Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
LunaNoua spune:
Toanca, si Daria la fel s-a nascut. S-a rupt apa la 35 sapta, cu toate ca aveam colul ingust si tare. Si prin urmare, dupa 12 ore de travaliu...eu aveam dilatatie 2
Noroc ca exista cezariana 
Giova, multa sanatate nasei tale, nastere usoara, si bebic sanatos. 
Astery,
ce bine imi pare cand aud vesti bune
Dana, e "cel mai frumos OM DE ZAPADA"
Ninge la voi? ![]()
Silvi,cura de apa am intrerupt-o. Nu ma simteam bine
Eu in sarcina am avut pbl cu tensiunea, si ma gandesc ca din cauza asta... Ma lua cu dureri de cap si ameteala cand beam apa. Eu stau cu varza in bucatarie in speranta ca am timp sa imi prepar o ciorba de varza.
La grupul de suport pt slabire, s-a postat reteta asta:
- Dimineata: 1 fruct, 1 pahar de suc de fructe facut in casa, sau ceai.
- La ora 10: un iaurt cu o lingura de cereale, un pahar cu suc de sfecla rosie sau morcovi.
- La pranz: 200 g carne slaba (pasare sau vita), prajita la gratar sau fiarta; salata de cruditati la care se adauga putin ulei; un pahar cu suc de rosii.
- La ora 16: un fruct, un pahar cu suc de fructe facut in casa.
- Seara: 1 ou fier tare, salata de cruditati, 1 feliuta de paineprajita, un pahar cu suc de morcovi, rosii, sau sfecla rosie.
Am inteles ca se poate slabi un kg pe zi.
Dieta se tine 7 zile.
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
toanca spune:
AM trimis email la moderatori de ce merg mesajele ca naiba: raspuns: administratorul e plecat pana pe 20 si pana atunci nu se poate repara nimic.
Deci, pana pe 20 ne intelegem ca orbii cu surzii.
Poate dupa data de 20 s-o repara si forumul....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
miraklucker spune:
Sunt in apuza si ca deobicei pe DC
....mi-am mancat repede salata si acum astept sa-mi vina colegii.
Noi suntem bine, copii au inceput sa se obisnuiasca cu matusa mea, dar David in fiecare dimineata se trezeste pe la 6-6.30 pana nu plec, nu cumva sa ma piarda, e asa de adormit ca nici pe picioare nu se poate tine dar nu mai vrea in pat pentru nimic in lume.
Selin incepe sa paseasca, matusa-mea exerseaza cu ea toata ziua
.....dupa mine ar mai fi stat mult si bine in fund.....am asa o presimtire ca nu se va tara in partru labe ca ceilalti doi, si o sa trebuiasca sa stam dupa curul ei sa plimbam.
In rest, azi m-a anuntat seful ca de la 1 ian pot sa lucrez mai putin, acum ramane de vazut 1 sau 2 zile tre sa ma sfatuiesc cu al meu sot!,
Am ramas in urma cu cititul, seara acasa nu mai am timp nici cat aveam pana acum si drept sa spun nici prea mare chef dupa 8 ore si in fata computerului.
Giova iti dau ceva date de a lui Selin
7 luni - 7.170 si 65 cm
8 luni - 7.500 si ...nu mai stiu ca nu mai pot merge cu ea sa o masor
uffff, gata cu pauza
, mi-au venit colegii
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
dana_ene spune:
Deea, nu ninge dar Oana abia asteapta evenimentul. Nu cred ca-i zi in care sa nu vorbeasca de om de zapada, de Mos Craciun, de sanie.
Eu sunt tare mandra de desenul ei. Tinand cont ca la 3 ani ceilalti copilasi mai mult de ceva linii si alte mazgalituri nu deseneaza, faptul ca a redat ceva inteligibil ma face foarte mandra.
Giova, nastere usoara nasei tale !
Sa vii cu vesti bune.
Astery, pupam puiul bolnavior
.
Asa-i, programele noastre sunt total aiurea. Si-n plus am mai fost ocupata si cu alte evenimente.
Acum suntem si noi in pregatiri alaturi de prietenii nostri care au nunta sambata. Chiar acum ii astept la noi.
Poate reusesc sa ma mai eliberez in viitorul nu prea indepartat.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Stau ca pe ace, of, of!!!
Ea vrea sa nasca natural, dar daca nu se dilata, e cam naspa sa ti bebele fara apa atatea ore.
Oricum e pe maine foarte bune si cu ajutorul Domnului, sa speram ca va fi bine.
Dana frumos desen a facut Oana, iar pt. vartsa ei e super reusit.
Daca tot nu avem cuscre pe net, ne-om incuscri. Sper sa nu-mi sara in cap Ingrid, dar daca ea nu mai intra, vreau si eu o cuscra pe DC. Ca in realitate, cam are gagicute Marco, toate frumoase si dulci, cu care m-am pus bine de acum, vb. lui Astery. Nu vreau sa ajungem cum sunt eu cu soacra.
Astery cum sa va scoatem de pe lista?De bine de rau, mai scri cate un mesaj, pui poze si ne mii dai vesti despre frumosul buzoian.
Cum reusesti sa-l riodici cu hernie de disc? Matusa mea tocmai s-a operat de asa ceva, dar mult a tras.
Silvi cred ca e tare fain sa te mangaie si sa te pupe.MNarco imi da palme si ma trage de par
Moni spor la control si la dentist.
Mira am notat datele la mine in calc. Sapt. viitoare le trec pe net, sau daca mai primesc si altele.
Spor la munca.
Marco e tot dupa mine, zice mama si vine si se catara de picioarele mele. Nu se joaca cu nicio jucarie.
merg sa-i dau papa.
revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Denisam spune:
SALUTARE si de la NOI,
Moni- vad ac te tzii de sotii-nu mai zic nika
, decat bafta la pediatra si dentist!
DAna- sanatate si multumim de site!
Deea- nici Emma nu vrea de-a busilea nici sa o pici cu ceara, ea doar se intoarce pe partzi sau se apuca de ceva sa se ridice, in premrgator si de maini la greu.
Vrea sa traga si sa apuce orice, e cu de-de, Ta-te-te, ate, u-te si ma-ma cand e suparata
si canta la greu![]()
Giova- multa sanatate si putere nasei tale, sa iasa cu bine din aceasta nastere, eu as face cezariana imediat.
Vad ca e concurs aici de cine ramane priam din nou gravida
- asta ca mi-am aadus aminet ieri fiind la medic, care mi-a zis dc nu vrau anticonceptionale si am zis NUU
ca deocamdata ma vreau un baietzel
-doar ca eu dc nu iese sigur baiat, nu ma apuc![]()
Treb sa merg sa o schimb pe Emma si sa ii dua ousor cu brinzica, ca s-a trezit la 8 fara zece de la 8.50 de aseara, i-am dat eu a5 lapticul.Azi are innot si eu treb sa merg dupa cadouri si as vrea sa ii iau si iei inca doua jucarii smechere.
Astery, Toanca, Mira, Cuscra si restul noi va pupam!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Fac o pauza de ... masa si pana incalzeste Ghitza mancarea am intrat aci
.O sa pap supa cu galuste si taitzei cu varza ![]()
Diana a venit sus KO,abia a papat de somn,dar a dormit doar o ora,la 14 era sus deja.De atunci e in tzarc si tzopaie sau se joaca si e cu "TE TE TA TA
" inca. Si cu muci
Azi a pierdut o jucarie pe traseu
.Ca de adidasi a avut mami grija si tot i-a recuperat ... 

Nu prea vrea sa manance,in schimb bagat la greu ... pufuletzi 
Buni si aia!Fug la masa,dupa aia iar la munca 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
Denisam spune:
LA multzi ani Andrei!
Anas-ce mai papa Tibisi ce prostii mai face?
Dragos -maninca orice si nu e mofturos si nici nu vrea mereu 2 feluri de mincare, ba cand nu am eu chef se baga la gatit.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Noi suntem bine, am urmat sfaturile lui SILVI
si deja bebe a inceput sa faca kk tare. De vomitat nu a mai vomitat deloc si si-a revenit sigur pentru ca azi toata ziua a vorbit, in continuu, pe strada, acasa, in baie.
Multumim mult pentru urarile de sanatate
GIO
, tin pumnii nasei, sa nasca repede si usor!
SILVI
, eu ii prajesc putin ficatelul ca fiert nu ii place deloc, nici cu lapte nici fara lapte. Bebe-ului meu ii place mult ficatelul dar e adevarat ca si eu am mancat mult ficatel cand eram gravi si de cand il alaptez.
MIRELUTA
, noi plecam pe vreo 26 octombrie din tara. Cand ajungem nu stiu, tinand cont de faptul ca plecam cu masina.
MARAKI
, as mai pune poze cu Mark dar nu gasesc usb-ul de la camera si altul nu mai cumpar din Romania, o sa cumpar din Luxemburg si promit apoi sa pun poze multe, multe.
DANA
, eu o sa trimit poze dupa ce cumpar un alt usb, ca acum nu am cum sa le descarc pe computer. Foarte frumos desenul Oanei
, pentru varsta ei e foarte bine.
CRISTINA
, sanatate multa lui Razvanel si spor la al doilea bebe. Sa vedem acum cine e prima graviduta din gasca: tu sau BEE.

Si eu vreau bebe doi dar acum nici o sansa sa ma apuc, cu noul job nici nu ma gandesc, poate peste vreo 2-3 ani, dar de vrut vrem neaparat. Eu as vrea si trei bebei, si cand ma gandesc ca inainte nu voiam deloc! Uite ce a facut maternitatea din mine!![]()
Pe mine ma dispera ideea de nastere, iar taietura pe burta, iar dureri, iar lohii! Chiar asa, fetele cu cezariana, voi simtiti dureri in zona operatiei, in general cand se schimba vremea? Mie mi se mai intampla, nu mereu, dar se mai intampla, si e cam naspa, e senzatia aiurea.
TOANCA
, mie mi l-a decalotat dr. pe Mark cand avea patru luni, cred. Nu cred ca l-a durut, ca nu a plans, nici noi nu ne-am dat seama de ce ii face, discutasem mai demult de asta si vad ca a tinut minte. Dupa ce l-a decalotat, avea o jena cand facea pipi, dar i-a trecut repede. Acum il decalotam la fiecare baita.
Fug sa imi hranesc flacaul cu o portie de orezel si morcovei.
monica70 spune:
Mi-a adus Ghitza mancarea in camera, la PC
si m-a vazut Diana.Rezultat - a bagat vreo 3 galuste si cateva linguri de supa (i-am dat cu lingura mea mare
) Acu manac taitzeii cu varza si dupa aia ii maruntzesc si ei catziva
,sa vedem.Da'deocamdata mi-a facut pofta de mancare ca s-a kk-rit si puteeee 

MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI