* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 21
adar spune:
Catrinel -
sarumana de complimente .....si mie imi place poza aia de mor, a iesit zuper, dar nici cu Oana nu mi-e rusine ... cel mai mult mi-a placut aia la trezire ...
Noi avem o singura problema: pentru ca eu sunt vesnic de serviciu la fotat (
), nu prea am poze cu ea ... si sufar ... ca un caine ....
In alta ordine de idei, maine trebuie sa iesim de dimineata sa mergem la cumparaturi, ca sa facem ciorbita de sfecla a Andreei ... ca deja mi-e pofta de mor ...
Aaa, sa nu uit: Catrinel, s-ar putea sa venim de Craciun in Marburg, dar inca nu e sigur, INSA, daca ajungem, trebuie sa ne vedem musai !!!!! AI INTELES ???
Hai, va pup, ma duc sa ma afum putin ca sa nu ma stric ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ... 
Tot despre Andrei ...
tania2 spune:
salutare
Aoleu.... ce dor mia- fost de voi!
Imi cer scuze, am reusit sa citesc printre randuri, am avut 2 saptamani groaznice, Bia este din ce in ce mai bine, bineinteles cu mult rasfat, toane si toate cele dupa ce i-am facut immiit toate poftele.
Slava cerului ca se simte bine, astazi pentru prima data dupa atata timp am iesit afara!
Fetelor aveti grija mare de puiuti, e groaznic sa vezi asistentele cum umbla cu acele prin venele micutilor, iar bia saracuta se uita in ochii mei cu niste lacrimi de elefant si intindea miinile dupa ajutor de ti se rupea sufletul,ce mai, m-am imbolnavit de inima cat am stat in spital!
Acum suntem bine si asta e tot ce conteaza.
E posibil sa nu mai intru o vreme ca poate plecam la mare pentru aerosoli.
Pupici multi, multi.....
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
kim spune:
La multi ani
Mari78 si liliprejbeanu!
21:
ianuarie: Bianca - - Nicolle27
martie: Keane Peter -- AlinaMizzi
aprilie: Isabella Maria -- Zuzilici
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - Corinag
22:
martie: Alice-Miruna - - Kit
23:
ianuarie: Mia Ecaterina - - Dea0277
martie: Iulia - - Micaalsa
martie: Oana Carina - - Catrinel17
martie: Sara Iulia - - Andan
Asa...
si pana citesc eu din urma uitati-va aici la smecheruta irlandeza daca o recunoasteti... sunt mai multe foto noi.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mihaser spune:
Aloha!
Mari
sa fii sanatoasa, fericita si rasfatata toata viata! La multi ani!!!!!!!!!
Fetele inca nu am apucat sa vad pozele insa cu proxima ocazie asta fac! Abia astept sa vad motatele Maia, Oana si Bia Noelina.
Alinaa scuza-ma ca bat toba pe aceeasi tema insa chiar nu cred ca e acelasi lucru Engerixul de la Pasteur Franta cu cel gratuit....initial am crezut ca asa e, insa am auzit-o pe fosta asistenta de la cabinet, care si-a dat demisia de acolo (deci nu avea nici un interes sa aleg eu varianta cu plata!) spunand unei batrane care a intrebat-o de chestia asta...ca ale gratuite nu sunt super ok...Eu am lucrat la o firma ce vindea vaccinuri si pot sa-ti spun ca alea importate din afara (olanda in cazul asta!) erau mult mai ok, decat cele produse in Ro unde nu iti vin controalef des. Acum voi decideti! Eu una ma oftic si ca i-am facut la 2 luni gratuit! L-am intepat si de 2 ori cam fara rost!
Mariana bine ca nu a avut consecinte! Bunica-mea si-a ingropat...impropriu spus...ca a ramas la lugoj nemaiavand bani sa mearga dupa el!...primul baiat la 4 anisoari....si acum la aproape 80 de ani e traumatizata...si nu e tocmai o femeie slaba de inger!
Crisa si eu subscriu la ce a spus Micaalsa!...Si eu in faculta am nimerit la alta grupa decat cea la care trebuia si acolo am ramas...a fost super! Tu decizi!
Tania si noi l-am scos pe bebe afara dupa o saptamana si a fost super cumintel saracu...mai lasa alintarile ca se obisnuieste rau!
Fetele ma dispera al meu cupil...tre sa-l tin numai legat in 5 puncte altfel...ne-a facut o scobitura in patut si sotul a pus scochi temporar...insa astept sugestii!
Va pupez!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Mari, la multi ani cu multe satisfactii si bucurii!
De asemeni la mai multe lunitze Iuliei, Oanei si Miei. Pupicei multi de la Luca.
Numai bine
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata!
MARIANA- ai dreptate in ce priveste preturile aici, sunt exagerat de mari in comparatie cu toate statele europene. Si din pacate pt noi cresc pe zi ce trece, in special la case, iar mai nou se construiesc tot mai multe apartamente.
Sincer mie nu mi-ar place sa stam tot timpul aici in Vittoriosa, e frumos pe perioada de vara, sa vizitezi, privelistea e minunata, dar pe mine nu ma prea atrag caldirele astea vechi, iar aici casele sunt majoritatea vechi, noi sunt doar apartamente.
Apropo de market chiar astazi este, chiar nu am fost de multa vreme. De obicei produsele nu prea sunt de calitate, dar sunt accesibile ca pret.
Eu vorbesc si engleza si romaneste si malteza, toate amestecate. Cu bebe vorbesc mai mult in romaneste, cu restul lumii mai mult in engleza, asa cum spuneai malteza e destul de grea, seamana mult cu araba si desi inteleg in proportie de 90% de vorbit imi vine mai usor sa vb in engleza. oricum va trebui sa invat cat de repede pt bebe.
Pupici la toti si sarcina usoara in continuare
Alina -mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
roxivan spune:
Neata!
Dupa o noapte relativ linistita azi la 7 am fost la spital ,la doctor. Am stat aproape o ora in picioare pe hol, printre copilasi raciti, bolnaviori, cu febra, nu se poatea asa ceva, e inuman..Darius a facut o viroza, care e pe cale sa se vindece (dupa spusele medicului). S-ar parea ca nu e nici de la dintisori, nici de la burtica.
Sper sa ma pun a curent cu ce au mai facut bebeii!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
adar spune:
Buna dimineata fetelor !!!! Va dorim o zi minunata si muuuuulta sanatate bebeilor bolnaviori !!!
Tania ma bucur mult ca Bia e bine acum
cred ca ai trecut prin clipe de groaza
sa iti vezi mucuta chinuita nu e lucru usor. Eu am avut o singura experienta, cand I s-a luat sange din caput si am crezut ca mor
multa sanatate Biei sit imp frumos la mare
pupam 
Kim o tradeaza fustita
scumpa mica, e o frumoasa si jumatate
pupam fetita cu fustita . Auzi, da de unde facusi rost de atatia bebei ???
Aa, mi-a placut aia unde sunt toti cazuti pe o parte
.
Roxi pai si de la ce e, daca nu e nici de la dintisori ici de la burtica ??? Bietul pui
uite, noi il pupam si ii trimite on-line multa sanatate si speram sa se face reoede bine. V-a dat vreun tratament ceva ?? 
Mihaser cum adica scobitura
????????????
Adica a sapat incercand sa evadeze ????
Sa aveti o zi minunata!
Va pupam mult si bine! 

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Tot despre Andrei ...
adar spune:
Bai fetelor, da' puturoase mai sunteti .... ![]()
Noi am papat acum si am intrat sa va spun cat a papat Maia mea la masa de 11 .... am facut piure de fructe cu biscuiti dupa cum urmeaza: 1 mar, 1 piersica, 1 para si 2 lingurite de biscuiti ... A PAPAT TOT !!!!!!! Si ar mai fi vrut ...
(da' tinem la silueta ...)
Ma duc sa-i fac lapticul si ... revin, daca am cu cine vorbi ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Tot despre Andrei ...
Irina71 spune:
adar, pai ii mai faci si lapte, dupa ce a papat atata ??
Auzi, tu ai ceva cu oltenii ?![]()
(ma refer ca ai zis ca ti-a placut ultimul banc al Andreei).
crisa, sa stii ca m-am cutremurat cand am vazut ca Andrei al tau are SD. Iar voi sunteti niste parinti atat de tineri !! Noi nu mai suntem asa tineri si pe chestia asta ne-a pus dr. sa facem triplu test in sarcina, sa nu aiba copilul trisomie. Riscul e mai crescut cand parintii (mai ales mama) sunt mai in varsta, nu inteleg ...
Andreiutul tau nu pare sa aiba boala, credeam ca ar avea fata mai buhaita, dar el nu, seamana cu un copil normal ...
Mult curaj !! 
deea, poate ne vedem intr-o zi, ce zici ?
Mariana, ce bine ca mai treci pe la noi !
. Iar m-am dat peste cap cand am citit ca de Markus are grija o prietena care are un bebe de 9 saptamani ! Si nu are nici un alt ajutor ?! Voi, suedezele, aveti cumva 6 maini ? ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine