Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
bychi spune:
La multi ani pt Luca al Andrei, pt cel al Romanei si pt al meu (Tibi)!!! 
Multumesc Gio! Hai ca sun sa fac o programare. Daca zici tu ca-i faina, merg pe mana ta!
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
romana spune:
Cristi a fost luni la gradinita, de ieri a racit iar. A treia oara. !!!!!!
Oare pina cind? Merge 4 sau 5 zile apoi sta o saptamina acasa. Mariei nu i-am facut vaccinul de 1 an din motive de virusi adusi de Cristi de la gradinita.
Normal ca nu vrea sa ia decit nurofen la care ii zice "siop din ala cae me place mie". Azi noapte i-am pus un supozitor de novocalmin deoarece era fierbinte rau si avea frisoane.
Acum sint alti virusi deoarece e doar cu febra, tusea e mai putina.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Magdone spune:
Fetelor, vad ca sunteti suparate cu racelile, eu ce sa zic m-am calit
, va dau o reteta formidabila pentru tuse, cred ca merge pentru orice fel de tuse, la noi a facut minuni:
fierbeti intr-o oala mica o ceapa taiata in patru si cativa catei de usturoi, cam 10 minute, apoi lasati sa se raceasca, adaugati miere de albine si administrati cam 5 ml, cu seringa de la Nurofen, eu i-am dat de 3 ori pe zi
Eu il tratez babeste pe Razvan ca aici daca n-are febra copilul nu-ti da nimic doctorul nici macar siropuri de tuse, nimic.
Si sa va zic si una de-a lui Razvan:
Intr-o zi ma duc sa-l iau de la gradi si cand ma vede, incepe sa alerge pe acolo de bucurie si se duce la prietenul lui Jaden si ii zice tare de aude toata clasa:
Jaden, I'm going home!!!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Andra_ spune:
Buna fetele,
multumim de urari, la multi ani pentru Luca de la Cluj si Luca-Tibi!
Romana - mai si Luca e iar mucos de luni, dar n-are febra sau alte simptome, cel putin deocamdata. Oricum e bine ca 2 saptamini n-a avut nimic
, sint fr. multumita. Acum mi-a dat vara-mea un tratament homeopat si mi-a zis ca miine ii trece sigur, va tin la curent daca functioneaza
Bibi - wow, m-ai umplut de respect doamna, felicitari!
pup u,
Andra
romana_74 spune:
Multumim, LA MULTI ANI LUCA- ANDRA, LUCA-TIBI!Io am si uitat! Noroc cu voi! Sunt tare suparata... MARA e bolnava, la fel si SOFIA! Poate intra PUFULET sa va povesteasca, dar cred ca inca nu e pregatita! Sper sa fie in viitorul apropiat!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana spune:
E ceva grav?
Sper sa fie totul bine .
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
alexandrueduard spune:
Sanatate multa Mara si Sofia! Sper sa fie totul bine cat mai curand.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
bobi spune:
multa multa sanatate marei si sofiei!
pufuletz, te putem ajuta cu ceva?
uff, mai fetelor, imi pare rau de copchilasi ca au inceput cu racelile nasoale de colectivitate.
daca va pot da un sfat din experientza noastra de colectivitate veche deja, este acela de a evita cat se poate antibioticul.
mergeti pe naturiste; racelile oricum vor reveni - asta e, virusii aia tre sa faca plimbari complete, lasati organismul un pic sa selupte singurel cu ei.
eu nu am facut asa, si rau imi pare. cum tusea si racea, hop antibiotic, ca dovada, andi a tusit permanent anul trecut.
i-am facut analize, si de fond alergic si i-au iesit negative.
pur si simplu de la virusii colectivi.
acum nu-i mai fac nimic, ii dau siropele de plante, miere cu propolis combinatzie facuta de sotz, si atat,
tot mai tuseste insa mult mai rar si copt. insa nu mai e bolnavior, nu mai are starea aia nasoala...
bibi - sotul merge la idm la tenis de masa, e super fain acolo!
andra, vesti despre burtica?
andi e bine la noua gradinitza, a inceput sa ne arate ce invatza la dans: da din fundutz si cu mainile forfecutza - siumultan...
e bes-ti-al! (ca sa-l citez
)
educatoarea e cu experientza, apropiata de copii, si ce imi place cel mai mnult e ca nu e sclifosita. e o educatoare normala de gradi de stat.
cam atat...
va pupic pe toate