Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, si eu m-am uitat tot asa, socata! Nu-mi explic. Ca nu par haine puse una peste alta.

Mi-am amintit o faza super haioasa de aseara cu Andrei. A adormit destul de devreme, pe la noua cred. Undeva in jur de 10, se scoala in fundulet (eu eram la calculator) si tot dadea sa bage ceva in gura. Cred ca visa ca maninca ceva. Si era absolut socat ca nu are nimic in mana, se uita in mana, iar dadea sa bage in gurita, in final s-a uitat si pe pat sa vada daca nu e ceva. Eu il urmaream si ma amuzam teribil. Dupa citeva secunde cred ca a renuntat sa mai caute, s-a intors pe partea cealalta si a adormit la loc

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabi, m-am prapadit de ras!!! Asa fac si eu, dar cred ca daca as vedea-o pe Ema somnambulizand m-as tavali pe jos. Eu eram odata in tren, dormeam dusa dupa o saptamana de nebunii la Vama Veche (eram in liceu)si in somn cica m-am ridicat si l-am pus pe cel din fata mea sa se ridice urgent de pe bancheta pt ca ar picura apa de sus si sa nu se ude.Si asta este un exemplu.Mi-e rusine sa vi le zic pe toate:)
Sunt intrigata de scamatorie. Aia nu-s oameni,mai!:)

TDI,la multi ani in armonie!!!Si Ema e cu "Ghita".Nu mai suport melodia. De dimineata pana seara apasa pe butoanele de la casetofon,imi aduce telecomanda sa-i pun melodia.Nu mai rezist:))La fel face cu Baby Einstein.Mai,deci eu asa ceva n-am mai pomenit.S-ar uita nonstop la acelasi filmulet.Cel cu animalele doar.Il stie pe dinafara,il vede minimde 3ori/zi si inca face ca maimutele si topaie,chiuie si urla cand ma indrept spre televizor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mac sa-mi iau ceva de haleala si mai pun sa citesc 3 pagini si p-orma va si povestesc cum a fost la scoala!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina si Dragos e la fel, tot cu Ghitza si Baby Einstein. El iubeste insa Baby Bethoven si mai nou Baby Neptuno, ca e cu apa multa si el iubeste tot ce e cu si depre apa in orice forma. Si profit si eu de momentele respective sa mai fac una alta in casa. Mai avem Baby Mozart dar nu ii place, asa si asa Baby Van Gogh si Baby Gourmet, Baby Da Vinci, ii plac dar nu are rabdare pana la capat cu ele.
Fug la treaba ca a dormit mandrul mic.

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai ca era sa va raspund la mamicile de 2007.

Uauuuuu lume noua p-acia: Elisor, Lucas si Fran ma bucur sa va citesc! Lasati munca, fetelor si treceti la scris ca ducem dorul mesajelor voastre.

Lucas, chiar ca de dor am mers in spital oricum mi-a prins bine ca am mai vazut si eu daca s-a schimbat una alta pe-acolo, sa stiu la ce ma astept in mai. Toate sunt la fel.
De inchiriat tzoale de nunta stiu ca pe la magazinele cu rokii de mireasa au si de nasa, sau alte rude. Dar tot cu corsete si figuri, si in general ce e dat la inchiriat sunt cam naspete. Nu stiu cum e treaba la salonul gabriela. Astia stiu ca au rokii misto, dar si preturile sunt pe masura, adik cu banii aia iei de noua.
Fran, asa am patit noi cu diareea. Chiar cateva luni i-a tot revenit. Dar de luat antibiotice am luat in cateva randuri. Din luna iulie, abia acum pot sa zic ca a revenit la scaune normale. Pana acum o zi facea bine, 3 moale. Si nu i-am dat de cap cu nimic, nici cu antibiotic, ... ba uite gandindu-ma acum imi aduc aminte ca ultima data i-am dat enterol 2 plicuri pe zi, de la asta a scapat. I-am dat vreo 4-5 zile. Dar luat asa de capul meu ca in baza doctoritei... Asta cu banana si marul copt n-am stiut-o. Mar copt nu a mancat ca nu i-a placut, dar in zilele de regim banana era de baza ca altfel facea foamea.
Exact asa cum povestesti pateam eu cu Filip: iaurtul si laptele le facea kk la putin timp dupa ce le manca si facea super moale. Ajunsesem la concluzia ca nu le asimila deloc.
Eu stiu ca e voie branza de vaci. Dar asa stiam si de banana
OlgaM, santate Mayei. E aiurea sa nu stii la ce sa te astepti cu febra asta, o fi de la vreun dinte ceva.
Ioanailinca nu stiu daca mai apuci sa si citesti: esti workohoolic, woman! Cum sa stai la munca pana la 12 noaptea, sambata??? Eu nu cred ca exista oameni care sa faca asta total impotriva vointei lor. Sa nu te superi pe mine ca sunt sincera.
Casete? La mine nu stiu cat mai rezista asa: casetele, cd-urile, dvd-urile. Pana una alta, corpul in care tin casete si cd-uri l-am intors cu fata la perete ca sa nu le mai poata imprastia peste tot.]
Cu mutatul, iti dau un sfat: inarmati-va cu multa rabdare, preconizati un termen cu 50% mai lung decat ce va da mesterul si bani cam tot 50% in plus de bugetul estimat sa aveti disponibili.
OanaC, off imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme. Multa sanatate, sa treceti cu bine peste.
TDY, la multi ani! Sa fiti fericiti in continuare, sa va iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Monu ai vazut, te vaitai ca nu se vede burtica. Iar tiramisu imi lasa gura apa.
Cloreta, da ai facut poze la ferestruicile alea?
Eu am vazut niste carti misto la sala dalles. dar scumpe nene de-ti vine sa te sui pe pereti.
Andutzy, vrei sa ma omori! Lesin de curiozitate ca eu n-am mai fost pe chat de cateva zile. Cand facem o partida?
Loreen, pup Delia. Ce a patit mititica de si-a spart buzita?
Elisor, nu fac chiar de straja dar asa o boritura mica de control mai bag, ca ce sa fac tre sa simt si eu ca sunt Ma apuca mai mult spre seara si daca mi-e rau nu mai stau la pisiu ca nu mai pot, stau lesinata pe canapea. Deja am lasat urme adanci in canapeaua aia
TDY, uite asa patim si noi. Facem planuri, ne gandim unde sa mergem si cand sa mergem ori nu mai avem bani ori ne e lene Pana acum nu aveam masina cu ce merge afara din oras, uite ca de 10 luni avem si masina dar nu pot zice ca ne-am plimbat mai mult. Din punctul asta de vedere o admir pe Oana de la constanta, care si fara barbat uite-o ce se mai plimba si pe Chris care mai in fiecare we o auzi ca s-a mai dus la un munte ceva. Da noi, familia Puturosu' pana ne urnim...
Apropo de suc: eu am inceput sa-i dau timbark. Nu ma agit sa-i storc ca mi-ar fi prea greu: ar trebui sa le am mereu in casa, pe cand el o zi bea, doua ba. Asa ii cumpar sticlute mici de nectar. Mai e cineva care da copilului suc gata facut? Voi ce ziceti?

Mey, hai facem lista aia de baby einstein fiecare ce are, ca sa punem de-o intalnire si sa diversificam fiecare colectia? Incep eu:
Animals in my world.
Ala cu casa nu-l mai gasesc.

Ei si acum sa va zic de noi: Filipu e in berceni de sambata dimineata. M-am hotarat asa repejor ca nu aveam de haleala pentru ranz si-mi era o greata de n-aveam nici un kef de bucatareala. Asa ca am incarcat copilu in masina si l-am deportat la socrella. De unde il iau maine seara impreuna cu ea ca sa stea la noi peste noapte ca miercuri am cursuri de la 7:30 cum m-oi trezi nu stiu.
AM fost la scoala si era sa pic din picioare cand mi-am vazut colegii. Mai mancav-as, eu m-am babit de tot. Numai pustime, numai figuri, numai blugi d-aia de li se vad chilotii cand stau pe scaun. Sa mor io asteptam si io sa intalnesc fro babeta ca mine, de unde! Din 3 grupe X 30 de studenti sunt singura maritata copiii ies din discutie, cand o sa-mi vada si burta crescand o sa le iasa okii din cap ca la melc de uimire.
Azi am avut curs practic de lb engleza si literatura italiana. La engleza a fost misto, tipa a dat un test alora de au fost la curs saptamana trecuta si a ajuns la concluzia ca nivelul e foooooaaaarte scazut. Drept pentru care ne-a luat de la inceputul inceputului: indicativ prezent.
La literatura italiana e mai dureroasa putin faza, ca a intrat direct in paine profa, in prostia mea speram din tot sufletul sa fie literatura italiana dar predata in romana ceea ce la o fac. de limbi e un pic cam imposibil, dupa cum am vazut si azi la curs. Oricum se pare ca si aceasta profa stie ca suntem tufe majoritatea asa ca ne zice si in romaneste ce scrie ea acolo pe tabla. Problema o sa fie la examen ca ea are pretentie de la noi sa scriem NUMAI in italiana. Asa ca... Oricum s-a dovedit ca ce am invatat asta-vara n-a fost degeaba, am simtit ca nu-s chiar pe dinafara.

SI gata, acum merg sa ma culc ca doar sunt si fara copil, am stat si pe net, am fost si la scoala, mai am doar sa dau un aspirator si sa-mi transcriu cursurile ca maine o iau de la cap.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'Neata, pe fuga! Eu nu am pus pozele de la munte in contul de foto, ci in Inbox... asta ca sa nu ma injurati daca nu le gasiti. Nu am reusit sa vad scamatoria trimisa de Beatrice... se blocheaza la citeva minute de la incepere si asa ramine. Voi cum ati reusit?

Baby Einstein, Bethoven, Neptuno, Mozart, Van Gogh, Gourmet, Da Vinci... mai, n-auzi. Ce sint astea? De unde le luati? De primul am auzit, nu am CD-ul, dar am luat carti de la biblioteca - interesante, Tudora a invatat o gramada de lucruri de acolo. Dar urmatoarele? De unde le luati/descarcati/cumparati? Vreau si eu!!! Nu-mi place ca numai Tudora nu are, a ramas mami in urma cu informatiile.

Ma duc sa mai citesc ce ati scris pina imi termin cafeaua si apoi sa o duc pe Tudora la gradinita, ca Agata e deja la scoala. Si apoi ma intorc si invat macar vreo doua ore, desi ce-s alea doua ore la cit ar trebui eu sa invat pentru niste rezultate satsifacatoare!?!
Va doresc o zi si o seara buna!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

OlgaM, multa sanatate Mayei. Sper ca se simte mult mai bine.
Patrick de obicei cand face infectie la urechiuse se manifesta asa – temperature si trezit din somn cu urlete. De obicei dupa 1 ora de somn se trezea plangand rau de tot.

OlgaT, saracul Tony . Daca n-are nimic rupt din pacate nu ai ce sa-i faci decat sa astepti sa treaca timpul si masaj daca vrea sa stea. Ce weekend ati mai avut si voi.

Elisor, astept iar astept poze cu fetele. Nu mai pune la suflet si nu lasa neamurile “binevoitoare” sa-ti strice ziua. Eu lapte de vaca din comertul de la noi ii dau lui Patrick de la 11 luni. E lapte organic de 3,25% grasime.

Fran, mai dar ati avut si voi patanii cu Iepu, nu gluma. Multa sanatate si tinem pumnii sa fie bine. La fel face si Patrick cu desenatul. Ii place la nebunie si la daycare si acasa. Deocamdata i-am luat o tablita si cu un creion special care scrie pe ea. Si mazgaleste in voie. Dar de Craciun ii command masuta asta:
http://www.littletikes.com/toys/toys-detail.aspx?Product_ID=3137&Ntt=desk&N=26&Ntk=Product+Search .
Initial am vrut asta: http://www.littletikes.com/toys/toys-detail.aspx?Product_ID=3135&Ntt=desk&N=26&Ntk=Product+Search , dar mi se pare ca trebuie sa fie deja mult prea ordonat. De aceea mi-am revizuit optiunea. Iar prima, cea pe care am ales-o ptr. ca este mai mare ii da posibilitatea sa se joace pe ea si cu masinute, trenulete sau lego. Apoi nasica lui Patrick ii va cumpara asta: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2480&e=product&pid=37489
Jucariile de la Little Tikes sunt tare practice si mult mai ieftine decat cele de la FischerPrice. Poate le gasesti si in Ro, sau macar ceva asemanator.

Ruxell, am tot vrut sa intru dar zau daca apuc si sa-ti raspund la intrebarea ta despre pampers. Aceiasi problema am avut-o si eu cu Patrick. Il gaseam dimineata ud fiindca el doarme de la 8 seara pana dimineata la 7. Am incercat si numar mai mare – n-a ajutat, din contra nu se mulau asa de bine pe piciorusul lui si se uda si mai repede. Asa ca solutia noastra e: noaptea doau randuri de pampers. Primul e gen chilotel iar al doilea e pampers normal. Vad ca asta ajuta. Am incercat si cu pampers si chilotel impermeabil (din acela pe care il folosesti daca folosesti scutece de panza) dar l-a iritat.
Monu, ai o burtica foarte frumoasa. Ce frumos trebuie sa fie. Ma bucur tare mult ca Alexia se simte mult mai bine.

Intrebare (mai mult ptr. mamicutele cu doi copilasi ) si mai multa experienta: cum ati reusit sa tineti maimuticile mici sa nu traga pe ei bradul, luminite, globuri de Craciun?

Asteptam cu nerabdare ziua de miercuri sa mergem la serbarea carnaval de Halloween si de asemenea seara sa ne intalnim cu Sim76 si Thea. Fetele de abia s-au reintors din tara si ne fac o vizita sapatamana asta. Ne este dor de ele ca le-am mai vazut de mai bine de doua luni de zile.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

TDI, fetele mele au facut amindoua Prevnar, dar nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo reactie la el. Si l-au facut de citeva ori, ca aici se face in transe.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, graviduta misterioasa pana la urma cine e?? Ca nu s-a dezvaluit pana acum.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

eu

Album Alyssa

Mergi la inceput