Recomandati o crema ptr protectie solara
Raspunsuri - Pagina 2
Otilia spune:
De pe un site pentru consumatori, se pare ca dintre produsele de protectie solara pentru copii:
-Ambre Solaire de Garnier
-Biotherm
-Club Med
-Johnson & Johnson
-La Roche-Posay
-Mustela
-Nivea Baby
-Nivea Sun
-Roc
-Vichy
Ambre Solaire de Garnier a primit cele mai bune aprecieri.
Urmeaza La Roche-Posay, Vichy, Club Med si Roc.
Cele mai prost apreciate au fost Nivea si Mustela, care sunt greu de aplicat si in plus pateaza (atit pielea cit si hainele :((( )
http://www.ciao.fr/Enfants_10166_3
@+...
Otilia & La Adelita
monica spune:
quote:
Originally posted by adi69
Eu am studiat piata din Iasi. Convenabil calitate /pret am gasit o crema de la Garnier cu factor de protectie 35 /210000lei 250gr.Ce stiti despre ea?
Dia si bebe Rucsi
Tot pentru aceasta votez si eu!! am folosit'o anul trecut la mare pentru Vladutz, care avea atunci un an si trei luni!!
gabid spune:
Eu am folosit Chicco(spf 15) pt bb dar s-a ars.Am cumparat de la Metro Ambre (Garnier) SPF 35 si s-a ars si cu ea...asa ca acum am cumparat Ambre SPF 60 care este super dar costa 400000lei si nu o gasesti la Metro.Ambele sunt pt copii.
Te pup,
Gabi.
Camelia spune:
Eu am folosit pana acum pentru Teodora Nivea Sun Block, pentru copii.E buna.Dar ma gandesc sa incerc si Bübchen.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
adi69 spune:
Cristina,trebuie sa folosesc doua feluri de crema?Eu credeam ca-i cumpar una si-atat.De ce trebuie sa fac deosebire intre plaja si plimbare?Nu tot acelasi soare o arde?
Dia si bebe Rucsi
adi69 spune:
si inca o chestie.Am inteles ca cu cat e mai alba la piele ii trebuie o crema cu protectie mai mare?
Dia si bebe Rucsi
madadum spune:
buna Dia,
si noi tot 2 creme folosim. crema de plaja este "water proof" si ramane pe piele. cred ca o poti folosi si la plimbare insa s-ar putea sa-i murdareasca hainutele. sanosanul intra in piele si este ok. insa daca se balaceste in apa protectia se duce....
Miguelle spune:
Desi nu dau p-afara de patriotism, eu am folosit atat pentru mine, cat si pentru flacaul meu, lotiune ELMIPLANT cu factor de protectie mare (cred ca 25) si nu ne-am ars.Eu am o piele cumplit de alba.
Nu stiu daca rezista la apa.
mirela.mustaciosu spune:
Noi am folosit Sanosan. Nu mai stiu exect ce pret a avut, dar pentru ca m-am inteles foarte bine cu produsele Sanosan am ales si crema de protectie din aceeasi gama. Cred ca poti sa folosesti oricare din cremele de protectie concepute special pt. copii cu conditia sa nu fie contraindicata folosirea pentru varsta lui. Poti sa intrebi si medicul pediatru daca unul din componentele cremei pentru care te-ai hotarat ar putea dauna intr-un fel. Eu am intrebat medicul ginecolog in perioada sarcinii daca pot sa folosesc crema de protectie solara si m-a rugat sa ii arat crema inainte s-o folosesc. Pe atunci am luat Garnier. Vacanta placuta!