Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Noki , bine a-ti revenit! Am vazut pozele, foarte frumoase. Nu mai faceti un drum? Sa-mi luati si mie calut , eu am cautat in Bucuresti dar nu am gasit.Si cine stie cand ajung eu la munte sa-mi cumpar.

Cristina.B , e foarte greu sa fie copilul despartit de unul din parinti pentru o perioada asa de mare (am vazut cazuri si copii erau foarte afectati). Va urez toate cele bune, poate pana in mai se rezolva ceva, mai bine pentru voi.

Mada , distractie placuta la munte si vreme buna!

Felicia , eu spal cu ariel, pun si lenor, si spal la 60grade, pana acum au iesit toate petele.

Diana , e bine ca te intelegi cu sotul tau foarte bine, mie mi se pare normal ca intr-o casnicie treburile sa se imparta, asa cum se impart si bucuriile si necazurile, trebuie sa avem sprijinul sotilor in tot ceea ce facem chiar daca e vorba de ales verdeata sau de spalatul vaselor.Pupici de la noi pentu Stefan mancaciosul

Ina , ce ai facut la eco? Sper ca totul e ok.Multa sanatate!

Despre noi mai nimic nou, azi am facut mutari in casa, am eliberat cat mai mult sufrageria ca sa aiba loc sa se joace si sa nu se mai loveasca de nimic. Am mutat masa cu blatul de sticla in dormitor. Acolo ea petrece putin timp si e mereu supravegheata. Asta dupa ce am vazut ca e putin vanata in frunte , cum o fi reusit numai ea stie.Va las acum, nb si linistita

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angi75 spune:

Multumesc de parola, am pus deja poze in contul comun, sunt private, numai ca unele dintre poze sunt in format mic, nu stiu de ce. Plus ca ar fi trebuit sa le aranjez intr-o ordine cronologica, nu am timp acum si trebuie sa investighez cum. Eu am albumul "familiei" in yahoo, dar in alt format, cred ca mai vechi dar cu optiuni mai bune, as zice.
Felicia, merci de urari pentru tati. Apropos de urari, constatam in fiecare an ca telefoanele de felicitari din Romania se reduc pe an ce trece. Suntem de 3 ani plecati si numai parintii/socrii ne-au sunat anul acesta. Am mai primit 2 mesaje pe net, dar incomparabil cu ani trecuti. E adevarat ca prietenii de aici sunt mai aproape din toate punctele de vedere, dar ma intristez putin caci eu ma mai gandesc la cei lasati in Ro. Fetele din diaspora, ce ziceti de asta? Mai tineti prieteniile din Ro?
Ma grabesc sa citesc despre scandalul cu Yank, daca voi mai avea timp.Plus, v-as vedea si pe voi si pe puiutzii vostri in album.

Angi si Stephan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Joy si Tania, si tie la fel! Va admir.

Buluci - cuscra, iti doresc rezolvarea cat mai rapida a tuturor problemelor, sa se aseze lucrurile cum e mai potrivit pentru voi. Vroiam sa-ti spun ca si Rianna, in solidaritate cu Simon, refuza mazarea! Initial isi facea greata de la ea, acum amestecata cu alte legume sau putina formula o mai accepta.

Bic, multumim de complimente. Intr-adevar imi vine sa o mananc pe Rianna cateodata, o pup asa de tare de pur si simplu imi vine sa o musc de obraz

Angi, ma duc imediat la vizionat de poze. Dar vroiam mai intai sa-ti raspund ca-mi pare rau de situatia cu prietenii din RO... Eu probabil sunt printre cei mai norocosi si n-o experimentez. Am inca o multime de prieteni cu care tin legatura, vorbim saptamanal pe mail, pe mess, la telefon. E-adevarat ca eu sunt tare atasata de RO si nu prea m-am obisnuit aici si poate si de-asta tind mereu sa vorbesc cu cei dragi de-acolo si astfel mentinem relatiile cat putem de apropiate - si sunt plecata de 11 ani din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, eu mam incurcat de tot de cind cu mesajele astea inverse. Plus ca acum citeva seri nu m-a lasat deloc sa postez. Am postat un mesaj, dupa care altele trei mi le-a sters pe motiv ca "nu poti sa postezi mai mult de un mesaj la 60 de secunde". Dar trecuse o groaza. Si asta dupa ce scrisesem trei mesaje diferite, la trei thread-uri diferite.

Buluci, nasoala treaba cu Australia. Dar nu dispera. Inca nu stii ce se va intimpla. Iti tin pumnii!

Ina, mda, fa ceam cozonaci de nisip. Ca si ceilalti bebelusi, ne plac jucariile ne-jucarii...stie Camy ce zic...
Cu jucariile cu sunet: ei ii plac, dar mie nu-mi plac. Ca nu vreau sa-mi faca capul banita. Plus ca ceva care repeta obsesiv niste sunete mi se pare cam obsedant. Dar cu masura cred ca sint bune.
Vreau neaparat sa-i iau jocul ala cu cercurile de care zicea Alinush si o serie de cuburi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna mamici harnicute,

Bicule am vazut pozele cu Sma, tare dulcica, a crescut, imi plac multe cele facute in natura, cea cu coronita. Ok, lamureste-ma ce cauta cu telul la nisip? Vroia sa faca cozonacei?
In ultimele poze unde are bretonas eu nu am mai recunoscut-o, am crezut initial ca-i alta fetitza.
Spuneai ca nu-ti plac jucariile muzicale, noi numai de-astea avem, rachel le adora.
Lui Sma nu-i plac?

Mada eu recomand baile de aer pentru pasa oparita, sint sfinte. Noi nu am avut probleme ( inca) dar cand s-a mai spuzit – rareori- asta am facut. Acuma, trebuie sa ai mare grija ca eu am lasat-o cu fundul gol pe covor ( i-am pus un cearsaf dar crezi ca a stat pe el? ) si m-am trezit cu o surpriza …solida. Asa s-a intimplat si acum vreo cateva zile, ma jucam cu ea in pat si dintr-o data vad ca-si da drumul asa, subit, nu am mai avut timp sa-I pun nimic sub fund asa ca si-a dat drumul pe asternut. Se ma intimpla ( trebuia sa trag la loto in ziua aceea, am uitat).

Angi, l-am vazut pe Stehpan, pe tine nu prea te pot vedea ( la varsta mea, ochii ma cam lasa, acum sint lupul din Scufita Rosie) este tare frumusel cu parul lung, parca era fetitza.
Cu prieteniile din ro...him, dein ce in ce mai rar din lipsa de timp. Mai mult la zile aniversare, onomastice, sarbatori.

Bulucelule, deci zici ca si tu ai avut probleme…si uite ca Simonel a venit pe lume bine, merci.
Imi pare tare rau de aceasta schimbare de situatie, nu vreau sa ma gandesc cat de greu o sa va fie si tie si lui Simon ( si lui tati, bineinteles). Nu exista nici o alta caleca sa plecati toti trei sau macar sa stati separati mai putin? Pai aia de la ambasada trebuie sa urgenteze dosarul, din ce o sa va intretineti, cum o sa traiti, sint nebuni la capataina? Ai copil mic de crescut, nu se poate sa o faci singura. Nasoala rau de tot treaba!
Zici ca Simon este rege in fotoliul rosu! Si tu, cand ai facut al doliea bebe si nu ne-ai spus? Cat timp ai stat retrasa de pe forum, atunci, cu mesajele care se postau la ore ciudate?

Noki bine ati venit acssa! Si noua ne-a fost dor de tine!

Catutza si noi am transformat sufrageria intr-o alta camera de joaca a lui Rachel. Peste tot ea isi lasa “amprenta”, sint jucarii in fiecare camera, nu mai stii care sint dormitoarele, care este sufrageria, biroul de lucru…eh.

continuare mai jos...

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Fetelor astazi a fost o zi incununata cu succes pentru mine, desi dimineata am fost tareeeee sceptica fiindca am visat ceva tare hidos si scarbos si chiar ma intrebam ce necaz voi avea, dar a fost o zi cum nici nu ma asteptam; bona imi place mult, este o fost invatatoare de prin Satu Mare, are si ea doi copii, mi-a placut ca a intins imediat bratele s-o ia pe Rachel in brate, nu a mai contenit cu laudele ( si am vazut ca nu a facut-o de complezenta) ; vai, ce scumpa este, e’ o bijuterie, si ce impanata si ce pernute de manute, etc. “ este o tipa modesta, mi-a placut ca este ingrijita in limitele decentei ( putin fard de pleoape, ruj, desi are multi copilasi in grija ii pasa cum arata ). Casa este modesta dar totul este aranjat in asa fel incat sa-i acomodeze pe copii, are jucarii, are o gradina imensa cu leagane, tobogan, vrea anul viitor sa cumpere piscina, mai multe jucarii pentru afara).
Nu mi-a placut ca vorbeste mult si nu prea am avut timp sa-i spun mare lucru despre Rachel ( dar pun asta pe seama entuziasmului) , ca era tare cald in casa si de abia puteam respira, ca mai avea o fetita in ingrijire ( m-am bucurat ca Rachel ar avea o prietena de joaca) careia ii dadea sa pape banana si i-a oferit si lui rachie si cand m-am uitat mai bine era o bucata mai maricica de mar de era sa se inece acolo, sub ochii nostri, i-a oferit niste prajituri cu gem si eu nu-i dau dulciuri deocamdata , am explicat ca are papica ei si nu-i dau altceva, casa este destul de micuta si nu prea este mult spatiu de joaca, totul este cam inghesuit, nu prea ai loc sa te misti, a mea este obisnuita cu spatiu mare, sa se plimbe de colo-colo, dar ma rog, asta nu este un mare bai. Mi-a placut in schimb ca mi-a aratat poze cu familia ei, ca o pupa pe mulatra de care are grija, se vede ca este o femeie sufletista, careia ii pasa si sper intr-o colaborare pe viitor. Imi ia $5/ora .
Acum sincer, intre noi fie vorba, daca voi prinde un loc la gradinita cred ca o voi duce acolo, chit ca ma costa mai mult, dar vreau sa fie inconjurata de pusti de varsta ei
In general, mi-a placut mult si avantajele primeaza, asa ca o voi duce pe rachie o data pe saptamina cand voi avea programare pe la dr. sau prin alta parte. Partea nasoala este ca rachel nu a vrut sub nici un chip sa plece de langa mine, a vrut bona sa o ia in brate, sa-i arate casa,jucarii, nu s-a putut.

Acum, la echo ; asistenta mi-a spus ca la 6 saptamani nu se poate vedea mare lucru si imi sugereaza un control intern. Am refuzat categoric, i-am spus ca nu sint pregatita pentru asa ceva ( am mai avut experiente nefaste cand ,dupa control intern am sangerat cateva zile, so, no thanks!) Si-a dat toata silinta, ce-i drept, si am reusit sa vedem graunta de 3 mm caruia ii palpaia inimioara de s-a mirat si asistenta si mi-a spus ca mai rar se poate vedea la varsta asta ( pai de , eu fac copiii cu inima mare)
Deci simburelul meu traieste bine –merci, sta bine acolo, de cand iau progesteronul nu mai am scurgeri abundente, cred ca in curand nu o sa mai am deloc, si ma simt deja mult mai bine. Energie la greu mai ales seara.

Siminia

Va las si va pup dulce,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, esti o scumpa, ca de obicei. Multumesc de complimente. Cat despre Rianna, nu-ti fa iluzii ca nu e prea harnicuta, in afara de a-si tine singura sticluta nu prea face altceva. Dar avansam si noi incetutz-incetutz.

Noki, tare dragute pozele.

Ripley, mama, ma tentezi sa ma apuc si eu de facut sarmale!

Mergi la inceput

Meems, acum am vazut poze cu Rianna, aoleu, rachie este puturoasa grupului de bebelusi , ea nici pina la varsta asta nu-si tine bibe singurica.
Tare dulcica este in halatelul roz, dupa baitza, iar unde este pozata cand doarme, oh, zici ca este un ingeras!
Tu arati tare bine ( ca de obicei!)

Noapte bunicica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, ce bine ca situatia cu bb2 s-a imbunatatit, adik ai gasit unde sa "scapi" de rachie cateva ore pe zi, sa nu te suprasolicite, acum in perioada asta. plus ca progesteronul a mai calmat "criza rosie".
nu, ina, rachie nu este puturoasa sefa pe aici, mai sunt bebei care n-au treaba cu tinutul bibe, inclusiv nichita.
sfatul cu sauna este foarte bun, ina! am auzit si de la medici. cand o scoti, ii pui halatel d-ala cu gluga si n-o dezbraci pt. cremuire sau pijama etc imediat. o lasi nitel sa se acomodeze cu temp. din cealalta camera.
la varsta asta toata lumea zice sa actionezi doar asupra mucilor, intensiv, pana scapa sau se amelioreaza treaba. teoretic, dk reusesti asta in 2 zile asa, ar trebui sa nu se agraveze sa tuseasca sau altceva, ca sa fie p-=orma necesar, Doamne fereste, si de vreun medicament. repet formula aia pe care am auzit-o aici pe forum, de la pediatrul uneia dintre fete: bebelusul care are nasul curatat in permanenta, nu raceste! deci da-i inainte cu spray cu apa de mare sau baie in aburi
eu stiam ca nu trebuie stopate baile cand este racit copilul. asa am citit. pediatrul nu mi-a zis nimic despre asta. poate mai au fetele alte pareri.
pupam tanara inimioara si pe nora-mea, rachie, zisa pufa, zisa impanata-canadianca (asta e nume indian-cherokee, i l-am dat io acum:))
a, sa nu uit, foarte pe faza ai fost ca ai refuzat controlul inside. chiar si eu, care n-am avut nicio problema cu sarcina sau/si colul (nu mi s-a deschis nici la nastere), am avut o sangerare dupa o eco transvaginala (ca cica nu vedea cu aparatul pe burta, era poetul prea "incipient")

buluci, nasol momentul. o sa trebuiasca sa te descurci singurica cu bebe (adik logistic), dar lasa, acum ce sa faci, nu te deprima, o sa treaca anul respectiv, dk nu se rezolva altfel.

noki, bine ai revenit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dupa cum vedeti, situatia cu ora postarii a revenit!!!!!!!!!!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput