Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 29
cgaby spune:
ziua buna tuturor.
marox - deci ai un baiat cuminte care papa tot, nu?
crisa - vaz ca esti in mare forma! super!
eu nu am noutati. abia astept sa vina stef de la gradi sa vad ce a primit.![]()
pupici multi.
anamaria spune:
dialog intre mine si bogdan, in timp ce dadeam ghetele familiei cu crema...
- mami, iti aduce si tie mosul ceva?!
- poate/ nu stiu totusi daca am fost destul de cuminte...
- ai dreptate, ai cam tipat la noi, cred ca nu-ti aduce nimic! 
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
Claudya spune:
Si eu am scris un mesaj lung...si l-am pierdut,cand sa caut un maimutoi de-asta miscator...fir-ar sa fie
!!!
Revin maine ca nu mai am rabdare acum....dar vreau sa urez La multi ani tuturor celor dragi cu numele de Nicolae si Nicoleta.Bineintzles,La multi ani lui Nicol a noastra!!!
Pupici la burtici si la mamici!!!
Sanatate copilasilor si fie ca Mos Nicolae sa aduca bucuria pe fatzucile lor,asa cum noua mamicilor ne place sa-i vedem.
Mami si Emma cuculica
cgaby spune:
la multi ani nicolae si nicoleta!

multa sanatate si tot ce va doriti.
ce au primit copiii de la mos? cum au reactionat?
stef a gasit cadoul in ghetutze cand a venit de la gradi. s-a bucurat tare....mai scotea ceva din punga si zicea wow! mai sunt!![]()
pupici multi.
alexandrueduard spune:
La multi ani NICOLETA, NICOLAE! Multa sanatate!
Alex s-a bucurat f mult de cadourile de la mosu'. Printre alte cadouri cel mai mult s-a bucurat de un ou kinder imens, pe care l-am gasit in metro, din ciocolata, cu o surpriza mare in el si de Shagy (nu stiu daca se scrie asa), partenerul lui Scooby.
Si la gradi au gasit cadouri in pantofiori. Am discutat ieri si despre serbarea de Craciun si am convenit sa le luam la toti acelasi cadou.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
amik spune:
neata!
alexandra a reactionat super cand a gasit cadourile!nu ma asteptam, sincer!a fost teribil de emotionata si de curioasa sa afle cum au ajuns cadourile in hol, cum a intrat mos nicolae la noi in casa fara sa il auzim! l-a pupacit pe scooby de l-a albit! a dat iama in carti si in dulciuri! topaia prin casa spunand ca e fericita si ii place ce i-a adus mosul!
pana si noi am fost bucurosi!pe razvan am reusit chiar sa il surprind cumparandu-i un cadou la care nu se astepta, cu atat mai mult cu cat am facut cumparaturile impreuna cum mult timp in urma si stia ce primeste
!
eu sper sa imi fi adus o margica in burtica
.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
anamaria spune:
LA MULTI ANI! Nicoleta si Nicolae! 
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?