Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
tnicoleta spune:
Laureta Eu vreau sa ii iau Biei niste accesorii pentru bblusii ei. Scaunel, patut vase pentru mancare sau o bucatarie.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare mamicilor!
Vanesa, multa sanatate lui Cata! Saracutul de el ... cred ca a suferit tare mult, mai ales ca-i un mancacios. Tu cum te mai simti? Cum mai stai cu morala? Pupici!
Nico, ti-am vazut papusa ... o frumusete mica!
Laurina, pupici sa-ti treaca dorul. Tin pumnii sa fie mai bine cu timpul asta!
Cami, te
dulce! Succes! Tin pumnii! :)
Noi am fost deja harnici si i-am luat lui Cris deja cadourile (o mica parte mai lipseste) cand a fost peste week-end la bunici. La noi e asa:
Mos Nicolae:
- Adventkalender de la Playmobil - 24 de cadoasuri ptr. perioada 1-24 decembrie ... si na, la noi o sa inceapa de pe 6.12 ...
- casca á la Bob the Builder
- o gentuta de tabla Spongebob plina cu dulciuri
Mos Craciun:
- tren cu sine si pasageri, lumini, sound
- helicopter gen Salvare montana (asa se spune?)
- urmeaza: un leu mai maricel de plus cu mult par [papusa Rosi nu mai are freza - saraca - de ce a tras-o fi-miu de par, avem nevoie de Rosi2, pe care din pacate nu o gasim ... poate are Oma mai mult succes, in caz ca nu, il adoptam pe noul leu (sunt curioasa ce nume o sa-i dea) si speram ca scap eu de ciufuleala ;))
- cadourile (multe, deja ma ingrozesc ca nu mai am loc in casa de ele) de la Oma si Opa :)
- ... si cine stie ce ne mai trece prin cap ;)
Saru-mana de felicitari! A functionat si azi-noapte! Sper ca si in continuare!
Azi l-am "rezolvat" si pe tati de cadou si am rasuflat usurata ca nu i-a dat Cris raportul cand a venit la pranz la masa ... ca de obicei ii povesteste imediat tot. Si bunicii sunt deja "aranjati" si de abia astept sa-i vad fata mamei mele. I-am facut un portrait fain rau de tot (sunt eu incantata, vreau si eu unul :)) lui Cris, ceva ca o creta speciala de hartie. Pictorul a fost un iugoslav gasit pe strada pietonala ... dar asa un talent, de ma lasat baf. Pun pariu ca o sa inceapa Oma sa planga de fericire :))
Sunt curioasa ce cadou o sa primesc eu ... ca nu-mi trebe nimic, sunt fericita si implinita pana in adancul inimii :D ... cam greu pentru familiuta mea anul asta ;)
Mai fetelor, chiar nu mai stiti nimic de Mariuca? Imi fac griji!
Gata, ca azi am exagerat! Va pupic pe voi si pe pitici! Multa sanatate!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
Salutare!
Irinusha, of, si eu imi fac griji pt Mariuca, intru f des pe topicul ei, dar nici intrebari nu-mi mai vine sa pun.
Cred ca Irina e prea ocupata, saraca, sa ma intre si sora ei nu are activ, din pacate, PM ca sa-i scriu un mesaj. Felicitari pt somnicul fara pampers!
Nicoleta, am vazut pozele cu papusa mica si e o dulceeeee!

Vreau si eu o fetita, dar mi-e greu sa ma decid, sunt em f incurcati cu serviciile, sa zic asa.![]()
Anacami, l-am vazut si pe Sebisor, care nici macar baietel nu mai e, e ditamai cavalerul frumos de pica!
Numai copilasi frumosi pe aici!
.
Laurina, super simpatic Mihnea cu "probabil"![:-))] Darius foloseste f des "cateodata", "de fapt", "Doamneee, mami!" si alte asemenea expresii, de murim de ras.
Laureta, eu chiar nu stiu ce jucarii sa-i mai iau lui Darius! Ca vine Sf.Andrei, Mos NIcolae si Mos Craciun...
o gramada de cadouri si sunt in pana de idei! Nici de hainute nu prea are nevoie, da' aici mai facem loc in dulap.
De jucarii aproape ca nu vreau sa mai aud, ma sufoc, nu mai aveam unde sa le punem, pur si simplu. Dar nici nu ma lasa inima, mereu imi mai sare cate ceva in ochi, asa ca o sa iau la rand en-gros-urile si supermarketurile si trebuie sa gasesc ceva interesant. Sper!![]()
Va anunt ca ne ies 2 maselute, (cam tarziu) mai avem 2 si scapam!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
vanessa ionescu spune:
Anacami, succes la cautari... Daca nu sunt pe langa subiect, cred ca nu e nici o problema daca ti se face nu stiu ce vacin dupa nastere...
Daca sunt pe langa scuza-ma..
Nici eu nu stiu ce sa fac de sarbatori. Si la noi e sf. Andrei (Cata e si Andrei). Atunci o sa-i iau tort si sampanie pt la gradi iar seara il duc la Itsy Bitsy la emisiune luii Zapa (daca am chef) ca e invitat.
De Mos Nicolae noi l-am invatat pe Andu ca mosul vine cu dulciuri, fructe, creioane colorate, carti si eventual o jucarie mica. Asa a fost tot timpul. Anul trecut i-am luat o enciclopedie frumoasa tare (are o bibloteca plina de enciclopedii de toate felurile).
De mos craciun, andu a scris o scrisoare. Cu Cata e simplu ca e innebunit dupa trenulete si masinute. Plus ca ii plac tare mult pitiicii lui Alba ca Zapada si am vazut in carffour un joc mare cu piticii cu casuta lor, etc. asa ca o sa-l luam trenulete si casuta piticilor. deabia astept anul asta craciunul ca o sa fie primul in care o sa inteleaga si ei cat de cat. Cata ne zapaceste de o luna cu mosul. i fiecare zi si ne zice ca o sa-i aduca cadou. o sa vina si l agradi si la andu la scoala (si aranjez cu invatatoarea sa-i aduca si lui cata ceva mic) si am vorbit cu nasii sa vina si acasa (cred ca nasul s eva costuma).
of, ca imi aduc aminte de ale mele si ma rog sa nu am vreo "surpriza" cu mama de sarbatori.
va pup, noapte buna
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Carmenbr spune:
Dragele mele,
Scuze ca sunt pe fuga, dar am vorbit cu Irina si inca de data trecuta imi spusese ca i se pare ca Mariuca face kk cu putin sange. Se pare ca s-ar putea sa fie o enterocolita, asa ca acum i-a schimbat putin felul de a manca si asteapta rezultate. Nu se mai albastreste asa rau cand plange, dar tot are putin culoare albastru, in schimb nu mai respira greu. Irina mi-a spus ca respiratia greoaie e semn ca se accentueaza problemele cu inima, asa ca faptul ca Mariuca chiar daca plange nu pare sa respire greu, e semn bun.
Am pus-o sa fuga la cumparaturi ca acum vin mosii de sf Nicolae si de Craciun si copii nu au cadouri. Am ras putin cu ea si am glumit ca sa ii mai schimb starea de spirit ca e destul de pesimista. Se agata saraca de orice, doar-doar o sa fie bine si pt puiuta ei. Sa ii dea Doamne Doamne zile multe si fara durere.
Mi-a spus ca George va incerca sa-mi trimita niste poze si o sa le postez eu aici.O sa va tin la curent cat de des am vesti. Pana atunci sa nu uitati va rog sa va rugati pt Mariuca si pt Irina, ca la stresul prin care trece, eu sunt tare minunata ca inca mai este intreaga la minte (eu in locul ei o luam razna de mult!).
Va sarut dulce pe toate si va citesc cat de des pot. Sanatate multa la copilasi ca e cel mai de pret dar pe care il pot avea!
P.S. Sa va mai spun ca Eric e iar bolnav?! Ca eu deja sunt pe campii de mult. De 2 zile are febra mare seara si noaptea, iar aseara a avut si nasul infundat si a adormit abia pe la 4 dimineata! Sunt disperata cat de bolnav mi-a fost ultimele 3 luni, abia il astept pe tata!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
alus spune:
Draga Vanessa- eu speram sa gasesc deoarece am gasit aici polon- englez si am crezut ca po sa gasesc si englez-roman, am avut o mica speranta. Asa cum am tradus pana acum fara, voi traduce si deacum in colo, da sti ca daca as avea era mult mai usor. Mersi ca miai spus si nu o sa caut pana am sa-mi vina draci 
Irinusha- felicitari ca ati scapat de pampersi, noi pe moment scapam de biberon. I-am cumparat suzeta tare si cand o vede cere sa manance grisul cu lapte in farfuriuta, nu-i prea merge dar suntem dabea la inceput. Astazi la pranz am lasato sa doarma o ora fara pampersi,nu a facut pe ea, dar asta a fost o ora dupa ce afacut inainte de culcare.
Nicoleta- ai o mica dulceata, eu as vrea acum un cocosel mic si dulce
, dar sotul meu nu prea este hotarat, tot timpul imi spune ca poate o sa-mi fie greu cu doi, iar mie imi vine sa ma dau cu
ca nu ma asculta.
Bertha - sunt in aceasi situatie ca tine, nu stiu nici eu ce sa-i cumpar, mai ales ca acum copii se prictisesc destul de repede de aceasi jucarie, noi ne gandim la bucatarie, co oale, chiuveta, chiar si aragaz, are cm 86-90 cm, dar intrebarea este daca se va juca sau va sta in colt. Aici mamicile spun ca la baieti poti cumpara mai usor, eu cred ca daca nu ai ideei nu conteaza.
Acum sa va povestesc de ingerasul meu. Ma jucam cu ea si la un moment dat i-am luat bluzita si am spus asa cum ea spune
"Asta este a mea!"
Julia: nu a mea
Eu: nu a mea
Julia: dami innapoi copilule ![]()
Astazi Julia la rugat pe tata sa o adoarma, dar la un momet dat o aud ca ma striga,ma duc la ea si stiti ce imi spune: MAMA TATA NU STIE SA CANTE, VINO TU!![]()
Ma duc sa ma culc
, mie un somn. Ma duc la 
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna,
Irinusha, parca vad atmosfera de sarbatori din caminul vostru!Cris le merita cu varf si indesat (cuminte,ascultator si dulce). Si pentru ca si tu o meriti-"cu varf si indesat"
- o sa primesti muuulte cadouri frumoase!
Nicoleta, ai o fetita dragalasa foc.Daca nu o cunosteam as fi zis ca are vreo 4 anisori. Unde mai pui ca este si foarte harnica si ordonata!
Eu o sa-mi pun pe lista dorintelor de Craciun si .. o fetita. Cine se mai inscrie?!?
Bertha, prin asta trec si eu : problema serviciului. Acum am ajuns la concluzia ca daca o sa ma gandesc la asta nu o sa mai fac un copil decat la pensie
(se pare ca se poate...).
Vanessa, recunosc ca imi mai doresc un copil. Sa stii ca nu am nici un test de sarcina pozitiv. Poate in viitorul apropiat.. Nu imi fac absolut nici o problema legata de RH.
Acum vreau sa imi fac un test Papa-Nicolau, sper sa fie totul ok.
Laurina, pupici frumuselului tau; este foarte haios, mi-as dori sa il vad, dar nu stiu cum fac in weekend-uri ca ajung sa stau mai mult in casa- in ultimele doua sambate am facut doar treburi admin si am trimis baietii afara sa faca cumparaturi (si rezolv si plimbarea lui Sebi).
Carmenbr, multa sanatate lui Eric!
Carmen (Mephala) ce mai fac baietii tai? tu cum te mai simti?
Laureta, la servici este bine, am si niste colegi foarte de treaba. Nu ne-ai mai spus ce face Inisa!Tu cum te mai simti, ai mai facut vreo analiza, gimnastica medicala?
Lauraa,felicitari pt. sarcina! Te apropii de jumatate, cum te simti? Sarcina usoara in continuare si un copilas la fel de inteligent ca si Lara.
Apropo, mai este vreo alta graviduta in grupul nostru?
Va pupam!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Salut!
Anacami, bine-ai revenit!
Un frumos Sebi! Si ce 'parc' de joaca are el in camera! Unde incap atatea?
Carmen, multumim de vestile bune.
Sanatate lui Eric!
Referitor la cadouri, noi vrem sa-i cumparam un laptop de jucarie.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
mephala30 spune:
Anacami, acu am citit mesajul tau.
Io sunt bine, in week. am avut o mastita, dar am tratat-o cu 3 zile de antibiotic si a trecut.
Copilasii: Ius ma sparge cu chineza lui (a inceput sa foloseasca verbele si sa formeze propozitii-in sfarsit!!!!, numai ca nu-l prea inteleg)
Teo e un scump, zambeste toata ziua si e ft. cuminte.
Ii poti vedea la 'poze'. Lasa-ne cateva impresii in questbook, daca tot vizitezi pagina lor. Multumim. 
A, ma bucur ca v-ati hotarat sa-i faceti o surioara lui Sebi. E cumplit de bine cu doi copii. 
Poze
mephala30 spune:
Camelia, multumim pentru vizionare 
....faina tare casa socrilor...si mare!
Poze