Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna mamici si pitici!

Felicitari noii duble mamicute Iulia! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Multa sanatate tuturor piticilor bolnaviori!
Noi suntem bine, cu din ce in ce mai putin timp liber , din ce in ce mai obositi. Asteptam sarbatorile de iarna, deja incep sa le simt "mirosul". In curand va trebui sa cautam cadouri (partea care imi place cel mai mult); deja ne-am gandit sa ii luam lui Sebastian eroii preferati- adica locomotiva cu aburi Thomas+niste prieteni, eventual personajul Noddy. Urmareste Minimax cu mare interes, isi schimba singur programele pana ajunge la el (minimas-minimas)

M-am invrednicit sa mai pun si cateva poze noi, ca in ultimul timp nici de descarcat nu am mai reusit..

Daca aveti timp si chef puteti sa ne vedeti aici
Am pus si 3 filmulete (pe ultima pagina, ca acum permite si webshots video]. Sunt amestecate din oct-noiembrie (nu va luati dupa data inscrisa pe ele...)

Va pupam si va dorim toate cele bune!
Mai volbim (expresia lui Sebi)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami Bine ai revenit. Am vazut voinicelul.

Si m-am invrednicit si eu sa pun ceva poze cu Bia la mine la www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20061106&ctime=114502" target="_blank"> servici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare mamicilor! Pupici la pitici!

Cred ca suntem toate cu gandul la Mariuca si fara mare chef de scris. Mai stiti ceva de Irinel si Mariuca? Tot m-am uitat la topic peste week-end si nimic ... Carmen, mai ai noutati! ?

Noi suntem bine, sambata au fost bunicii la noi (tata-i disperat ca nu poate sta mama fara Cris si ca ne sufoca cu vizitele ;)) si duminica am fost in vizita la niste prieteni, sa se mai joace pustii. Nu-mi place deloc anotimpul, imi da asa o stare de melancolie ... cred ca sunt facuta ptr. regiuni tropice ;)

Sa ma mai dau si eu mare cu al meu copil:
De ceva vreme doarme la pranz fara pampers. Facem inainte pipi la olita, dupa care doarme fara probleme ... pana acum barem ;) Ieri noapte l-am lasat tot asa ... am cam facut eu "naveta" la el sa-l controlez - nu mi-e de saltea ca am pus ceva special sub cearceaf, dar nu vreau sa doarma ud - dar vad ca n-au fost probleme. Ptiu, ptiu, ptiu sa nu-l deochi ... eu incerc asa in continuare ca prea il chinuiam cu pampers-ul asta ca sa-l gasesc uscat de dimineata.
Si tot de ceva vreme e innebunit dupa puzzle. Si sunt tare mandra ca face puzzle ptr. 4 ani ... chiar si la inceput il face fara ajutor. Trebuie sa vorbim cu Mosul sa mai aduca cateva ;)

Va pupic, sper ca sunteti bine si puiutii sanatosi! O saptamana faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am o mare rugaminte la voi! Puteti sa-mi dati si mie pagina www a unor librari din Bucuresti unde pot sa vad cat costa dictionar juriduc englez roman si vice versa? Am mare nevoie de asta.

La noi totul ok, in afara de asta ca pe mine ma apucat o raceala! latr ca un caine turbat cand ma apuca. Ce bine ca Julia nu a luat de la mine. Din cauza mea trebuie sa stea in casa. Dar bine ca este frig si ploua, avem motiv sa stam si mai repede intelege de ce nu iesim.

Va multumesc mult pentru ajutor!

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Repede si eu, cat am un piculet de timp

Cami, am vazut pozele sunt superbe, Sebi a crescut foarte mult. Casa din imagini este casa de la tara? Asa repede?

Nico, Bia este o frumusete si sta asa cumintica la birou. Multa sanatate pentru soacra, sper ca este deja mai bine.

Irinusha, e bun rasfatul asta de la oma si opa:). Tinem pumnii tot asa pentru Crisulet fara pampers la somnic

Din pacate eu ajung f tarziu acasa si tare mi-e dor sa stau cu Mihnunita mea mai mult, sper in ianuarie sa fie mai bine. Acum ii place foarte mult cuvantul 'probabil' si face tot felul de afirmatii de genul 'pobabil ca aici se deschide':) si tot asa, este un dulce. Cateodata ne lasa cu gura cascata ce-i trece prin cap si schimbam eu cu tati niste priviri de parinti taaaare mandrii, de comorita lor

Simona, sper ca sunteti bine, ne este dor de tine

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Alus, cauta pe aici nu stiu daca gasesti...
www.cartea.ro
www.librarie.net
www.cartionline.ro
pupic pentru blondina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alus Mai incearca di la edituri Nemira, Rao sau libraria Diverta poti da o cautare pe google - edituri, si vei gasi.

Irinusha lui Crisu cel destept. Felicitari pentru reusita.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Iulia, felicitari (chiar daca sunt intarziata ca de obicei) Sa creasca amandoi mari si sanatosi!

Alus daca tu crezi ca o sa gasesti un dictionar de termeni juridici englez roman esti optimista. exista ceva dar nu juridic ci de "afaceri".

Noi dam din una in alta. cred ca, Catalin a facut o viroza sau o infectie la stomacel. Toata saptamana trecuta (si acum inca) are cate un scaun (max 2) pe zi dar e numai apa si a avut chiar 2 zile in care era decolorat (ca si culoarea untului). Acum s-a mai inchis la culoare dar tot lichid e. sambata si duminica a fost mai bine si ieri a luat-o iar razna. nu il doare burta si nu face des. odata si bine. si colac peste pupaza i-a aparut si o ciupercuta pe limba (o pata mai rosie) care ar fi tot de la chestia cu stomacul. asa ca, a trecut pe antibiotic, glicerina cu stamicina pe limbuta (care e aproape vindecata). Si astept joi rezultatul dde la copro. Dar nu il pot tine pe un regim ca e la gradi, plus ca bea in continuare 3 biberoane ee lapte pe noapte care numai bine nu-i fac la burtica dar nu am cu cine sa ma inteleg. tipa dupa lapte de scoala tot blocul.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna mamicilor.

Anacami ma bucur ca sunteti bine.Nu mai stiam nimic de voi.Am vazut pozele si filmuletzele, ai un nazdravan frumusel foc.Si a crescuuuut Tu cum te mai simti?La servici cum merge?

tnicoleta si Bia a crescut si are par auriu.Ce picteaza ea acolo mey mey.

Vanessa multa sanatate la pitic

Laurina bine ca ai spart gheatza cu scrisul.Nush ce avem de la o vreme chiar toate suntem tacute.O fi si sfarsitul de an cu oboseala cu tot.

Irinusha felicitari pentru puzzle.Eu sunt topita dupa ele.Inisa e inebunita dupa surubelnizte

Apropo loviti cu listele de cadouri pentru Craciun.Ce le luati la copilasi???

V-am tzucat din zbor

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Laureta, pupici si de la noi.
Lista noastra de cadouri:
"trenuletul cu ochi" (expresia lui Sebi) sau Thomas si prietenii; la cate combinatii sunt, am da faliment.Pentru inceput il luam pe Thomas+sina+gara, ca apoi sa ii mai adaugam cate un "prieten". Eu ma gandeam si la o masuta de lucru, care se poate preta si la o fetita
Poze noi ai?

Va pupam pe toti! Hai ca acum accesez din ce in ce mai des DC-ul, au fost zile-saptamani cand nici nu m-a tentat...Sa vad cat ma mai tine de data asta...(de fapt stiu si de ce: sunt in cautare de "neste" informatii"-prietenii stiu de ce- pe care pot sa le gasesc pe forum)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput