sa ne intelegem...

pe capsunik' meu o cheama Sonia, ea s-a nascut pe 4 iunie 2006
la nastere a avut 2.700kg si 48.5 cm

la 1 luna a avut 3.700kg/54cm
la 2 luni a avut 4.700kg/56cm
la 3 luni a avut 5.750kg/60cm
la 4 luni a avut 6.500kg/63cm

cam asta ar fi...
pupacim celelalte ciresele si va dorim o seara frumoasa

Salut si bine ai venit la ciresele si sedere placuta.
Iti fac chiar azi capsunica ciresica.
Dami si ziua ta de nastere.
Si daca esti de origine din Rep.Moldova(vad ca numele sunt parca de pe aici) dami un PM.
ciresica noua.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Doroti, vreau sa mut linkurile cu hlizitzii pe prima pagina, daca vrea cineva sa-i vada doar n-o sa caute postarile mele. Raman insa in albumele mele de pe yahoo ca sa pot face adaugiri si modificari.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Sa inteles!Azi le trec in colo. pentru Stapinul imashului.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata, fetelor! hai ca acum am recuperat ce ati scris in week-end si vad ca tocmai i se ura luanei la multi ani? da' ea nu e pe 26 oct? ca de-acolo e nick-ul? sau sunt eu cam ? sper sa ma lamuresc... dar ii zic si eu La multi ani! si de-o fi devreme si de-o fi la timp.
magda, eu am luat recent biberon juplo, si mie mi s-a parut bun, dar ilinca nu vrea sa bea din el ceaiul pe care i-l fac zilnic, s-a obisnuit prea tare cu tetina de la nuk si numai pe aia o accepta. poate voi veti avea mai mult succes.
bun venit fetelor noi si sper sa tot intre si cele care ne citesc doar, si experienta lor va fi foarte utila la ciresici. revin...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrycalu

Sunt foarte suparata,Robert are diaree cu mucus si firicele de sange,nu mananca si nu prea vrea sa bea lichide.Antibioticul mi la varsat,cu mult chin i lam dat pana la urma,a mai baut si putin ceai,dar nu mananca si daca-i dau fortat face imediat kk,stiu ca a avut cineva probleme tot cam asa mai demult,Arleena parca,dar nu-mi mai amintesc sigur,daca poate sa-mi spuna ce ia dat si cand ia trecut,multumesc
Pediatra ne-a dat niste prafuri pt.diaree si antibiotic,eram f.bucuroasa ca am scapat de antibiotic si iaca ca pana la urma tot trebuie sa-i dau.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

Marilena nu stiu ce as putea sa te sfatui, nu am trecut prin asa ceva. Robertu bolnavior sa se faca bine cit mai repede.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by neda

Buna livada..

Imi pare rau ca nu mai apuc sa va citesc dar am o intrebare.Voi de cite ori pe zi dati bb-lor mancare solida.Eu am inceput saptamana aceasta sa-i dau cereale 1/zi si vad ca ii place, dar acum ma gindesc sa ii dau de 2/zi. Voi ce ziceti , nu e cam multisor sau e ok?
Inca ceva .Al meu bb doarme noaptea de la 5.30- 6 seara pina diminata la 6-7. Nu e cam mult atata timp fara mancare? UF. uf..daca nu doarme nu e bine daca doarme de ce asa mult

M-a amuzat tare clubul razaciosilor.Sunt atit de minunati ciresele noastre.Am sa revin si eu cu o poza rizacioasa.

neda

Neda eu ii dau cite ori vrea(asta simbata si duminica ca in celelalte zile cred maicamea ii da si mai mult ca sa prinda mica la falci), deci daca vrea doar o data, o data daca de doua ori de doua, doar ca eu ii dau intii pireu de fructe si dupa asta cereale, ca sa nu se constipe, ca am observat ca nu iam dat si so constipat copilu.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Vin si eu cu vesti ceva mai bune...Ingrid se simte mai bine...se pare ca tratamentul da rezultate.Cel mai bine cred eu ca i-au facut aerosolii si aspiratziile(pe care le uraste).Mai avem si maine 2 shedintze dupa care o consulta din nou sa vedem ce mai urmeaza.Oricum e mult mai vesela si mai bine dispusa...are chef de joaca,mananca mai bine.

N-am apucat sa mai citesc ce s-a scris si nici nu cred ca voi avea timp sa citesc din urma(casa mea arata ca dupa razboi,am muntzi de rufe de spalat si de calcat asa ca o sa am un week-end plin).

Multzumim tuturor celor care s-au gandit la noi.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Felicitari pentru progresele de insanatosire.
Si felicitari pentru noul glow.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata
la noi a mai trecut un w-end greu.
de trei zile miriim intr-una. duminica avem intilnire obligatorie la bunici (socrii mei), unde nu dormim, nu prea mincam, sintem stresati,...
dar asta e.

si ne-am inoit semnatura. sper sa mearga.
urari de bine tuturor.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

acum cred ca merge.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput