Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 29
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Lacri multumim pentru acceptarea noastra in club.
Ne-a placut si prezentarea...ai talent la rime
Pupici tuturor!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Thanks! Mi le sopteste Mai Marele Imashului- adica Alec

Si acum, sa vedetzi ce a mai scornit Alec,cel cu zeci de porecle puse de parintii zapacitzi( cred c-o sa ne mance urechile cand o sa fie mare si-o sa afle)
Deschidem un al doilea album de poze, intitulat SUPERHLIZIT

Conditii de participare:
- sa fie cireasha de mai-iunie;
- sa fie cireasha membra a "Clubului Razacioshilor" ( automat sa figureze in primul album);
- sa prezinte o poza superhlizita, adica cu gura pana la urechi!
Asteptam in continuare inscrieri in Club, conform conditiilor initiale

Ce urmeaza dupa aceea? Ei, va voi spune toate la vremea lor... hihihi... are Alec asta niste idei
... tot rumega la ele de cand la apucat mancarimea de gingiutze

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

raalucutza spune:
sunt foarte dazamagita ca a trebuit sa vina DANELUTZA de la mamici casnice ca sa aflati si voi ca-i ziua mea!am cam asteptat toata ziua si nimeni nu a zis nimic!atat contez eu py voi asta-i clar!dezamagirea mea se adauga la faptul ca nu am primit nimic de ziua mea cu toate ca am asteptat!si voi face exact ce a facut LUANA imi iau bagajele si ma car!ca am o familie frumoasa care trebuie intretinuta si rasfatata!si cum sfaturi nu am cum sa dau sa va fiu de folos si atunci cand intreb nu mi se raspunde m-am hotarat sa raresc vizitele pe site!
CamiM spune:
Sautare livada vesela!!
Lyly multumim frumos ca ne-ai facut si pe noi membrii in cel mai cool club .. razaciosii!! Acum ne-ai dat misiune si mai grea : sa o prindem pe bobo mica razand cu gura pana la urechi.. greu dar nu imposibil asa ca trecem la treaba!! iar o sa umblu cu aparatul dupa mine ca nebuna!!
Raalucutza stiu eu ca nu sunt asa de vizibila pe forum , ca mai sunt si ignorata dar macar puteai sa remarci ca eu ti-am urat la multi ani inaintea tuturor.. hai uite un
pentru tine si Celestin frumusel..nu te supara ca fetele au uitat pe urma ai vazut ce urari frumoase ti-au facut.. se intampla cu atatea pe cap..
poate o rugam pe Doroti sa faca lista cu aniversarile de fiecare luna ceva mai mare .. asa o sa ne sara in ochi si nu mai uitam!!![]()

La multi ani!! Iuly_p!!

Bine ati venit celor mai noi ciresici sedere placuta si fara probleme!!
Cami & Sofia
poze Sofia
ILDI25 spune:
LYLY ti-am trimis si eu aseara poza pt album . Sa inteleg ca nu ai primit-o sau faptul ca noi aparem mai rar pe aici nu ne permite intrarea in club.Oricum sunt la zi cu ce se discuta pe forum dar cand ma pun sa scriu ba se trezeste bebicu ,ba am altceva de lucru ca atunci cand el e treaz nu pot face mai nimic ,trebuie sa stau tot timpul langa el. 
ILDI si DAVID (2 mai 2006)
CamiM spune:
Daryana eu am facut mastita cand avea Sofia vreo luna si am alaptat-o si cand am avut febra aproape 40,si nu, nu exagerez nu stiu insa exact ca aici masoara in grade farenheit dar cam asa ceva aveam cu frisoane si tot tacamul si la telefon doctorul primul lucru mi-a zis sa nu cumva sa ma opresc din alaptat ca o sa fie mai rau; ceea ce vrea sa zic este ca pt bebe nu face nici o diferenta daca ai tu febra.Pupici si insanatosire grabnica!!
Fetelor trebuie sa ma laud: azi Sofia a zis "mama". Bine poate ea doar practica sunete sau ma rog ce alta explicatie o mai fi dar pentru mine a fost super emotionant. statea in bouncer si se juca si cum eu nu prea ii dadeam atentie s-a suparat si a inceput sa ma " bombane" si la un moment dat in supararea ei aia mare a zis ceva de genul "gaga MAMA" si intindea manutele spre mine!! m-am topit ca inghetata la caldura asa ca dupa asta am stat toata ziua cu ea in brate si ne-am dragalit si ne-am jucat..

