* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ciuf, sa stii ca nu-mi mai cade asa tare parul dupa tuns si vopsit ... mai naparleshte el pe ici colea dar nu in cantitatile industriale de inainte de operatiune. Uite aici ... dar oricum nici o sansa sa semene cu el. Eu am tot sperat sa am o brunetica de fetita cu ochi albastrii dar n-a fost sa fie. Nu conteaza asta, sanatoasa sa fie. Macar de-ar fi luat temperamentul calm al sotului meu dar tot dupa mine s-a luat, e o apucata si jumatate .
Sper ca Eva sa nu-ti faca infectie la urechiusa ca doamne rau mai e cand sunt bolnaviori. Sa stii ca si Iulia are secretii foarte abundente in urechiuse si dr. mi-a zis ca nu-i nici o problema, efectiv unii oameni sunt mai predispusi la asta ... eu o curat in fiecare zi ca altfel ar fi jale.

Am uitat fetelor sa va zic ca am fost la un dr. SUPER aici in Bistrita. Sincer, eu n-am crezut sa mai fie specimene de genul in Romania dar uite ca am gasit unul. Am fost foarte incantata de el si Iulia mea numai la el in brate a stat. Pentru prima data la Iulia i s-a facut un control complet, asa cum ar trebui sa-l faca fiecare medic, adica: masurat, cantarit, verificat ochi, urechi, gat, nasuc ...nici nu-mi mai amintesc toate acum. Mi-a explicat f. bine tot ce am vrut sa stiu, s-ar parea ca Iulia e predispusa la polipi si de-aia avem asa des probleme cu nasucul dar a insistat sa nu cumva sa ma panichez si sa ma speriu din asta, doar sa merg la un control cu ea din la doua luni. Pacat ca medicul asta nu e in Alba ca n-as fi stat pe ganduri si as fi transferat-o la el. Mi-a zis ca pot sa-l sun oricand, zi, noapte, weekend pentru orice intrebare am. Si m-a vazut o singura data. In fine, sunt mult mai multe de zis si totusi asta-mi da o speranta ca nu a murit de tot bunul simt si preocuparea la medicii din Romania.

adar, meeeiiii ... nu-ti mai face probleme cu Maia, nici a mea nu face mare lucru. Sta in fundulet dar nu mult timp, in cateva min. se prabuseste, de intors nu se intoarce, e greu bag seama, mama, tata sau alte chestii n-a zis inca si nici nu fumeaza. Eu nu ma panichez, are ea vreme de toate astea. Ieri a venit la noi o prietena ce are un baietel cu 4 zile mai mare decat a mea. Pai eu i-am zis Roberto atomicul (dupa a noastra Mariuca atomica). Uite-i aici pe amandoi. Pai sa vezi ce mergea tarash, se ridica in picioare ... ce mai, m-a dat gata. A mea statea si se uita la el, socata si ea de ce vede. Dar el n-avea doi dintisori ca noi . Fiecare copil e unic in felul lui. Eu una prefer sa nu ma uit in ograda vecinului ca nu stii ce gasesti acolo. Hai pupici si sa nu mai aud de copil retardat ca te baaaat.
doublemom, am vazut pozicile voastre, Maia si Stefana sunt tare scumpe. Eu atat de mult mi-am dorit gemeni dar acuma nu stiu zau daca as fi facut fata la 2 copii. sa ne mai pui poze cand mai ai timp ca banuiesc ca nu stai foarte bine la capitolul asta.
Si, ca de obicei, scriu dupa Catrinel. la Oana slabanoaga (ce rimeaza de bine ), ca noi astia dolofaneii ne uitam cu drag la siluete. Sa ne spui daca le-a placut nasilor vostrii mancarica pregatita de tine ... desi sunt convinsa ca e foarte buna.

Sa va mai pun nishte poze: aici e cu matusa mea si dincoace cu Roberto si mama mea.

Vreau sa va mai zic ca ne-am reluat programul de somn, adica trezirea din ora-n ora. Cand credeam si eu ca s-a dat a mea pe brazda .... minunea a tinut 3 zile. Ma gandesc sa adopt si eu metoda Simonei, sa o dezvat de tzitzi noaptea ca totusi cred ca de dragul ei se trezeste. Simona are val cu suzeta, eu cu .
Va pupic, fugim pana la tata la cimitir ca se apropie 1 noiembrie si trebuie sa impodobim pe-acolo. Profit si de vremea frumoasa de afara si o scot pe Iulia.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Buna dimineata!

Kim, scuze, deci era fiecare cu pretendentu ei.A fost prima data cand am reusit sa pun poze asa. Tre sa ma specializez si eu.

Ciuf, pai Darius nu a avut deloc febra acum cand a facut viroza, dar era tare agitat. pentru Eva si Luca.

Catrinel, cel din poza e tata si toata lumea zice ca Darius seamana cu el.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Rudy, Cristian si Andrei!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinel – asta da faza tare … lasa, poate ne intalnim in vama …

Micaalsa – stiu, asa e, fiecare e unic in felul sau, dare u repet: si daca e retardate, e retardate mea si o iubesc. Ne-om desurac noi cumva!!! Auzi, da’ baietelul ala e sigur doar cu 4 zile mai mare ????

Roxi – buna dimineata si tie …

Noe - nu ne speria, esti bine??? Sau te-a batut Dragos ca n-ai vrut sa-l asculti cu masina ??? Intariri, ceva???

Sa aveti o zi buna fetelor … uite, eu am deschis un subiect despre cura de slabire 3-3-3, daca doriti sa va alaturati … aalina a facut-o deja … detalii aici

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

adar, sigur e cu 4 zile mai mare. Are 7,400 kg ... iti dai seama ce-l vantura a mea cu 9 kg . Acuma-mi pare rau ca nu l-am filmat dar efectiv m-a lasat cu gura cascata. Copii si copii.
Tare m-as apuca si eu de dieta ta dar nu ma slabeste al meu copil din papat de la tzitzi. Dupa ce termin capitolu' asta, desi nu stiu zau cum o sa o dezvat, ma alatur si eu la listuta ta.
Atunci tu vei fi slaaaba, slaaaba si eu o grasole fasole .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Dragutele mele, am intrat sa va spun in ce stadiu mai suntem in lupta cu iubita suzi.I-a cam trecut dorul de ea, dar inca se mai trezeste plangand, nu prea adoarme singur, mai mult pe picioare, dar mi se pare ca e din ce in ce mai bine.Noaptea am mereu in camera un biberon cu ceiut si imediat i-l plasez cand incepe sa planga.Ne descurcam nesperat de bine.Chiar ma asteptam sa fie mai greu.Noaptea doarme destul de bine, cred ca si din cauza Nurofenului.I-l dau ca e ffff mucios.Cand om termina cu el, nu stiu cum or fi noptile.
Azi trebuie sa mergem la vaccin, sa vedem daca o sa i-l faca, daca e asa un pic racit.Mi-e tare teama ca o verisoara i-a facut vaccinul cand era racit si dup-aia numai prin spitale a stat cu el.Om vedea.
Aaa, vreau sa va multumesc ca ne sunteti alaturi.Sper sa va dau nuai vesti bune, adica sa o uitam complet pe ticaloasa aia mica de suzeta
Ii tinem pumnii lui Nicolas al lui Poli
Roxi, ma bucur ca e mai bine Darius.Sa stii ca si eu am observat ca nu mai e asa vesel Edutu.O fi din cauza racelii sau din cauza de dor??Mor cand il vad asa.Sper sa-si revina.
Mai fetelor, copilul meu uite asa face: Nu sta locului o clipa, e mereu in actiune.Mai nou nu prea mai sta in patut, vrea in brate, daca il pun in pat langa mine, in fundulet, pur si simplu se urca pe mine!!Devine prea dependent de mine.Pe asta cum o rezolv? Nu pot sam ai fac mare lucru prin casa din cauza lui.Mancare fac seara, cand adoarme el.Si e maraiiiiit.Cred ca sufera, saracutul!!Aaa, sa va spun cum se deplaseaza in pat:se pune in 4 labute, se impinge in picioruse si aterizeaza pe burtica.Si tot asa pana ajunge unde vrea.Parca ar fi o broscuta, face salturi.Mor de ras cand il vad.
Gata, va las, ma duc sa-l pazesc, ca tare mi-e frica sa nu se trezeasca.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

La multi ani Rudy - Delia21, Cristian - Mihaser.Sa fiti sanatosi si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutam mamici si bb-ei, LA MULTI ANI celor care mai adauga astazi o luna la buchetzel si bun venit fetelor noi!

Din lipsa de timp nu prea reusesc sa intru mai des pe forum si sunt si in urma cu capitolele...(asa ca o sa va povestesc despre noi )

Noi suntem bine, am inceput distractia cu ridicatul in picioare (de pe la 6 luni si 4 zile) care a atras tot felul de comentarii de genul "o sa i se strambe picioarele.." de parca as putea sa ii fac ceva...
Continuam cu trezitul de n-ori noaptea in ciuda unui bibe plin cu cereale pe care il bea inainte de culcare! Mult temuta diversificare merge destul de bine, am inlocuit deja masa de la 9 si cea de la 13. Ieri i-am dat o jumatate de lamaie sa se joace cu ea si el o baga in gura si se stramba dar nu renunta....

Intrebare fetelor care au trecut prin asa ceva: eu incep serviciul luna viitoare, decand cu diversificarea asta nu prea mai avem laptic la tzitzi si as vrea sa stiu ce lapte praf le dati la bb-ei? Se poate da lapte de un fel si cereale de alt fel (ex lapte humana si cereale bebelac?)

Fug ca s-a trezit cupilu'

Sanatate si pupici din partea noastra, Adriana si Andrei (04.04.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Rudy -- Cristian -- Andrei

LA MULTI ANI FERICIT SI PLINI DE BUCURII !!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, salutareee!
am citit tot dar nu am mai apucat sa intru ieri sa raspund...discutiile despre condus au evoluat bine, ma indrept catre un Opel Astra Hatchback si catre un instructor recomandat de Andreea Georgiana, pe care o pup mult pentru recomandare!
luni incep, deci nu va lasati copiii nesupravegheati aphara

acu' stau cu Bia pe covor si ne jucam, iar eu mai bag cate-un ochi pe net cand e ea preocupata de vreo giucarie mai interesanta..

phetele, daca stiti pe cineva care sa vrea sa lucreze ca programator sau ca sales person, let me know...

si nu in ultimul rand..

LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE:

Rudy - - Delia21
Cristian - - Mihaser
Andrei - - Amyana

sunt cu ochii pe voi, asa ca sa phiti cuminti

Ada, as veni si eu acolo...da ma tenteaza o prietena cu Montignac....

Pupamos!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput