Ce crema imi recomandati ptr. bebe-ul meu de un an?Voi de care folositi?
Dia si bebe Rucsi
Noi folosim de la Nivea, spray-ul special pentru bebe cu factor de protectie 30!
- Adela &Julia -
Tot Nivea pentru copii am folosit si eu si am fost f multumita. Eu am folosit crema nu spray(nu stiu daca se gaseste spray ptr. copii in Romania), in flacoane de 250 parca ...costa in jur de 200-250 000. La Metro e mai ieftin.
Eu am studiat piata din Iasi. Convenabil calitate /pret am gasit o crema de la Garnier cu factor de protectie 35 /210000lei 250gr.Ce stiti despre ea?
Dia si bebe Rucsi
Dia,vrei sa-l dai cu crema pentru plaja,sau pentru plimbarea obisnuita??
Eu pentru plimbarea obisnuita il dau cu Nivea pentru bebelusi.Am luat-o de la Farmacia Sf.Parascheva si costa 59000- 150 ml!!!Cristina si Mihnea
Noi folosim Penaten , in ro echiv. e Johnson&Johnson, cu prot. 40. Este si crema si lotiune. Din pacate mai multe detalii nu pot sa-ti dau, decat ca noi am luat-o de aici si a costat cam 9 euro flaconul.
Cristina, mamica cu burtica
noi folosim sanosan cu fps 25 la plimbare si garnier pt copii cu fps 35 pentru plaja si balaceala.
mada si mara
Pentru plimbare si noi folosi crema de la SANOSAN.
Plaja inca nu am inceput-o, dar am auzit-o pe prietena mea tot de GARNIER. Asa ca... GARNIER sa fie!!!
Urmeaza sa o intreb si pe dr. pediatru, sa vad ce zice...
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Garnier spray-usor de aplicat, pentru copii, FPS 30.
costa aprox. 350.000 lei
bubi
SANATATE MULTA!