Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si al meu sot e destul de sclifosit....
Cand am vrut sa-i dau prima oara spanac mi-a zis: daca vreau sa pasc ma duc in fata blocului!!!
Si, ca atare, nu mananca: spanac, fasole verd, ciorba de salata, loboda, peste de nici o culoare, carne de vita, ciorba, oaie, miel...
Dar, eu imi fac si-l las in pace pe el cu carnea lui de porc: cea mai buna dupa parerea lui.....
Lui Mateias am cam incercat sa-i dau de toate.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pofta buna, sau sa-ti fie de bine, ca poate ai terminat.

Marco a halit 300 gr de ciorbita si i-am pus si miez de paine ca era cam moale, fata de piureul cel manca de obicei.
Acum merg pana afara sa-mi iau o paine si pt. mine, sa pap si eu, ca mi-a facut Marco pofta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Toanca, nici Daria nu merge de-a busilea. Nici nu vrea deloc pe burta. Se mai intoarce pe burta doar sa vada ceva .. dar cu capul in sus si cu in jos, pe care nu il ridica deloc, deloc. In schimb, merge de manute, in ham sau in premergator. Orice o fi...numai in picioare sa fie Mie mi s-a spus ca nu e bine sa sara peste etapa cu mersul de-a busilea, dar eu nu cred asta

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nici Roxana nu a mers de-a busilea. Si nici Oana. Sincera sa fiu mi-ar fi placut sa le vad misunand prin casa, dar n-am avut parte.
Ca sa nu mai vorbesc de chinul ca vrand numai in picioare OBLIGAT-FORTAT trebuie sa stai numai dupa fundul copilului.
Deea, fii serioasa. Nu-i obligatoriu sa mearga de-a busilea. Fiecare copil cu modul propriu de dezvoltare.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Cu subiectul mancarea sotilor, sunt ofticata rau de tot. Tre sa o intreb si eu pe soacra-mea ce i-a dat de mancare lu fisu cand eram mic. Ca el NU mananca: ardei fiert, varza fiarta, orez, ceapa fiarta (in ciorba), frunze. Nu reusesc deloc, deloc sa ii pun in meniu asa ceva. Si va dati seama ce de papa buna exclud eu Asta asa ca a zis Moni de varza cu taietei Si acum ... cum sa nu ma ingras eu, cand el se bucura doar la cartofi prajiti si omleta ???? Alte mancaruri le mananca doar asa ... intr-o masea... Mi-e un dor de sarmale, ardei umpluti, varza calita, supa de rosii, pilaf ... offfff.....

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA Ghitza mananca orice In schimb frate-meu e un mofturos Cand am facut ciorba cu multa verdeatza (cum ne place noua: frunze de patrunjel,telina,leustean etc.) a zis ca i-am pus in farfurie "parcul copiilor" Cand e plecata mami, e jale cu el da' ultima oara i-a adus Ghitza la misto un strecurator ... cica sa nu uite sa strecoare ciorba

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Cu alte cuvinte, daca vreti sa nu ajungeti la azil, aveti grija cu ce obisnuiti copii la mancare, sa nu va suparati norele asa cum o boscorodesc eu pe soacra-mea de cate ori refuza barbatamiu papa bun. Macar de ar vrea sa incerce sa guste...dar nu...nu e comestibil si pace

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea si Clau mananca orice, in schimb eu sunt aia sclifosita. Noroc ca gatesc eu si nu el.
Dana ai primit mail-urile mele?

Cat mai stam in casa, fug sa dau cu aspiratorul, ca e jale la noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare si de la noi...
Andrei sa cresti mare si sanatos frumuselule.
Silvi suntem mai bine multumum de intrebare,azi noapte mi-a facut febra 40 dar am scazut-o repede cu supozitoare,Nurofen si cartof crud(pe frunte si la picioare) . Azi nu a facut deloc febra .
Asteryaro si sanatate lui Razvanel.
Dana Ene tie si printeselor tale , multumim ce ai pus pozicile.
Anasebe felicitari pentru dintisorul lui Tiberica
Fetelor v-am pe toate ... si sa aveti o dupa-amiaza placuta in continuare.

Apropo eu sunt cuscra cu Micio si ginerica e frumuselul Eduard

la piticei

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Moni, razi de saracu om cu strecuratoarea. dar pentru mine e un peisaj cunoscut. Silviu strecoara laptele sa nu cumva sa aiba smantana. Si nu bea lapte cald, ca face smantana. Iar frunzele din ciorba ... mi le aliniaza pe marginea farfuriei, ca ii raman pe limba. Dar m-am smecherit, si le dau prin blender. Se fac asa mici ca nu are cum sa le scoata

Deea

Mergi la inceput