Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Am mai vazut filme si poze cu Andrew de DANAST (da' frumos mai e!),cu Stefan de Cosmi si surioara (imi place cum sta ca sefu'
) si cu .... printzesa Iarina in premergator si gustand din rufele puse la uscat 
Am vazut si pozele cu Selin de MIRA si fratiorii ... cele din Frantza sunt super,am vazut intr-un final chiar si dovleacul ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
Se vede ca deja e WE ,ca numia eu bantui pe aici,lasa ca plec eu maine la socru-meu si nu mai intru p-aci 
Sper sa nu ploua maine.
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
canda_h spune:
Seara buna,
Filip a adormit si eu pe aici un pic ... numa pic ca sunt obosita rupta. A facut prima injectie si n-a fost chiar asa rau ... a plans un pic dar i-a trecut repede. Mai necajita sunt ca iar a facut caca moale ... sper sa nu se repete ca de data asta nu mai imi iese faza cu hidratatul ... am incercat sa ii mai dau azi cu siringa, dar n-am reusit nicicum, s-a prins el cum sa faca sa nu inghita mai nimic. Mai rau e ca nu mai vrea lichide de nici un fel, doar la laptic mai deschide guritza... si lapticul nu e prea indicat. Ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa scapam odata de toate bolile ca sunt chiauna deja.
Ioana ma bucur ca ati scapat de vaccinul de 6 luni... scapati voi si de celelalte!
Ete ca n-am stiut ca banana are asa mult potasiu ... la Filip chiar ii trebuie acum ca e tare demineralizat.
irinatunza capul sus si lasa butoiul pentru mine ca am la motive de depresie cu carul. 
ma duc la nani
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
anasol spune:
GATA AM PUS POZE IAR![]()
![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Anasol l-am vazut si pe David,e bun de coperta SUPERBEBE cu ochii aia superbi 
CANDA cred ca ai albumul pe privat,ca nu il pot vedea pe Filip.bine ca a trecut usor peste injectie.
Dia e in plin proces de nani-nani.Probabil mai dureaza 
Si eu in casa o tin descultza,doar de cand a inceput sa mearga i-am pus sandale sau adidasi si numai cand merge afara.Am citit si eu ceva informatii contradictorii pe tema asta 
MONI
de
Giova spune:
Am venit si noi din oras.
Mi-am gasit un maieut si mi-am luat si blugi. Am fost la tuns, i-am facut poze lui marco si cam atat.
Acum ma bag la facut CD-uri cu poze si bagajele.
Poate scriu mai tarziu.
Irina si eu stiam ca e bine bb cat mai descult. si eu il incalt numai afara, dar are papuci cu talonet. tre sa ma interesez si eu mai bine.
Irinatunza hai scoate capul afar din butoi si daca te simti mai bine zi-ne noua ce ai patit. poate te putem ajuta.
Anasol am vazut poze cu david pe bicicleta. Sta bine in ea? stiam ca numai de la 1 an se pun.
Moni am vazut-o si pe gimnasta noastra ce expresiva e. Nu ti-o placea tie rozul, dar sa stii ca-i sta bine.
ioana, Astery, Maraki va
.
Eu recunosc ca sunt cam in urma cu unele filmulete si poze, dar recapitulez euy sapt. viitoare.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
anasol spune:
moni-mersic-gand in gand,chiar vorbeam mai inainte cu irinutza pe mes si ea zicea ca e bun de coperta si am zis hai sa-l inscriu iar la concur ,da stiu ca nu are mari sanse![]()
anasol spune:
giova-sta f bine ca e ancorat si dak bb sta in picioare e k,adik normal ar fi sa stea in fundulet in papa-mobil,dar e bun si picioare,d-nu dav asa sta
monica70 spune:
Am uitat sa zic ca regret ca nu gasesc nici un film cu pupaciosul de fetitze Alexandre ,
pentru mami Ana de france ![]()
IRINATUNZA si eu bag cioco,de aia is bine dispusa in general,nu? ![]()
GIOVA ba chiar ca imi place rozul mult,dar la un moment dat aveam salopete in exces numai in diverse nuantze de roz
si ce-i mult strica ![]()
ANASOL ei si? Noi tot il votam ca e frumos si e frumosul nostru! Si ce daca nu iasa? 
Pentru noi tot de coperta e! Si mai sunt niste flacai pe aici genul asta!
CANDA da o tura la Arad,poate il invatza Diana pe Filip sa bea suc de grapefruit
si rezolvi problema!
MONI
de
anasol spune:
am plecat la somnic o noapte buna sa aveti !