Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
DianaR spune:
Lyly, ma bucur ca macar am reusit sa-ti smulg un zambet
. Pupici si sper sa gasesti repede o bona potrivita ptr. Alec razaciosul
. M-am scobit
dupa poza dar nu sunt multumita. Probabil mai facem o sedinta foto maine cand vin parintii mei sa aibe cine o face sa rada.
Diana, bine ca ai prins-o la timp.
Neda problema cu mancatul o au multe cirese. Inclusiv eu ma chinui cu a mea, dar eu nu renunt la san. Mance cat o vrea, asta e, tot san ii dau. Si de crescut, poti vedea pe listuta ca tot mai prost de la o luna la alta. Asta e.
Miraje, bine ca ai gasit varianta care o satisface. De slaba, nu-i asa de slaba, uita-te pe listuta. Oricum are mai mult ca fica-mea la 5 luni.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
miti2004 spune:
marrycalu ma bucur ca puiul tau e mai bine 
mirage ma bucur si pt tine ca ai gasit "cheia succesului" 
Si noi avem de vreo 2 zile tot felul de toane : si-a stricat programul meselor, eu totusi incerc sa ma tin de el
, ieri seara a plans de la 5 dupaamiaza pana la 8 seara, deci 3 ore de racnete in continuu, in care am incerc urmatoarele fara succes pt ca pana la urma a adormit de la atata plans: in pat cu jucarii atarnate, pe playground, in carucior, in brate, pe picioarele mele, i-am dat ceai, apa, lapte...NIMIC domnule nu ii convenea
, eu cu nervii la maxim evident si singura fara sot ! azi a avut aproximatix aceleasi fitze dar numai 1 ora...si tocmai de vreo saptamana credeam ca am scapat de colici.
aaa si plus ca ori mananca 175 ml in 8 minute cu tetina medie, ori peste juma de ora 90 ml incercand pe rand toate tetinele: aia cu gaura cea mai mica, cea medie si cea in Y si iar rotite...
l-am pipait pe gingie si nu e nimic inflamat, asa ca am ajuns la concluzia ca sufera de BAZDACI, adica de ifose....
Lyly iti doresc sa-ti gasesti o bona cat mai repede...doamne ce bine mi-ar prinde si mie una,...dar aici e cam greu pt noi deocamdata![]()
pupici,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
CamiM spune:
Salut livada inciresata!
Miki am tot uitat sa iti scriu parca tu scrisesei ca vrei sa iei scaunul de masina in avion.. ia-l cu incredere dar sfatul meu este sa il iei cu tot cu baza ca se prinde aproape la fel de usor ca in masina pe scaunul din avion si e tare bine, noi asa am venit de la Buffalo la Philadelphia, in plus cum erau locuri libere in avion insotitoarele de bord ne-au mutat pe un rand numai noi asa ca am avut si loc destul si fiindca avea scaunul ei nu a facut mare taraboi Sof nazbatios.
Liliana si Mircea bine ati venit in livada..sedere placuta si plina de folos!! Luni cand intra Doroti o sa va treaca pe listuta.
Diana79 brrr!! Pai cand vine frigul asa cateva minute afara si restul plimbari mai lungi la mall sau gradina botanica ..nu e ideal dar daca si Nicole a ta e obisnuita sa iasa din casa in fiecare zi si face scandal daca nu .. e cam singura solutie. Merci de sfatul cu medicamentul homeopat pana acum nu avem probleme dar e bine de stiut; oricum stiu ca Orajelul care se gaseste in farmacii nu prea ajuta. Nu cred ca e magazinul ala pe aici dar o sa incerc la mall cum ai sugerat.
Imi pare rau de sperietura...noi am patit asa ceva cand avea Sofia vreo cateva saptamani o fractiune de secunda a lipsit sa nu cada de pe canapea si de atunci nu o mai las singura decat la ea in pat sau pe jos.
Lacri ne pare rau pentru intamplarea neplacuta cu bona.. bafta multa sa gasiti bona super si repede.
Neda sincer nu te invidiem pt probleme iti dai seama ci pentru asa copil cumintel dar ai dreptate nu m-am gandit ca si asta poate fi o problema ..oricum multa ...pofta de mancare sa creasca mare si voinic mititelul.
Mirage spor la treaba si sa speram ca tine reteta cat mai mult. De slabuta cum zicea si Diana parca, nu e slaba.. Sofia la 4 luni avea sub 6 kg . de cateva saptamani a inceput insa sa puna si are acum niste .. sunculite..![]()
![]()
ok pauza s-a terminat ma cheama "sefa" la apel!! pupici la toate ciresele!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
marrycalu spune:
Diana79,miti2004,multumim

Acum e bine bebelusul meu,ma bucur tare mult,la ce sperietura am tras.
Am noroc ca avem o pediatra foarte buna si a stiut din prima ce sai dea,din prima zi sa vazut schimbarile in bine.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
Ursulia spune:
Sunt la a doua incercare pe ziua de azi de a comunica cu voi. Sper sa nu esueze!
Multumim tuturor pentru urarile de bun venit!
Sa transmit repede datele necesare completarii listutei:
Mircea Andrei s-a nascut la 27.05.2006 cu 3200 si 47 cm. Apoi:
La 2 luni:4600g si 58cm;
La 3 luni:5120g si 60 cm
La 4 luni:5840g si62 cm
La 4 luni si 3 saptamani:6420g
Dupa cum se vede suntem mai slabuti ( pardon, bebe doar ca mama-sa nu e nici pe departe!)
Va pupam pe toti si dorim insanatosire grabnica bebeilor bolnaviori.
mirage spune:
Da, aveti dreptate, nu greutatea era cea mai mare drama, ci urletele de la momentul masa. Acu' are etapa de plescait dupa ce termina de halit si e asa de relaxant...
Evident, cu primul copil n-am avut nici un fel de probleme cu mancarea (l-am alaptat pana pe la 10 luni si ar fi stat agatat de tzatza tot timpul)...si acum la 7 ani ii place sa manance incet, sa se bucure pe indelete de ce are in farfurie.
Cu Calina e pur si simplu altceva!
In alta ordine de idei, am avut cateva zile de muci care s-au rezolvat cu Sterimar (apa de mare la spray) si umidificator in camera. Mi s-au parut mult mai eficiente decat serul fiziologic.
Vivi, aerosolii sunt super buni pentru copiii de toate varstele. Codrinul meu are o forma parsiva de alergie la acarieni si la aerul rece. In cazurile de criza, aerosolii fac minuni. Am in casa rezerve de apa de mare si apa de Sovata special pentru sezonul toamna-iarna cu raceli multe.
Si eu am fost foarte dezamagita de servetelele umede existente pe piata romaneasca. Asa ca am renuntat la ele si prestez spalatul la fund de fiecare data cand schimb pampersul domnisoarei. Pentru cazurile cand nu am apa la indemana(cand nu-s acasa...) folosesc Nivea. Rezultatul este ca in 4 luni jumate fata mea nu a avut niciodata iritatii la fund, iar de cremuit nu o creia o pauzasc deloc. (cam 1 data pe saptamana imi amintesc sa o mai ung cu ulei de masline, asa, pentru frumusetea pielii :)
Pupam ciresele si puii de cirese!
mirage spune:
erata:*de cremuit nu o creia o pauzasc deloc*
... nush ce am putut sa scriu acolo, ca nu inteleg nici eu ![]()
mikiion spune:
Am inteles ca acasa s-a mai incalzit. Norocoaselor. Aici sunt doar 0 grade dimineata max 6 ziua. Si sunt anuntate numai ploi.....
Mie mi s-a intors piticul, l cei stiam eu ca era....
Un mancau si un copil care doarme noaptea!!!!
A reintrat in programul normal....
Si acum incept sa ma prind ce a fost.
Varianta 1 : o reactie la vaccin? dar poate sa-l dea peste cap timp de 10 zile? adica nervozitate, agitatie, mancat prost si vomitat( putin nu mult dar este nou pt. noi ca nu mai facuse asta. A vomitat si baby drink!!!), nedormit.
2. sau eu sunt de vina? Pt, ca a m avut o sapt in care mi-a fost rau la stomac, si eu banuiesc ca de fapt am avut o criza de bila( am o pietricita vazuta la toate ecografiile din ultimii 5 ani)pe fond de oboseala si de proasta alimentatie...Si laptele meu poate nu a mai fost asa bun!
Va rog sa va dati si voi cu parerea? Ca sa nu se mai repete. Ca deja ma gandesc cu groaza la celelalte vaccinuri care vor mai veni .....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
magghyc spune:
Dragelor, io nu am net, acum sunt pe Zappul lui barbatimiu de care nu voi abuza...
vroiam doar sa intru sa ii dau un mare pupic
lui Lyly de la o mamica pe care ea a ajutat-o cu hainutze...nu de alta, dar nu vreau (iar!!) sa ma iau cu treburi si sa uit...si mamica respectiva s-a bucurat extrem de mult!
De ieri avem calorifer electric! Nic nu a racit, Slava domnului, suntem bine cu totii (eu am ceva urmari cu gatul din cauza dormitului in aer rece, dar nimic serios)...
Diana,
Daca ajungi la magazin sa ne povestesti ce ai gasit frumos.
Intrebare:
Am vazut in Gima biberoane Japlo, facute in Anglia. A luat cineva? Cum sunt?
Va pup,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic