Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Si eu zic ca-i cam iute pt ciuperci.
Mai fetiscanelor, am ceva sa va spun, dar sa nu va suparati pe mine. Legat de tratamente si medicamente ar trebui sa intrebam doctorul nu forumul. In afara de chestii gen ser fiziologic, uleiul fiert, crema cu oxid de zinc si un paracetamol la nevoie, cred ca restul trebuie sa le recomande doctorul, nu forumul. Bineinteles, mai e si cazul urgentelor - de ex febra mare, doctorul nu raspunde, unde forumul poate intra in actiune.
Asta si apropo de discutia cu medicamentele pt tuse. Si eu i-am dat Silviei Ambroxol la viata ei dar n-am putut sa-i zic Andei : da-i Ambroxol! F bine a facut ca a sunat
pana la urma. De Stodal ce sa mai zic, Silvia il vomita.
Mandy felicitari pt promovare! Si tu care te dadeai pe aici ca ai picat ca din plop, ca nu faci fata la servici dupa atata pauza
...
mara95 spune:
Salut!
Am o problema si sper ca nu serioasa.Sunt in intarziere cu cm rau, dar alaptez la greu. Poate fii asta un motiv?Ar fii a treia oara cand il astept, mereu cu intarziere, a doua oara 5 zile si acum vreo 11.Nu am nici un fel de alte simptome.Inainte de nastere era regulat, dar acum e jale....Ma voi duce la un control, dar vreau sa stiu daca s-a mai intamplat cuiva asa ceva.
In rest , toate bune,Flavia nu sta o secunda locului, e jucausa si inca ii curge nasul, dar e ok.Nu reusesc decat sa citesc, ca de scris nu ma lasa.Va pup!
melku spune:
Silvia, acel cineva sunt io, cantitate neglijabila, cateva postari mai sus.
Am intrebat daca stiti c-ar fi voie la CIUPERCI. Daca stii ceva in sensul asta, spune, te rog... argumenteaza, daca ai cum si daca ai chef.
nu incepe sa dai cu rosii (ca tot e expresia favorita aici) ca nu toata lumea le stie pe toate.
De aia intreb: ca nu stiu.
Ce inseamna ne grabim? Pana cand or sa manance copii nostri mancare de bolnavi? Pana la 3 ani? no way.
Scuze, da-s cam revoltata de tonul folosit in unele situatii aici. De parca numai 1, 2 le stiu pe toate, restul...cantitate neglijabila...fara nume macar.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
lavi02 spune:
Melkule, cand citesti 4-5 pagini din urma, nu mai retii nici macar toate intrebarile, dar cine ce intrebare a pus?! De-aia uneori se mai practica raspunsul "nu mai stiu cine a intrebat despre... dar raspunsul meu este..."
Raspunsul meu in pb ciupercilor e pur intuitiv si neargumentat, mi se par mai greu de digerat asa ca i le voi introduce mai incolo.
melku spune:
Lavi, esti o draguta, dar intrebarea mea cu ciupercile este exact deasupra mesajului Silviei ref la siropul de tuse...in sfarsit.
n-o sa-i dau ciuperci, asta-i clar, multumesc de sfat. Dar depinde si tonul in scris, zau asa, ca nu suntem niste mucea...fiecare cu ce stie pe lumea asta.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
felicia74 spune:
Hello, lume, m-am trezit si eu azi e vineri 13![]()
Asa ca sa nu ne miram de toate cate s-au intamplat aiurea.
Melkule daca nu ai inteles minuea mea de explicatie (nu prea le am eu cu descurcatul in spatiu), atunci cauta Iuliu Maniu 12A.
Cat despre tonul unor postari - asta e, eu deja m-am obisnuit. Dar ai mare dreptate!
stefanalex spune:
mara95 la fel mi s-a intamplat si mie in primele luni,dar totul a intrat in normal dupa ce l-am intarcat.
In privinta tusei si a mucilor cel mai bine a mers la Alex aerosol cu fluimucil( 5 zile -o data pe zi) asa ca ,pana la urma totul depinde de cat e de grava starea copilului.
STEFAN si ALEX