DianaR multumesc frumos de sfaturile pentru statul pe burtica.. incerc sa facem si noi ceva gimnastica..desi nu am cartea la care te referi sa vedem ce iese.. sper sa ajute.
CameliaT sa ne trimiti si noua reteta de asa copil papacios!!
Sof pisicutza mananca dar cate putin si des de stau toata ziua dupa ea..oricum din cate am citit si ni s-a spus de la doctor daca tu nu fortezi si atat vrea el sa pape e ok.
Miki vai ce dulce pui adormitel ai!!! Pupam ingeras mititel si obositel!
Virgi felicitari Luanei pentru dintisori!!
Gata pupam toata livada si: Buna dimineata!!
Cami & Sofia
poze Sofia
DianaR spune:
Raalucutza, hai racoreste-te si revino-ti. Suntem toate mamici ocupate cu bebelusii lor si stim ca e usor sa mai si uiti. Eu de exemplu nici nu ma uit pe listuta, daca nu scrie cineva inaintea mea nici nu observ. Sa-mi fie cu irtare, dar asta e. Am lista agatata deasupra calc cu datele rudelor si prietenilor si si asa mai scapa cate unul nefelicitat la timp!
Cami, am sa incerc sa pozez paginile cu gimnastica si sa pe pun la contul comun.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
adib spune:
buna dimineata.
CamiM
daca Sofia a zis "mama" e un motiv de mare bucurie pt tine.
Raluca a inceput sa o caute pe mami. daca o tin in brate si o intreb unde e mami, incepe sa o caute din priviri. se intoarce, se invirte pina o gaseste.
motivul pt care scriu acum este RAALUCUTZA.
ca sa te conving sa uiti de suparare, ma dau pe mine prim exemplu. uita-te la ultimele 3 capitole si vezi daca mi s-a adresat cineva. am primit felicitari pt dintisori ce-i drept. dar pot sa comentez/intreb ca nu se prea raspunde. si totusi stau pe aici, fara sa ma supar, cu toate ca sint la servici, am treaba de nu-mi vad capul, dar sint dornic de informatii in primul rind, iar in al doilea (dar nu ultimul) am cam prins drag de voi de prea multa vreme ca sa dispar.
pot sa-ti dau si alte exemple de persoane de aici care nu se supara, orice ar fi. prima care-mi vine in minte este Lyly. nu continui pt a nu supara pe cineva.
Cu toate starile prin care treceti, fiti constiente ca majoritatea dintre voi trec prin aceleasi stari (oboseala, depresii,...) deci incercati sa va iertati una celeilalte mici greseli.
Raalucutza m-am adresat tie, desi vad ca suparata e si NASTAD
ce ar fi sa reveniti la starea de solidaritate din vremea 
imi pare rau ca am fost nevoit sa scriu cele de mai sus.
Raluca va
pe toate.
PS. Lyly ce surpriza ne mai pregateste Alec?
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
DianaR spune:
Apropo de "marele meci"
tocmai a venit pe mail:
Intra Oli in vestiarul Stelei si spune:
- Baieti, astazi e ziua mea de nastere, faceti-mi un cadou, castigati!
Fotbalistii ii spun:
- Prea tarziu, nea Oli, v-am luat deja o cravata... 
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
camelia.t spune:
Mai mai......parca am fi pici de gradinita. Asa face al meu cel mare: nu ma mai joc cu tine! Hai sa ne revenim ca si asa e destula agitatie in jur ca sa ne mai agitam si aici. Fiecare stie ce are acasa, fiecare raspunde cand poate, cat poate si daca poate. Nu vreau sa comentez mai multe ......poate ar trebui sa ne maturizam si noi odata cu ciresele.
In alta ordine de idei......nu stiu ce decizie sa iau. Va spuneam de otita pe care am facut-o. Luam Augmentin de luni seara. Ieri dupamasa(spe seara)i-au parut niste bubite pe burtica si spate.Am vorbit cu dr si zicea ca daca i apar si pe fata sa intrerup antibioticul ca poate fi rubeola. Nu i-a aparut pe fata dar nici nu s-au retras de pe corp. Aseara i-am dat antibioticul.......nu stiu ce sa fac cu doza asta de dimineata.Daca e rubeola stiu ca nu e ok antibioticul, dar daca nu e si intrerup tratamentul pt otita.....
Ati mai patit vreuna asa ceva? Sa fie o reactie la antibiotic?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
camelia.t
coincidenta aparitiei bubitelor cu tratamentul da de gindit. dar daca bubitele sint doar intr-o zona a corpului pot avea si alte cauze, printre care iritatii de la o crema, o haina neclatita bine la spalare (ramas detergent)-asta se pare ca a patit si Raluca. am incercat sa schimbam detergentul si au aparut bubite pe burtica (doar o zona restrinsa. am revenit la detergentul initial si clatire haine cu simt de raspundere si au disparut.
Numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

.