* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 23
Biuta spune:
Fetele dragi..ma ustura ochii de obo..da..musai sa va spun si impresia mea despre Bia mica si atata de frumoasaaaaaaaaaaaaaa..te cucereste instant (si de ii somnorici)cand ii vezi ochii..te-ai si topit..directtttttttt 

O sa pun si eu poze cu ea..da..pe cand ajung acasa..pun si film cu minunea mica, numai sa am unde sa bag cablu de descarcat.
Cat despre Noe si Dragos...fete, de aveti baieti..un singur sfat..nu gasiti altii mai faini si buni..si de treaba, ca si ei.. multe si-uri..da merita..va puppppppppp, si as vrea eu sa ne mai vedem..cum o da Domnu'
Pup si restul prichindeilor...plus sanatate multa la Nicholas, si de mai era cineva bolnav..si la el(ea)
Nshiro..mersi de raspuns..probabil cum il facem sa rada..asteapta continuarea...e o dulcica Maria ta, s-a uitat al meu, cu ochii mariiii, la film cu ea..si o facut dupa o zi fix asa..:))
Mariana..ori am fost eu prea obo..ori tu nu ai scris ce mai faci..si ce face Markus...plus restul copiilor, sanatate multa..oricum.
Ada, da stiu ca papa tare bine..sa nu se deoache..si ma tare bucur 
Puppppppppppppppppppppppppppppppppp si numai bine!!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
adar spune:
doublemom - sunt in albumul comun? Ca imi da cu rest ... 
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!
... ar putea fi copilul tau ...
kim spune:
Fete dragi,
Sa nu va suparati ca nu scriu chiar pt fiecare in parte, dar daca nu scriu acum imi uit de tot ideile ca si asa de cateva zile tot vreau sa scriu si nu apuc. Am fost la un botez si acolo am "facut rost" de toti bebeii aceia scumpi din poze.
Felicitari Mari si Delia pentru dintisorii bebeilor.
Mihaser, pupam pletosu' smecher.
AndreeaG, mi-a placut vorba lui Mircea Badea, si emisiunea de dimineata, mai ascultam si eu cat am stat in tara. Sa stii ca si tu ne-ai lipsit si tare ma bucur sa aud ca te numeri printre romancutele fericite in tarisoara lor.
Mariana, felicitari pt progresele lui Markus, pt burtica cea viteaza si pt cei 10 ani ai vostri impreuna, multi inainte cu santate si multe bucurii.
Crisa77, bunvenit in gasca noastra!
Doublemom, nu reusesc sa vad pozele, multumim pt mesajul consistent, plin de idei si sfaturi utile, mi-a placut faza cu mancatu' si spalatu' la chiuveta cu oglinda. pupam fetitele vesele
Noe, convinde-l tu pe Dr ca tie iti trebuie exact inversul a ceea ce vrea el, adica o automata cu motor mare, numai asa te indrepti cu pasi repezi spre masina visurilor tale.
Adar, vitaminele si plimbarile pe afara cu fata sunt cel mai bun medicament pe care-l stiu la ora asta. imi place ca Maia tine deja la silueta
SimonaToma, frumoasa realizare, se ridica singur in patut! noi doar ne ridicam in fundic din scoica.
Nshiro, felicitari progresele Mariei, abia astept sa o vad si eu pe Alicia ca se ridica in picioare in patut, imi doresc sa fiu acolo.
Catrinel, mortala mustata soldateasca, mersi mai trimite de-astea ca Alicia prinde si ea idei.
Roxivan, nu erau chiar toti pretendenti, una din gasca era chiar fetita, aia de langa Alicia cu gene lungi. Frumoase poze, le-ai pus bine, dar tot mi-am sucit gatu' sa-l vad pe frumusel in scaun.
Teodora, multumim pt vestile despre Poli si Nicholas, ne gandim la el si ii dorim sanatate multa ca are nevoie micutu'
Ciuf artisto, cand ma inveti si pe mine sa fac globuri? eu tot visez! da' poate invat sa ma mai organizez si eu.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
doublemom spune:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=6bcb
La mine merge. Da, sunt in contul comun, numai ca albumul e private si trebuie sa fiti logate ca sa se vada.
Mii de pupici!!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
adar spune:
kim - hihihi ...
, da, tine rau la silueta ... hai mai, ca eu ma bucur cand papa asa, macar fructe daca legume nu vrea ...
N-am reusit nici sa vad pozele, nici sa fac ciorbita ... sunt o denaturata!!!
Stau la calculator (mi-am adormit puiul!!!) cu o masca de par in cap (apropo, miros a omleta :)) si astept sa treaca timpul sa ma spal pe cele 3 fire jumate ... vai de viata mea ... si cand imi amintesc ce par am avut ...
... mi-a trebuit filat, filat am gasit!!!!!

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ciuf spune:
Andreea, ce minunat cand mai poti iesi asa un pic din Bucuresti. Tragi in piept aer de munte, banuiesc ca Brasovul e mai linistit decat agitatul Buc. Ma bucur ca Theei ii priieste in deplasare.
Aveam impresia ca implantul dentar e mult mai dureros. Pai e super ca nu prea ai avut dureri. Si zici ca acum esti mai dintoasa. Ce ti-ai pus?
Mariana, in primul rand sanatate tatalui tau. Apoi felicitari pentru progresele lui Markus. Doamne, nu-mi vine sa cred ce burtica mare ai! Sa stii ca ma gandeam numai la prostii cand am vazut ca nu ai mai scris. Mai ales ca stiam ca ai avut un istoric nefericit. Oricum ma bucur sa aud ca sunteti bine. Cum naiba sa nu se vada la 22 de sapt. ce ai in burtik?
AlinaMizzi, exact cum il descrii pe Keane e si hlizita de fie-mea. Prietenoasa cu toata lumea.
Sambata seara ne-am dus la un chef, undeva cam la o ora jumate de condus de orasul nostru si am stat pana la 10 seara. Eva i-a incantat pe toti, a aratat ce stie ea sa faca cu limbuta si radea cu gura pana la urechi. Eram asa de mandra de ea!!
Nu ai stat tu asa un pic cu grija lui? Ati mai fost despartiti?
Si eu tot 8 kg mai am de dat jos. Si nu stiu de ce cred ca voi scapa foarte greu de ele. Daca voi reusi.
Doublemom, ce frumos scrii tu de fetele tale. Mi le si inchipui imprumutandu-si suzi. " Mai trage tu oleaca, si apoi da-mi-o si mie" (ca la o tigara mica)
Bag de seama ca vor avea aptitudini diferite.
Noe, intradevar e scary sa stii ca in curte te poate ataca o puma. E ea animal frumos dar feroce. Daca te-a vazut nu te-a iertat,categoric.
Asteptam pozele de la intalnirea Biei cu Anthony.
Sotul ce mai zice de masina? Ati ajuns la un consens?
Mihaela, e grozav sa faci lucruri impreuna cu copiii. Ideea cu spalatul jucarioarelor e ceva nemaipomenit. Ii stimuleaza foarte mult. Chiar am citit aici intr-o revista sa speli jucarioare cu ei langa tine,
Anamaria, asa sunt si eu. Ma gandesc ca barbatii find barbati nu le e asa de dor de copii cum ne-ar fi noua. Eu nu as suporta sa ma stiu departe de ai mei copii nici macar pentru o zi. Pe cand sotul ... lasa, ca poate duce, precum vorba. Imi amintesc cand eram in Ro, era innebunit de dor de Luca. Hihihi. Si eu acum trag sperante ca la vara sa merg in Ro vreo 2-3 luni.
Zici ca nu-ti mai cade parul dupa ce te-ai tuns? Ca mie tot imi cade.
Doamne, ce scumpa e Iulia. Seamana cu tine. Pe sot nu-l stiu. Dar e o asemanare izbitoare intre voi doua.
Edutzu, felicitari pentru ridicatul in picioruse si pentru izbanda impotriva suzetei.
Rocsana, poza aia in patut, amandoi cu biberoanele era facuta la prosteala. luca acum vrea sa faca ce face si Eva. Ca vrea mancare de-a ei, ca vrea bibe, toate jucarelele ei, etc.
Bravo ca s-a ridicat in picioruse.
Chiar ma gandeam ca ne bucuram de fiecare progres al copilului. Incepe sa mearga alaturi de noi, ii sustinem caputul in mana noastra ca sa nu cada, apoi peste ceva timp, ii vom tine de manuta, dupa care vor vrea sa fie independenti. Ne-am facut datoria si le-am dat drumul sa mearga singurei. Ce ti-e si cu viata asta. Exact ca in cantecul lui Dan Spataru cu "Tarancuta". Are niste versuri superbe.
Biuta, ce mare s-a facut Anthony. Si e un scump! Pup
Roxi, sanatate lui Darius!
Catrinelu', bravoooo, mai bagasi si tu niste poze cu buflica ta. Doamne, scumpica mai e. Poza aia cu Ioaneeee e mortala. Dar cel mai mult imi place cand sta ea aranjata pe canapea in fundulet. Pup falcutele ei. Cate kg mai are? ca tu parca ziceai ca e slabuta, cu toate ca nu arata.
Roxi, Eva saliveaza de vreo 2-3 luni si nici un dintisor la orizont.
Serj, tu ziceai de elctronice, Eva trage la prize si imi scoate firele din priza. Trebuie sa ma securizez ca nu se poate altfel. Eu o mut de la locul cu pricina si ea tot acolo trage
Aia ii e tinta.
Offf, Tania, stiu. E dureros sa vezi cum incearca sa li se ia sange sau sa li se puna perfuzii micutilor. Noi am patit-o cand avea Eva 4 zile. De imi venea sa injur la tot personalul ala incapabil sa ii ia fetii o proba de sange.
Brr, nu vreau sa imi amintesc. Dar ma bucur sa aud ca micuta e bine.
Kim, ce poze frumoase. O adunatura tare faina de bbi. Dar se pare ca fetele is mai in forta. Baieteii mai bagati acolo in colt, ah, si aia cand sunt toti pe o parte, unul peste celalalt e mortala. Buna de un concurs. Pe cuvant.
Teodora, saru'mana ca ne-ai tinut la curent cu Poli. Chiar ma gandeam ca daca as fi avut nr. ei de tel. as fi sunat-o. Fetele, haideti sa ne punem nr. de telefon in mail-ul nostru comun. In felul asta putem afla ce se intrampla cu persoanele ce stim ca au probleme si nu au mai dat pe la noi. Ce ziceti? Eu sunt panicoasa rau de tot.
Deah, nu reusii sa vad pozele cu gogoselele.
Si acum sa va spunem si despre noi.
Fuseram la vaccinul de 6 luni. Se lasa cu plansete mari. Doctorita o zgarma pe Eva in urechiusa stanga ca cica are ceara multa in ea. Dupa ce reusi sa o curete vazu ca are si infectie si mi-o baga pe Amoxicilina. Acum eu, mama denaturata, nu vreau pentru moment sa ii dau antibioticul. fata mea nu are nici un simptom. Imi mananca bine, doarme si este vesela. Nu se pare ca o deranjeaza. Chiar citeam un articol de medicina despre infectia la urechi in faza incipienta. E bun tratamentul cu antibiotic sau mai bine se mai asteapta un pic? Eh, se pare ca s-a demonstrat ca la unii copii nu a fost nevoie de tratament in faza incipienta pentru ca infectia s-a dus de la sine. A mea buburuza e racita un pic, ii curge nasucul. S-ar putea ca membranele sa ii fie un pic inflamate. Cert e ca prefer sa mai astept o zi-doua, ma mai duc cu ea la un control in cazul in care nu arata nici un semn de durere, iar daca maine vad ca o deranjeaza o trec pe antibiotic.
Apoi mi-a mai spus sa am grija cum ii apar primii doi dintisori sa ii curat cu o carpita sau cu degetar din acela de cauciuc. Dar sa nu cumva sa nu ii curat. Ieri cica venise in cabinetul ei un baietel de 18 luni care avea deja carii.
Apoi m-a pus sa ma uit pe o harta sa ii spun in ce zona locuim. Cica avem nevoie de niste picaturi cu flor pentru dintisori. Apa care o avem la robinet nu asigura necesarul de flor.
In rest, Evuta are 8 kg. E toata numai puf si zambet.
La multi ani, Traian!
Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adar spune:
Ciuf - si eu zic ca daca Eva e bine, vesela, papacioasa, sa nu-i dai antibioticul. Nu stiu daca e bine, dar cred ca nici eu nu i-as da. dar spune-mi, tu cum o cureti in urechiuse?Ca eu nu inteleg faza cu ceara ... io nu vad la Maia asa ceva ...
Hai pupici si sa stii ca e treaba buna aia cu fluorizarea dintilor, ca eu am facut-o la 18 ani ... noroc ca n-a durut!!! ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaMIZZI spune:
CIUF- Buna dimineata! A fost prima data cand l-am lasat mai mult timp cu cineva. Cand merg la coafor sun din 5 in 5 minute acasa. Acum am lasat intentionat telefonul acasa, dar mereu il trageam pe sotul de maneca sa contoleze cum se descurca cumnatica. Dar a fost cuminte, s-a jucat cu verisorii pana a cazut lat si apoi a dormit fara probleme. la fel am dormit si eu fara sa ma intorc.
Pupici pt buburuza Eva si nazdravanul Luca

iti admir de fiecare data noile creatii, superbe! felicitari!
Alina- mama de gongut Keane-Peter
adar spune:
Am reusit sa vad pozele printeselor lui Doublemom ... m-am logat din yahoo si a mers ... intrati sa vedeti, n-o sa va para rau ...
Doublemom - ai 2 fete cucuiete ... frumusele rau si tare haioase. Vad ca si ele fac multe lucruri, stau in fundulet, merg de-a busilea ... ufff, cand va fi si Maia mea in randul lumii???
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Catrinel_17 spune:
Zalut ghiocime!
ADAR, fain la Marburg! Nu e chiar departe de Frankfurt, 1,5-2 ore cu masina. Da ce ne facem, ca noi mergem in Ro de Craciun!!!!!
Haaa, auzi, iti da “cu rest” ![]()
Nici Oana nu se taraste…
o sa vezi cand o sa inceapa!!! o sa fii in priza non-stop! Fii atenta, eu nu m-am tarat deloc, si am mers direct. La 9 luni.
NOE, cum merg negocierile?
POLI, numai bine pt puiul tau, sa se faca repede sanatos! Pupici si tinem pumnii! Theodora, multumim ca ne-ai scris!
DOUBLEMOM; am vazt pozele!! Cele de la inceput, nu? Tare dragutze goggoselele!! Aia cu “de vorba intre fete” e grozava! Da’ vad ca se tarasc de nu au nici o treaba!!!
“e buna papa” m-a dat pe spate!!!
ROXIVAN, tare simpatic Darius, da vorba lu KIM, mi-am sucit si io gatul, sa-l vaz pe frumos! Bunicu din poze e tatal tau? Sa stii ca si io fac vreo 7 si aleg una…Pupici!
CIUF, multumim! Pai la control in 9 oct avea 6,700, numai 400 in plus fata de controlul din 17 august. Nu luase cine stie ce in greutate. Da de cand am inceput sa-i dau cereale, am simtit-o ca s-a mai ingreunat. Mai ce fain ca Eva e asa prietenoasa! Oana plinge cateodata cand vede strainii ca vin prea aproape de ea. Ai dreptate cu progresele copilului!! Pe bune ca ma ingrozesc la gandul ca va creste si se ma muta de acasa! Mama a facut o depresie groaznica atunci cand eu m-am mutat …
I-a dat antibiotic? Chiar asa, zic si io sa mergi din nou peste vreo 2 zile. Daca nu are nici febra… infectia nu e insotita de febra de obicei?
Azi avem musafiri! Vin nasii Oanei la noi. Hai sa ma laud - am gatit vita in sos de rosii cu scortisoara si dafin. Cu cartofi natur si salata linga. Cre c-o sa le placa. Adica sper!!
mai intru azi.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)