PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare mamici si bebei. Eu nu am prea scris in ultimul timp pt ca micuta Maria nu prea imi da timp liber in timpul zilei. Nu plange tot timpul, dar trebuie sa stau pe langa ea altfel de plictiseste. Doarme mai putin acum si o mai deranjeaza si burtica.
Intrebare - cum as putea s-o invat sa accepte biberonul? As vrea sa-i dau bibe (cu laptele meu) cand e necesar. Cum simte tetina pe buze sau limba o impinge si nu vrea sa traga din ea. Pana acum am avut tetine avent cu gaura cam mica si ma gandesc sa incerc si altele. Poate imi recomandati si voi ceva din experienta voastra.

pupici,
Ancutex si micuta Maria - 2 luni & o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

sa ne laudam si noi putintel: azi Madara implineste 2 luni, si, pt a sarbatori cu succes, m-a tras de par pt prima data.

retrospectiv:
la 3 saptamani isi ridica capusorul cand statea pe burtica si il tinea sus cateva secunde bune, clatinandu-l. era atat de dulce, cu gurita deschisa si leganandu-se ca un puiut in prima zi de viata.

4 saptamani - a descoperit lumea sunetelor si a inceput sa gangureasca

1 luna si cateva zile - a adus primul zambet larg si chicotit.

acum 2 saptamani, a descoperit ca poate sa lveasca jucarelel cu manutele - inca nu le apuca, dar le boxeaza si e super incantata.

din pacate, uneori de prea mukta stimulare da din ras in plans, dar ne trece repede cand mama ne ia in brate.

va pupam si speram sa ne vedem intr-o zi si in persoana. ca citesc cu jind despre planurile voastre de intalneala.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ancutex, bebelina mea nu a vrut sa pape din biberoane Avent desi aveam vreo 3. Am reusit sa o fac sa pape cu un biberon de la Chicco de 125 ml. Biberonul e de sticla si tetina din latex..incearca...poate merge si la tine.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Consi saru'mana pt urari

Legat de suculetul de fructe, eu am inceput sa-i dau lui Alex de vreo 10 zile ( avea aproape 3 luni jumate ) suc de portocala cu mandarina. Am inceput cu 2 lingurite doar de portocala, fara apa, urmate de portia de lapte, apoi 4 lingurite a doua zi...insa ma enervam cu lingurita asa ca am pus suculet intr-un biberon cu o tetina taiata ( asa am cumparat-o ) ca prin aia cu gaura se infunda ca mai raman totusi bucatele minuscule din pulpa fructului...a 5-a zi am pus si suc de mar dar a vomitat si am renuntat la mar. Am crescut progresiv cantitatea de suc ( 20 ml suc, restul lapte....40 ml suc, restul lapte...etc ) asa ca acum am ajuns la 150 ml de suc si atat, fara lapte. De cand ii dau suculet mai mult a ajuns sa faca kaka in fiecare zi, ieri chiar de 2 ori...sunt fff multumita !

Ce am observat insa : de cand papa suc de portocale a scazut cantitatea totala de lichide pe zi, in sensul ca chiar inainte cam cu 2 saptamani de a incepe cu sucul el ajunsese sa bea 175 ml lapte si tot chitaia de foame, ei acum bea 135-160 ml pe biberon , ...ma rog, cateodata 125 ml, dar si 175 ml, ....el avand 7 mese pe zi.

oare e ok ????

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu vede infectia propriu zisa dar trebuie sa vada o inflamatie ceva. Adica e greu de crezut ca au vazut ecografic ca totul este perfect dar totusi vor sa iti faca laparoscopic e ciudata decizia. Poate nu e de la partea genitala si e ceva de la stomac dar si atunci se vede ceva la ecograf. Pe bune acum drumul pana la Bucuresti nu e atat de lung eu zic ca merita. De exemplu cabinetul lui Tutunaru e destul de aproape, daca pot spune asa, de intrarea dinspre Pitesti si ca preturi nu cred sa fie o diferenta extraordinar de mare. La nevoie cred ca poti veni si cu cel mic si sta sotul cu el cat esti inauntru la consultatie.

Eu intentionez sa incep diversificarea pe la 4 luni si jumatate. Astept sa vad ce schema imi propune pediatra si apoi voi lua o decizie.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Eu folosesc biberoane Nuk. Tetinele sunt create de un stomatolog.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna seara dragi mamici. Azi a stat mama cu noi si mi-a fost de ajutor la bebe. Bebelina mea iar este sechera, o pun in patut si in clipa in care ma intorc cu spatele incepe sa planga, iar cand ma intorc cu fata rade. Si noi avem 6,500. Nu vrem sa ne intoarcem deloc de pe o parte pe alta, decat asa putin, in schimb dam din maini si din picioruse nevoie mare, acum as lua-o la plimbare. Ma bucur cand vad biberonul si rad si ma conversez cu toata lumea. In afara de lapte si ceai nu am gustat inca nimic.

Dupa masa am dormit amandoua tare bine. Cum m-am ridicat de langa ea, cum s-a trezit.
Larissa sa stii ca si a mea si-a dereglat un pic programul si vreo 2 nopti s-a trezit la 4.30,6.30 si apoi 8.30. Azi noapte s-a trezit la 1 sa ceara bibe si avea chef de vb, asa ca am lasat-o cu tati sie u m-am culcat ca eram franta.

Trebuie sa ma duc la primarie sa imi iau negatie si apoi la sectorul 5 sa iau prima de nastere, fabuloasa suma de 2 bulioane si sa depun actele ptr minunata alocatie de 200.000. Asta trebuie sa fac eu personal si imi este ingrozitor de sila.

Muuh
Bulinitza multumesc de sfat. Ai grija de tine. Eu inca nu m-am dus la dr. Mi-e groaznic de sila si cam frica. Mai stau asa. Parca s-a mai ameliorat durerea, dar nu spectaculos.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Muuh:am fost iara domle la eco..totul e curat ca lacrima ...uter si ovare o.k.Am vazut si eu operatia sevede..era o.k.!RAdioloaga a zis si ea ca genital nu sunt probleme!!Zice sa ma duc la urolog....poate e vezica sau intestinul!!!maine e o alta zi ....ma gandesc maine ce-o sa mai fac....am obosit!Multumesc de sfaturri si de interesul cu care tratezi problema mea.Pupici la fata.
Sabana si LArissa:pupici..imi sunteti tare dragi cumdescreiti voi minunile!!!Sa va traiasca!Si al meu se-nscrie ...E un scump!E o minune!
P.S.Cipica al meu tare mofturos s-a facut...cu lapticul...el care manca mult si destul de repede acum numai figuri face...tare greu mananca..si mai putin..stau dupa fundul lui si cate o ora..Eu stiam ca ar trebui sa-i creasca nevoia de mancare ,sa-i maresc ratie si el cand colo...Sper sa treaca faza asta cat mai repede.
Va pup noapte buna!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Haideti sa continuam AICI

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput