* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 20
simona_toma spune:
Roxi, eu si Edutu tinem pumnii stransi sa fie bine Darius.
Ada si Alina, va recomand sa dati la pustoaice RedBull.Ei, pai ce atata puturosenie?Al meu bea berica, la sfatul Adei
.(![]()
)
Va pupam
Catrinel_17 spune:
Multumim de urari, fetelor! La multi ani si Iuliei si Miei!!!! 
La multi ani MARI si multa sanatate si multe bucurii!!!
ADAR, pai iar te bat, maaai! Cum sa-ti faci griji??!!! Maia are ritmul ei si sigur e totul in regula, numai mama ei e prea…ingrijorata, ca nu am vrut sa zic mai urat
Potoleste-te, mai, ca fata n-are nici o treaba! Nici Oana nu se ridica, nu se taraste, nu zice “ma-ma” inca, nu face “pa-pa”. Si??!!
ROXi, imi pare asa rau de Darius! Sigur ies afurisitii aia de dintzi, uofff…. Lasa ca scapati voi si de asta! Dar la burtica ce ar putea sa aiba? Are febra?
SIMONA, pai esti pe drumul cel bun, mai! Bravo!
NSHIRO, ai avut reactie buna sa razi cand s-a prabusit maria. Foarte misto!
mie nu-mi iese tot timpul inca!
MARIANA, ai primit emailul meu?
ma bucur ca sunteti bine, imi pare rau ca a plecat mama ta mai repede, fix asa a fost si cu mama mea in aprilie, tata facuse o gripa nasoala… Sanatate maxima!!!
ANDREEA,
bine ai venit inapoi!!!! Esti grozava, nu stiu ce sa mai zic… MULTUMESC!! Dar o sa fie OK pt nasii vostri?
Ia mai pune niste poze, sa-mi clatesc ochii, vrba lui Ciuf!
CIUF, voi pe unde misunati? 
ALINAMIZZI, la ce nunta ai fost? Ceva poze? Cum e in noul apartament? Sper sa gasim si noi repede unul, ca mi s-a acrit de atata urcat la et 5 (fara lift) in apartamentul nostri de quasi-burlaci ![]()
DOUBLOEMOM!!!
ce ma bucur ca ai mai scris! Cred ca sunt asa de haioase cele 2 gogosele cand isi fura reciproc suzi-urile!!!
NOE, silabele erau in germana, pai cum…. “da-da-da” adica “acolo”
dreaci, erau in limba bebelusheasca… Uof, tot cautam link-ul cu pozele de la intalneala, el era sub ochii mei,mey… ditamai linku…. Faine poze, haiooosi amandoi de numa’!
Noi numa ce-am venit de la bazin, vaz ca asta mica nu are chef sa traga pe dreapta, poate bagam o plimbare. Pupici multi si desi!
ADAR, stai acolo, nu misca, vin cu matura dupa tine, te alerg o tura, mey.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaMIZZI spune:
CATRINEL- noi nu am cumparat un nou apartament, aveam unul mare pe care l-am vandut si unul mic de vacanta unde stam acum ( si al nostru de burlaci
), vrem sa cumparam casa si inca nu am gasit pe placul nostru, iar ap l-am vandut pt ca am primit o oferta tare avantajoasa. Asa ca deocamdata tot e in cutii in depozit, iar cand o sa gasim casa iar ma lupt cu ele.
Am fost la nunta unui amic, foarte frumos, ne-au promis poze asa ca te anunt cand le primim. Si eu sunt curioasa pt.ca noi nu am reusit sa mergem decat la receptie.

Alina-mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
adar spune:
Andreea – super bancurile … mai ales ultimul …
Simona – bai sa stii ca ma gandisem si eu la asta … cred ca red bull-ul ii va da aripi si va fi prima dintre ghiocei care … zboara …
Chiar asa, la voi cum merge cu berica???
Aalina – stai mai linistita, copilele sunt bine, noi avem probleme … vorba unei mamici-filosof …
Catrinel – pai incerc mai filosoafo, dar uite ca ma atzitza fetele astea cu bebei lorr atomici precum Mariuca … Maia a zis atunci TATA, dar de atunci incoace … nici poveste !!! Si nici nu fumeaza inca … ufffff!!!!
Ce faci bre, ca te astept aici nemiscata … unde-i matura ???
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ... 
Tot despre Andrei ...
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinelu',tare as baga ceva poze,dar nu pot face asta decat la Bucuresti.Deocamdata adun instantanee haioase,sa aiba tati ce descarca.Nu nasii ci niste prieteni vor veni.Si e OK.Sper sa reuseasca sa vina ca daca nu,voi apela la nasii lor care locuiesc in Frankfurt si vin des in Romania.Sau la o varianta ajutatoare.
Nici Thea nu sta in fundulet.In schimb se taraste ca o rama sau se rostogoleste pana ajunge la locul dorit.Tipa non-stop,atat de tare icat ma dor efectiv urechile si trancaneste intr-una.Cred ca are stofa de parlamentar...
Vreau poze cu Oana ratusca.Sper ca ai facut poze la bazin!!!!!!
Instaleaza-ti si tu mess-ul ala!!!!!Pupam Oana...batrana!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mari78 spune:
Fetelor, va multumesc pentru urarile de La Multi Ani si va doresc si voua tot binele din lume !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Catrinel_17 spune:
ADAR, ti-am vazut pozele cu Maia, e o dulceata! Ochi maaari, maaari, frumosi! asta e super!
Pai da’ ea e murdarita decent, sic chiar, dupa masa! Ai sa-ti pun eu neshte poze cu pursheaua mea….
Imi plac pozele cu maia dormind!
Daaa, stai ca vin, stai nemiscata. In 2-3 zile ajung ![]()
Am pus si eu poze noi aici
KIM, asta cu mustatza soldatzeasca e pentru tine, ti-o datorez de mult! voi ce mai faceti?
ANDREEA, Oana sta in fund 2-3 minute, dupa aia se prabuseste... ei ii place pe burta si basta! cumva ajunge ea la jucaria pe care i-o trebe. La bazin n-am facut poze, ca nu prea stiu cam sa fac, numai daca nu rog pe careva... si nimeni nu se sparge facand poze pe acolo..
Ce-am mai vrut sa zic... ah, da, mamzel iar s-a pus pe dormit de la 5.30 si trebe s-o trezesc pt bibe acuma la 8, ca daca nu, doarme pana la 7 maine dimi! (sau pana la 3, daca i se face foame, si nu vreau!!)
Abia astept pozele! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Va multumesc tuturor ca v-ati gindit la noi si ne-ati trimis citeva cuvinte, fie pe forum, fie direct pe email.
Andreea - Georgiana sunteti niste simpatici plimbareti si imi pare asa de bine ca Theea se comporta exemplar in calatorii.Si eu am ajuns la concluzia ca in Romania hainele de bebelusi/copilasi pot fi mai scumpe in comparatie cu alte tari.
Monica mi-a facut asa o bucurie sa te citesc din nou.Sper ca sunteti toti bine si adaptarea nu va dura.
AlinaMizzi mie preturile la locuinte in Malta mi s-au parut foarte scumpe...chiar in comparatie cu Suedia.Tot in Vittoriosa veti sta?Imi aduc aminte ca acolo am fost la un "market" in aer liber care mi-a adus aminte de Romania.Vorbesti malteza sau engleza?Prima cred ca e cam greu de invatat,nu?
Anamaria/Alba ce bine ii sta Iuliei cu felia de cozo!Markus al meu a primit paine de secara facuta de soacra mea acasa,nesarata.
Ciuf eu pe bune, nu mai am cuvinte de cind ti-am vazut "camara" si ornamentele de Craciun.Ce n-as da sa fiu si eu asa indeminatica si talentata.(ca nu prea mi-s gospodina si tare as fi vrut, macar pentru sot, ca suedezele astea ma eclipseaza mereu cu painisoara de casa, tricotaje, covoare...)
Polixeni, ce mai faceti? Sper ca bebe Nick e bine.
Doublemom noi ne gindim foarte des la voi.Nici nu-mi pot inchipui cummva descurcati cu 2 gogosele, mai ales acum ca incep sa se deplaseze in curind...
Mihaser cind era mititel sotul facuse aproape 40 de grade febra si soacra l-a bagat la dus rece.Cica asa era pe vremea aia!
Ile, da´tu ai cumva acolo varza murata de sarmale???
Mariana
21+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Roxi Markus al meu a salivat cam 1 luna jumatate inainte sa-i iasa primii 2 dintisori, dar am auzit de copii care au salivat multe luni in sir pina sa se intimple evenimentul.
Noe ce frumoase pozici aveti voi acolo din vacante.M-am delectat citeva minute cu Bia si mi se face un dor de o fetitaaaa!
Delia21 tu m-ai lasat cu gura cascata cind am citit ca ai fost sa vezi o nastere!Aici nu mi s-ar permite fara acordul gravidei.Si in Suedia dureaza multi ani (cam 7-8) pina ajungi medic.
Vai ce amintiri mi-ai trezit cu pianistul tau!Noi avem orga electronica si fetita mea era moarta dupa ea la virsta lui Rudy!
Serj si Markus e mort dupa "electronice".Ce-ar mai roade saracul telecomanda!![]()
Aalina2003 si al meu maninca mai rau decit la inceput, dar e din cauza de dintisori.Eu ii pun un prosopel peste bouncer unde maninca si daca isi baga minutele am mereu hirtie la dispozitie.Babetica e din material impermeabil.Ii dau mereu in manuta o lingurita si in felul asta se mai potoleste(temporar).
Honeypuma ce mare a crescut bebe! Bine ca ai mai intrat si la noi sa ne dai vesti!
Rocsana cica virsta ar fi de vina ca le arde numai de joaca si de miscare...Si la noi se manifesta in acelasi fel.
Kim, noi tot 10 ani de la casatorie am implinit anul acesta.Felicitari!
Uneori ma gindesc ca poate am fi avut mai multi copilasi daca nu as fi fost la scoala in Suedia citiva ani buni.
Marilena bine ati venit la noi!De-abia astept sa va vizionez micuta cu nume superb!
Catrinel mey da´ tu te-ai specializat la pozat Onutza ca nu mai stiu ce sa mai zic cind vad cum prinzi exact momentul decisiv!
Mariana
21+
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI cu oarecare intirziere (pentru ca nu am fost online) dar din inima mamicilor
ILEANA, LILI si MARI care au mai adaugat un anisor la activ!

De asemenea trimit urari tuturor bebelusilor si bebeluselor noastre care au mai implinit o luna!

Mariana
21+