Diferenta prea mare de ani ?

Diferenta prea mare de ani ? | Autor: lilib72

Link direct la acest mesaj

Prietena mea are 25 de ani, anul trecut a cunoscut un barbat care are 45 de ani (arata f. bine)a fost casatorit si are o fata de 18 ani.
De Pasti el a cerut-o in casatorie dar ea nu stie ce sa faca imi tot spune ca diferenta de ani este prea mare,fiind si singurul lucru care o deranjeaza.
Are nevoie de mai multe pareri,i-am spus despre acest forum si ma rugat sa va intreb si pe voi.
Ce parere aveti? Sincer.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nano spune:

Parerea mea ca tipul care a cerut-o in casatorie este foarte curajos.Am cunoscut multi barbati care s-au ferit sa cunoasca fete mai tinere din simplul motiv ca le este teama sa nu fie parasiti mai tarziu.Merita sa incerce daca il iubeste cu adevarat.Intotdeauna barbatii s-au maturizat m-ai greu decat femeile iar un barbat cu picioarele pe pamant si matur in gandire nu strica la casa omului.Casa de piatra le doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cred ca depinde f mult ce fel de oameni sunt cei doi. Unii nu se potrivesc nici la aceleasi varste, altii traiesc fericiti chiar si cu 20 ani intre ei. Ea e tanara, ii place sa petreaca, sa se distreze, sau e mai degraba tipul casnic? Sau poate fi si invers. Una peste alta, daca ei se inteleg bine, au ce discuta atunci cand sunt impreuna, se iubesc si se respecta, intr-un cuvant, sunt fericiti, atunci de ce nu? Viata e atat de scurta incat nu merita sa o traiesti dupa tipare sau dupa parerile celorlalti. Daca raspunsul va fi DA, ii urez Casa de Piatra si sa fie intr-un ceas bun!
PS: inca ceva: la cati fosti colegi de liceu/facult sunt deja in divort de neveste de aceeasi varsta sau f apropiate stau uneori si ma intreb... unde e corect???
Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sotul meu si cu mine avem o comunicare iesita din comun, as spune aproape telepatica.Avem gusturi si pareri similare ( doar ca eu sunt mai radicala...).
Eu am 23 de ani si el 57, a mai fost casatorit si sotia lui a murit acum 7 ani, are un baiat de 16 care sta cu noi.Nu e usor sa depasesti diferenta de varsta, insa daca reusesti poti avea o relatie de exceptie, in care tineretea si intelepciunea fac un duo imbatabil in fata vietii!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu cred ca e o problema peste care sa nu poata trece..intre mine si sotul meu sunt 18 ani...si cu toata criza de acumsa stii ca e totul ok..dupa perioada de acomodare!!..perioada necesara de fapt la toate cuplurile.
Daca se iubesc merita sa incerce,nu este ceva ireversibil dar acolo unde este dragoste si respect nu se poate sa nu mearga!!!
Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

"De Pasti el a cerut-o in casatorie dar ea nu stie ce sa faca imi tot spune ca diferenta de ani este prea mare,fiind si singurul lucru care o deranjeaza."

Sa zic si eu: cind iubesti nu conteaza nici diferenta de culoare, de sex, de inaltime, de religie, daramite de varsta (nici macar atunci cind femeia e cu 18 ani mai mare). Poti sa vezi asta si unele raspunsuri de mai sus. Daca pe ea o dereanjeaza, oare iubeste? Si daca nu iubeste.......

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

ma rog, cind am scris ca nu conteaza difereta de sex, am vrut a zice "cind iubesti, nici ce sex are nu mai conteaza"

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si intre bunica mea si bunicul diferenta a fost de 20 de ani si au fost foarte fericiti impreuna.
Si intre parintii mei e diferenta de 12 ani!
Nu cred ca diferenta de varsta e un impediment intr-o casnicie.

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

"Daca dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca ... prietena ta trebuie sa stea de vorba serios cu ea insasi. Daca are indoieli, sa nu se casatoreasca.Casatoria este oranduita de
Dumnezeu.Si binecuvantata deasemenea , daca vreti sa traiti in armonie cu Dumnezeu. Daca prietena ta e deranjata acum , sa se gandeasca ce va simti peste 10 ,15 ani.
Eu sunt o sotie mult mai tanare decat sotul meu , dar nu l-as da nici pentru cel mai tanar si sexi barbat din lume. Si nu m-a deranjat deloc in cei 15 ani de casatorie diferenta, chiar daca uneori cand deschideam usa eram intrebata daca tata este acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dacä ea isi poate inchipui o viatä fericitä lingä el, nici nu ar trebui sä mai aibä dubii...."frumusetea interioarä" conteazä, si nu suprafata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Lili, nu ne mai tine in suspans: il ia sau nu-l ia? :)

Mergi la inceput