Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
M-ati facut invidioasa cu cura sat ade slabire, v-am urmarit cu sufletul la gura si tare m-ar tenta si pe mine , da vointa asta . Da sa stiti ca azi mi-am cumparat 6 l de lapte in speranta ca poate poate ma incumet sa o apuc
Ce sa va zic despre noi in principiu suntem bine, m,araite la greu trebuie sa paara probabil dintisorii de sus . Nu prea vrea nici sa pape din cauza asta .
Am petrecut o saptamana de cosmar , ma si pregateam sa vin in Ro. Bunica mea a fost internata in spital ( are uterul cazut aproape complet ) si toti doctorii ziceau ca trebuie operata ca asa nu poate ramane, dar ziceau ca are doar 10 % sanse sa supravietuiasca operatiei ( are probleme cu inima, varice si factorul varsta ) . Cu toate astea asa nu poate sa ramana si a ramas ca pe marti o vor opera. Azi a fost mama si a vorbit cu o lata doctorita si ea i-a zis ca nu are nici un sens sa o operze ca va ramane acolo pe masa , dar exista un fel de inel de cauciuc cu care se poate prinde uterul si poate sta asa fara operatie . In Ro nu se gaseste dar voi face eu rost aici de el si il voi trimite asa ca acum m-am mai l.inistit , dar am avut o sapt teribila. Ma gandeam ca as vrea sa vin in Ro cu fetita ca sa isi vada nepotica inainte sa moara , dar e complicat ca fetita nu are pasaport si ma doare capul dfe cate hartii trebuie facute daca as veni doar eu cu ea. Asa ca sper ca a cazut ideea asta deocamdata.
Fetelor v-am citit pe toate dar nu mai stiu ce sa va scriu la fiecare oricum felicitari celor care au slabit
Mi-am varsat si eu off-ul acum . Va pupicesc pe toate si pe toti copilasi ca nu mai sunt bebelusi acum , nu ?

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA lasa,bine ca exista alternativa Clarei ,ma bucur ca mai bagi un ochi si pe aici!Asa trebuie,sa ne jeluim p-aci,ca aci are cine te asculta si incuraja,pai nu asa faceam in ultimele luni de sarcina,nu mai tineti minte? PE TOATE NE DUREA PESTE TOT DE AJUNSESEM LA IDEEA CA TRE SA STAM IN CAP
Hai ca fug la nani,eu faceam niste teste psihologice (din revista Avanaje)la ora asta Se vede ca e luna plina,ca atunci n-am somn
Noapte buna la toate mamicile si toti ... copilasii !

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor va anunt cu mare "drag si inflacarare" ca ... sunt virusata ... asa ca daca primiti vreun link de la mine sa NU il deschideti ca poate fi virus. O sa anunt tot aici pe forum cand mi-am devirusat hardul.

Va multumesc, cu stima ...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol am inteles. Ma bicur ca nu poate sa pice din el.
IOana distractie faina la nunta.
Ana_m imi pare tare rau de bunica ta. Bine ca este o speranta cu inelul acela.Bafta la gasit, Clarei si mai linisteste-te si tu. Ai grija de tine.
Ursu mersi de avertizare.
Moni si ce ti-a iesit la testele alea? cred ca e grav de fugi la culcare.

Eu am terminat cu bagajele, haine de dat la saraci, bucataria luna si bec. Mai trebuie sa-mi fac manichiura si la asta voi lucra acum in timp ce ma mai uit la poze.

Va si mai intru maine din Alba.
Nu am chef sa-mi vad soacra.
usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mamici,noi n-am dormit toata noapte,david s-a foit tot timpul si a plans,dimineata acu mi se parea ca e cam fierbinte si i-am luat temp,are 38.8.
nu a mai facut niciodata temp,c sa fac?sa sun dr? c sa fac acu sambata nici nu e.
i-am pus un supozitor paracetamol,plssssss spuneti-mi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Anasol verifica-i gingia si vezi daca nu cumva se arata vreun dinte.
Supozitor poti sa ii pui Novocalmin, e mai puternic decat Paracetamolul + ca poti sa ii dai si siropuri:Nurofen, Calpol. Calpol contine paracetamol asa ca nu e indicat sa ii dai in acelasi timp cu supozitorul.

Daca continua cu febra suna doctorul si poate vine la voi sa ii vada gatul si sa il asculte.
multa sanatate

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

i-am luat iar are 37.7,i-a scazut,am sunat si dr,ea zice ca poate sa fie de la vaccinul antirujeolic pe care l-am facut joia trecuta,cioca de la asta apar reacttii din a 5 a zi de la vaccin pana in a 21 a zi,acu sa vedem,dak o sa fie o sa vina sa-l vada

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici am citit to ce ati scris si imi pare rau ca unele trecetti prin momente grele dar asa ne calim in viata
tuturor de ieri si azi bebeilor
ANASOL cred ca este reactia de la vaccin dar ai foarte mare grija cu febra ca eu din cauza febrei foarte mari era sa mi pierd fata la 4 ani jumate ,doamne fereste nu vreau sa te sperii dar aveti fetelor mare grija ca nu i de gluma
BIANCA mea a facut o enterocolita si febra foarte mare si a facut convulsii febrile ..... imi este greu sa mi aduc aminte dar dumnezeu a fost cu noi si datorita ajutorului si de fapt disperrarii sotului a scos o din criza fara sa io afecteze nik si asta fara s a iaba cunostinte de specialitate .....si daca va zic ca s a petrecut noaptea iar ce l mai apropiat spital era la 30 km cred ca v am zis tot

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

neata gagici am citit to ce ati scris si imi pare rau ca unele trecetti prin momente grele dar asa ne calim in viata
tuturor de ieri si azi bebeilor
ANASOL cred ca este reactia de la vaccin dar ai foarte mare grija cu febra ca eu din cauza febrei foarte mari era sa mi pierd fata la 4 ani jumate ,doamne fereste nu vreau sa te sperii dar aveti fetelor mare grija ca nu i de gluma
BIANCA mea a facut o enterocolita si febra foarte mare si a facut convulsii febrile ..... imi este greu sa mi aduc aminte dar dumnezeu a fost cu noi si datorita ajutorului si de fapt disperrarii sotului a scos o din criza fara sa io afecteze nik si asta fara s a iaba cunostinte de specialitate .....si daca va zic ca s a petrecut noaptea iar ce l mai apropiat spital era la 30 km cred ca v am zis tot

Mergi la inceput

scuze emotiile m au coplesit si am postat de 2 ori

Mergi la inceput