Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Meeey, nu face glume din astea cu mine ca-s femeie batrana si sensibiloasa si plang usor!! Ca mesajul a intrat ultimul pe pagina si pana am dat la pagina urmatoare am stat cu inima in gat, zau asa! ![]()
![]()
![]()
![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Tdi chiar era sa cred,sa mor de nu ...mai ales ca te plangi de dureri de burta...
Cuscra da aveau chiloti?!Ca am inteles ca nu se mai poarta,mai ales ca asemenea pantaloni...
Ce viata au unii...sa poata lasa copilul undeva...am ajuns sa-mi dorsc 5 minute de liniste...daca mi-ar putea aduce Mosu' asa ceva ar fi minunat...
Newmami ma omori cu jucariile alea...aici nu ai sa vezi asa ceva...
Cu pusu mana-n brad e chestie de noroc...daca copilul este intelegator,cum am avut-o eu pe Bianca,atunci e de-ajuns sa-i explici odata ca doar ne uitam la pom si nu-l plimbam prin casa...in schimb daca ai parte de o capoasa precum Delia atunci zilele pomului in casa sunt numarate...
Inainte sa termin vroiam sa trimit o infuzie de sanatate copilasilor si mamicilor suferine...prea multe boli au napadit prin grupul nostru...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Salutare!
De alaltaieri de la pranz si pana acum nu a mers netul, cred ca e vre-o smecherie a administratorului de retea, pentru ca am observat ca se intampla cel mai mult in week-end sa nu fie net insa la messenger ma pot loga. Ne gandeam sa ne facem abonament separat dar nu stiu cat vom mai sta la ai mei si sigur contractele se fac pe o perioada mai lunga de timp.
Scrisesem in word un mesaj pe care l-am pierdut din cauza ca mi s-a inchis brusc laptopul, asa ca sper sa reusesc acum sa rescriu tot ce-am pierdut.
Da, sunt 31 de saptamani de sarcina deja. Nu stiu cand a trecut asa de repede. Pe de o parte abia astept sa-l vad pe samburelul mic si sa-l tin in brate iar pe de alta parte as vrea sa lungesc cat pot de mult perioada cat suntem numai noi doi si Maya. Ma gandesc cu egoism ca nu voi mai putea sa ma bucur de fiecare clipa langa ea, mi-e teama sa nu fiu coplesita de greutati si sa ma schimb si mai mult.
Acum luam in calcul posibilitatea de a ne muta la Brasov din primavara sau poate chiar mai repede. Stiu ca va fi greu sa ma descurc singura cu doi copii in conditiile in care pana acum am beneficiat de tot ajutorul mamei mele, insa parca dorinta de a avea un camin numai al nostru este mult mai mare si incerc sa ma incurajez ca nu sunt singura si ca nu voi muri din asta.
Nu am apucat sa citesc deloc din urma, am mult de recuperat, am citit numai paginile care s-au scris de cand am venit.
OanaC - multumesc mult! Nasii vor pleca in noiembrie in State si ne-au asigurat ca ne vor trimite pachetul cu tot ce avem nevoie imediat ce ajung acolo. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea cu Eva, sper sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala pana la urma. 
Androix - eu mi-am facut pantaloni la o croitoreasa, mi-am luat material din Cocor, am gasit si lycra pentru banda elastica si am iesit mai ieftin decat daca i-as fi luat de-a gata. Asta pentru ca hainele pentru gravide sunt mult mai scumpe decat cele obisnuite. Am vazut intr-un singur loc niste pantaloni draguti - la parter in Cocor - erau unii din raiat cu niste buzunare haioase, costau 120 RON dar nu mi-am luat ca am deja trei perechi cu care sper sa ma ajut pana la sfarsit!
Fran - m-am tot gandit la voi, chiar cand am plecat eu ne dadeai vestea despre galma Iepuretelui - am sperat si inca mai sper sa nu fie nevoie de interventii serioase. Cel mai rau este plimbatul asta de la un dr. la altul si confruntarea atator diagnostice diferite. Sper sa treceti repede si peste asta. Si Maya a tinut acelasi regim de care spui tu, si i-am dat si branzica de vaci. Nu stiu care e treaba cu lactoza, cert e ca in cateva zile si-a revenit. Apoi aceeasi recidiva am avut-o si noi si n-am mai tinut regim strict, doar a baut ceai de menta si lapte preparat cu mucilagiu de orez. Mai rau a fost cu iritatia de la fundulet care ne-a chinuit cateva zile. Multa sanatate!
Nelia, pozele sunt superbe! Te lasa fara cuvinte, parca ar fi carti postale! Mi se par minunate activitatile la care participati voi, e un mod extraordinar de a iesi din banal, de a-ti face relatii si prieteni noi! Sa te ti daca Agata a inceput sa cocheteze de pe acum cu invitatiile!
Gusta, mai exista vre-un diagnostic pe care sa nu-l fi experimentat? Eu nu stiu cum mai poti! Multa sanatate!
Loreen, emotii sunt destule. Nu stiu de ce sa ma tem mai repede! de nasterea in sine sau de cum va fi dupa!
Chiar asa, nici pana astazi nu s-a descoperit misterul
? Ce curioasa sunt!!!!!
Tina
31+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
loreen spune:
Io cred ca-s depasita rau....si nu am inteles
Fran despre ce vorbesc fetele?!Am citit despre cucuietele lui Iepu' insa m-am gandit ca poate a cazut...este ceva nasol?!
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
loreen, multumesc de raspuns. Si eu ma bazez pe faptul ca-i explic o data, de doua ori ... n ori si pana la urma o sa inteleaga
. Ma gandeam ca poate exista ceva siretricluri care sa-i faca sa priceapa.
Cum a reusit Delia sa-si sparga buza? Mai dar are o bafta saracuta la cazaturi.
FlorentinaG, o sa-ti fie tare greu singurica cu doi micuti, dar sunt sigura ca o sa faci fata. Uneori e nevoie sa fiti numai voi trei (patru in scurt timp). O sa vezi ca si sotul se va implica mult mai mult, te va ajuta si o sa fie bine. Brasovul e un oras minunat si pe deasupra mai e si Elisor aproape
.
Nelia, foarte frumoase pozele, poti sa le vinzi ca vederi linistita. Baby Einstein gasesti la ToysRus cate vrei.
Azi e luni si dupa cum va dati seama am un chef de munca ....
NewMami &
Patrick Ryan
Florentina G spune:
Newmami, multumesc pentru incurajari! 
Am reusit sa pun cateva poze mai recente in album, mai sunt de pus insa trebuie sa mi le copiez din computerul soatzei!
Tina
31+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Danelutza spune:
Florentina, foarte frumoase pozele si tzie itzi sta asha de bine cu burtica 
Teddy si eu cu soatza ma cert din aceleashi motive, ma scoate din an in pashte din casa, daca pun mina pe carnet cit mai repede, dispar fara el in ceatza 

loreen spune:
Florentina nu-ti va usor asta-i un lucru cert...dar la cat este Maya de intelegatoare inclin sa cred ca nu vei avea nici pe jumatate problemele pe care mi le-a creat mie Bianca...
By the way...arati tare bine...nici n-ai spune ca esti gravida in 7 luni la al doilea copil...
Elisor nu mai are semn de la taietura din primavara...cu propolis am rezolvat-o frumos...se inroseste cand se enerveaza...
Delia si-a spart buza printr-o metoda numai de ea stiuta ...in casa...probabil a cazut si in drumul fetii spre gresie si-a muscat buza cu dintii...are o rana de toata frumusetea ...nu o pot da cu nimic pentru ca-i pe interior...dar timpul trece si o va vindeca...suficient de bine cat sa faca alta...
Asta seara am zis sa scot plodu prin cartier de manuta fara carucior...da...intentia mea era una normala in situatia detinatortilor de copii intelegatori...asa am cules-o de la toate gardurile,i-am scos mana din gura de la caini,m-am apostrofat cu o baba care -i reprosa fiica-mii ca-i sperie javra,etc...o seara plina de recreeare...
si Delia 26.04.05
monu spune:
Fran, Alexia bea Milupa HN 25. Acum in combinatie cu Similac pentru ca e timpul sa renuntam la dieta de kk-ciosi. Nici eu nu stiu care e faza cu branza dar asistenta ne-a zis ca in momentul in care ncepe san u mai faca apa ci face un pic legat (scuzati detaliile) putem sa ii dam pui fiert si branza dietetica. Cred ca e un pic mai slaba la cap. grasimi.
Jucaria pe care ai pus-o in link am vazut-o la Diverta in Mall la Titan. Nu m-am uitat cat costa. Sotul nu a vrut sa o cumparam, pe motiv ca Alexia nu ar baga-o in seama.
OlgaT, multa sanatate lui Tony.
Gusta, multa santate si putere. Imi pare rau ca trebuei sa treci prin asa ceva.
Loreen, pupam Delia nazdravana.
Gabitza, Loreen, si eu ma gandeam la Craciun in varianta daca mai facem sau nu brad. Alexia sigur se va da la el si pana nu si-l trage in cap nu cred ca se va lasa!
Tdi, pupici. Noi nu am facut vaccinul de care pomenesti. Chiar am avut emotii cand ai zis de gravi. Chiar, pana la urma cine e misterioasa gravi?
Babygirl eu am deschis link de la Beatrice dar nu am vazut nimik. Deci nu ma pot pronunta.
Androix, eu ii mai cumpar suc de caise. In rest ii fac acasa. Bafta la scoala.
NewMami si eu am pus ochii pe tabla aceea fun2learn. Sa vad acum cum o sa fac sa o si cumpar.
Si acum despre noi. Am plecat chitita de dimineata sa cumpar jucarii. Am plecat la Dragonul rosu sa caut magazinul Tomy care nu mai exista. M-am dus in mega shop, am urcat scarile rulante nimik. Am inspectat restul magazinul nimik. M-am dus in Niro – nu mi-a placu nimik. Pana la urma i-am luat o tablita de scris. Dar nici urma de jucariile interactive pe care intentionam sa I le cumpar. Plina de dezamagire m-am dus la Unirii (slabut) de unde i-am luat o trusa de doctor ca sa se joace cu stetoscopul si am fost si in Mall la Titan. Am gasit ceva la Diverta de la tomy, Fisher, si inca cativa. Dar nu ceea ce roiam eu sau ce am azut ca sunt in alte tari. (parca am fi rebut!!! Ce e frumos e la altii). Asa ca, plina de nervi si durere in suflet, o sa fac comanda de jucarii din afara. AM pus ochii pe cateva care merita si ca pręt si ca interes pt copil. Mai ales ca Alexia se plcitiseste repede. Acum se joaca cu cutia mea de bijuterii!
Noi nu avem, cred, Baby Gourmet si da Vinci.
Ce avem noi
-world animals
-bach.beethoven, Galileo, MacDonald, Mozart, Neptune, Newton, Shakespeare, Gogh si Numbers Nursery.
Ca sa nu va spun ca am intrat pe site-ul lor si am vazut si alte Cd-uri.
Creioane colorate - Be be!!?? Se spala?? De unde mai exact?

Iulia Andreea 23+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)

)