Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, asa e la inceput ma plangeam ca nu puteam sa intru in ritm, apoi dupa ce mi-am intrta in ritm a venit treaba asta cu promovarea si cu multe alte sarcini pe umeri. De ex. in seara asta mai am de facut doua proceduri de lucru pe care trebuie sa le prezint luni la job. De asta spun ca sunt si avantaje dar si o gramada de dezavantaje.

Melkule, nu te supara...asa suntem noi ...mai certarete, si cu gura mare, eu cel putin asa sunt...ne mai suparam si noi, ne mai trece,Dar viata e prea scurta ca sa merite sa ramanem suparate.

Feli, ai renuntat la canapea? Si eu va trebui sa imi iau una pt. sufragerie si trebuie sa ma documentez.... Si ai dreptate cu vineri si 13.

Mara, nu stiu ce sa zic de cm, ca la mine a fost regulat si inainte si dupa nastere/alaptat si si in timpul alaptarii.

Hai, ca ma mut de pe DC, la procedurile mele de lucru.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mara, mi-a zis si dr gineco ca e normal sa fie neregulat in timpul alaptarii. Dar si regulat e normal.

Va , ne citim luni.
Lavi

P.S. Pe Silvia eu o inteleg perfect, asa e ea, mai implusiva si repezita uneori dar are un suflet maaaare. Sare prima sa te ajute cand esti la necaz. Mie imi place exact asa cum e, mi-e f cunoscut stilul ca asa e si taica-meu. Chestie de temperament. Mai sunt si altele care imi plac la ea dar nu vi le mai insir acuma.

Parca o vad pe Silvia la calc - aaa, uite Mandy a fost promovata! Bravo ei! A, si a mai zis cineva ceva de ciuperci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

MADUTZA, nu stiu daca ti-a raspuns cineva ref. la limonada: mie dr. chiar mi-a recomandat sa ii dau zilnic, mai ales cand are muci sau febra.Si il fac cu zahar brun nu cu glucoza: apa fiarta si racita, lamaie si zahar dupa gust( adica mai putin dulce, cum ii place lui)

Revin: cine da cereale tip cerculetze la copil si ce marca, pls!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

,
noapte buna....acum chiar plec...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, felicitari pentru micuta plimbareata.

melku, eu stiu ca ciupercile sunt greu digerabile si mai pot fi si toxice, sigur nu se recomanda pina la 3 ani.O sa o intreb pe pediatra saptamina viitoare si mai revin atunci.
Am vazut in pozele tale, un mulaj im poti spune de unde ai cumparat asa ceva?

Cum uscati parul copilasilor?
Dupa ce ca are trei fire
nici alea nu se usuca bine, eu o sterg cu prosopul bine bine, insa tot mai ramine umed, ceva idei??

Saptamina viitoare am programat si noi vaccinul, il face marti.
Ma uitam in seara asta la copila mea si nu imi vine sa cred ca a ajuns sa fuga din mana mea, sa urle ca vrea sa faca numai ce vrea ea, azi efectiv s-a aruncat pe jos(...vrera numai la nisip cu copii si in leagane si pe topogan),cred ca ma astepata crize puternice pe viitor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Mandy,Lavi,Madutza mii de ca ati avut timp sa-mi raspundeti

Dupa baie eu ii pun o caciulita care absoarbe surplusul de apa si dupa vreo 2 ore ii dau jos caciulita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mi-am adormit in sfirsit plodu',ALELUIA!!:)))))

Vad ostilitati p'aici ,imi pare rau ca se isca aiurea
..
Melku,eu nu ti-am raspuns cu ciupercile ca nu's in masura :) si eu sint tentata sa-i dau multe lucruri dar din auzite stiu ca ,,nu-i bine deocamdata'' ,iar despre ciuperci am judecat eu ca poate's cam grele pentru burticile lor..
Azi de exemplu i-am dat spanac lui Orlando pentru a doua oara,facut ca pentru noi ,desi am auzit ca n-ar fi bine dar ii place si prima data n-a patit nimic ...
Ilenutza,merci mult de raspuns ,eu chiar n-am apucat sa intreb dr. dar ma gindeam ca n-are dc sa-i faca rau iar lamaia e favorita lui ,ma bucur ca macar p'asta i-o pot da!Voi ce faceti?Cam rarutz pe forum ,mai zi-ne si noua de Victoras!
Eu nu-i dau cereale d'astea deocamdata dar am incercat cu stiksuri si i-au placut ,pufuleti ,cind prinde punga n-o mai lasa dar nu-i dau prea des ...
Mara ,despre CM in timpul alaptarii nu stiu prea multe ca eu am alaptat decit 3 sapt. iar dupa aia imi venea total aiurea ,adica m-a tinut si 2 sapt ,imi trecea citeva zile ,apoi revenea si tot asa vreo 3-4 luni ,acum e normal!

Mai fetelor ,eu am o pofta de mincare de citeva zile ,de ma trezesc si noaptea sa maninc ,chiar nu stiu ce inseamna ,sarcina nu cred ca ar putea fi ca CM e normal ,iar pe deasupra iau si anticonceptionale ,stiti cumva daca poate fi de la ele?Ca daca da ,renunt ,n-am chef sa pun niste kg aiurea ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mandy, felicitari! cred ca esti foarte mandra! si io urmaresc una de mult timp, pana la urma pun io laba pe o promovarica ceva, ca prea ma chinuiesc de mult:))))

mai fetelor, vorba aia, de cat sa ne certam, mai bine un cantecel vesel sa cantam:)))
aici, pe topicul nostru, sunt 2 mari probleme care tot revin sub diverse forme: una este despre tonul folosit cand contrazici pe altcineva, iar a doua se refera la mancare. Uneori, ca azi, disputa e de la amandoua:))
parerea mea este urmatoarea:
1. pt prima chestiune, eu nu sunt de acord sa te oftici cand esti contrazis. pai ce asta e scoala de bolnavi psihici? ma scuzati de comparatie, dar numai pe ei trebuie sa-i aprobi mereu ca sa nu devina violenti. cu privire la ton, io o singura data m-am ofticat de la asta, in 44 toamna, pe mama di tutti, ca p-orma sa-mi dau seama ca sunt cam frustrata sa ma supar din asta, asa ca data urmatoare cand mi s-a adresat cineva cu vreun ton mai nustiucum, m-am abtinut, iar a treia oara nici n-am mai observat. pe bune. de exemplu io acum am senzatia ca toata lumea de aici ma iubeste si vorbeste nice cu mine. De unde trag concluzia ca ori sunt in nirvana si mi-am pierdut mintile, ori nu observ dk cineva vorbeste mai aspru sau nu stiu cum. amandoua situatiile imi profita asa ca o dau inainte
mey, io inteleg ca asta e forum de doamne, nu e de 4x4 sau tuning sau....(sa vedeti acolo ce se bestelesc unul pe altul de zici ca se urasc si seara beau bere impreuna), dar nu va mai suparati chiar din orice lucrusor, vorba lui mandy, viata e prea scurta!
2. cu privire la mancare. Mey, voi stiti ca io-s din tabara cu "sa hranim copilul cu cartea in fatza" din 100 de morive care nu sunt relevante in speta asta. De exemplu, io ma minunam, ce minunam, ma "sideram" mai bine zis si ma si enervam intr-un final cand auzeam ce-i da dordia sa manance lui fii-su, ea fiind din tabara opusa. P-orma mi-am dat seama ca nu e ea mai naspa decat mine pt. asta. poate io fac lucruri mai proaste cu copilul, in alt domeniu decat alimentatia, decat face ea si nu-mi dau seama si poate ma judeca si ea. adica sigur fac. Si toate avem de invatat de la toate.
deunazi vorbeam cu pediatrul la un spritz (fiind prieten de familie se mai intampla si de-astea) despre aceasta problema cu alimentatia si el a rezumat foarte bine: fata, nu moare dk ii dai varza sau fasole, ideea este ca e indicat sa nu-i dai. deci treaba e la mijloc, ca intotdeauna.
dk cineva din tabara " a la carte" spune cuiva din cealalta tabara: aoleu, nu-i da d-asta ca moare!, nu trebuie , dom'le sa va suparati. fiecare cu convingerile lui.
repet, triem ce auzim aici si suntem forum de suport, intradevar, dar din polemici se mai si invata, nu doar se supara lumea.
Acestea fiind zise, mi-am incheiat dizertatia si imi scot palaria in fatza tuturor fetelor de aici care fiecare muncesc sa scoata ce-i mai bun din copilul lor (n-am emoticon cu jos palaria, off) si ma retrag in vastele apartamente ca a inceput pe prima breakfast at tiffany's cu audrey hepburn si tre' sa ma instalez comod
pupici tuturor

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, felicitari!
Melkule... io stiu ca ciupercile sunt alergene, deci mare atentie.
Despre CM: eu am avut la 2 sapt dupa nastere, apoi normal la 28 de zile, acum e la 25.... cu Cm mi-a scazut drastic laptele.
Roxana, eu o usuc cu foenul de o vreme buna, ii place la nebunie, cand ma usuc eu tzipa de invidie si musai trebe sa-i dau si ei un pic.
Contra-raceala (Feli, parca tu ai inceput discutia): miere, lamaie, parerea mea,. Miere azi-maine, lamaie ori de cate ori sughite, din primele zile de viata. Atunci un sfert de picatura, acum 1 lingurita. Ii place fte mult.

aaa, inca ceva: melkule, ai postat o intrebare, intre timp au aparut max 10 postari, e drept ca nu ti s-a raspuns la timp, dar asta e... se intampla frecvent, amintesc din nou de gabitaco cu fatutza bolnava si niciun raspuns .... se intampla, e cumva firesc, sunt zeci de postari cu chestii mai grave la care nu se raspunde.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput