Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 30
doroti_5 spune:
Ciresei si ciresele ne luam valiza si plecam la nou capitol
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Adi, multumesc. Nu am schimbat detergentul si nici solutia de limpezit. M-am gandit si eu la asta.Nu e nici alergie alimentara (i-am dat ieri dovlecel, dar mai mancase si inainte cu cateva zile) pt ca asta alimentara stiu cum arata ca asta mare a facut alergie la tot ce se putea: la lactoza, la gluten, ou a putut manca numai dupa 1 an.....
Asa ca ma tot holbez la el si nu stiu ce sa fac. Acuma doarme da la 9.30 are de luat antibioticul.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
nastad spune:
quote:
Originally posted by adib
buna dimineata.
CamiM
daca Sofia a zis "mama" e un motiv de mare bucurie pt tine.
Raluca a inceput sa o caute pe mami. daca o tin in brate si o intreb unde e mami, incepe sa o caute din priviri. se intoarce, se invirte pina o gaseste.
motivul pt care scriu acum este RAALUCUTZA.
ca sa te conving sa uiti de suparare, ma dau pe mine prim exemplu. uita-te la ultimele 3 capitole si vezi daca mi s-a adresat cineva. am primit felicitari pt dintisori ce-i drept. dar pot sa comentez/intreb ca nu se prea raspunde. si totusi stau pe aici, fara sa ma supar, cu toate ca sint la servici, am treaba de nu-mi vad capul, dar sint dornic de informatii in primul rind, iar in al doilea (dar nu ultimul) am cam prins drag de voi de prea multa vreme ca sa dispar.
pot sa-ti dau si alte exemple de persoane de aici care nu se supara, orice ar fi. prima care-mi vine in minte este Lyly. nu continui pt a nu supara pe cineva.
Cu toate starile prin care treceti, fiti constiente ca majoritatea dintre voi trec prin aceleasi stari (oboseala, depresii,...) deci incercati sa va iertati una celeilalte mici greseli.
Raalucutza m-am adresat tie, desi vad ca suparata e si NASTAD
ce ar fi sa reveniti la starea de solidaritate din vremea
imi pare rau ca am fost nevoit sa scriu cele de mai sus.
Raluca vape toate.
PS. Lyly ce surpriza ne mai pregateste Alec?
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru

pe toate.