Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
dania.nicol spune:
Buna ziua mamici de pitici voinici!
Hai ca am o clipa libera piticul doarme si Cata e la un coleg de scoala.
Multumesc fetelor pentru sustinere
si sanatate multa puilor bolnaviori 
Andatudor - sanatate multa lui Mario si tie putere multa sa treci mai departe peste toate 
Albinutzza - stai linistita ca toate o sa se rezolve si o sa fie bine
Acusor - succes cu Pilates si Monti
si lasa copilul ca fiecare are ritmul lui, eu ce sa spun ca si mie mi se pare ca Sebi la aceasta varsta face si zice mai putine decat Cata la aceeasi varsta si ma mai enerveaza anumite rude care vin si spun "Hai Sebi tu cand vorbesti? Cata vorbea mai mult ca tine"
nu-mi place sa fac diferente intre copii.
Nicoll mada - si noi va pupam 
Diana Mirela -
si sanatate
Emaaimee -
mamica si fetita si multumim pt. link-uri si adrese
Laura25 - succes la concurs si stai linistita ca o sa mearga ei usor usor
shtrumpheii si mamica
Siminaci79 - si voua va dorim sanatate si ne bucuram ca va ganditi la noi 
Brianamica - sanatate multa sper sa aflati cauza si sa fie bine 
Nique15 - sanatate Siminei si tie 
Pitecantrop - te asteptam cu drag, te pupam si suntem alaturi de tine 

De noi ce sa spun ca am fost la dr.ieri si am stat o gramada la usa pt ca acum noi suntem mari si intrau in fata toti BB-ii care aveau de facut vaccin pana m-am enervat si am intrat si eu cu tupeu in cabinet. L-a consultat pe Sebi si i-a dat tratament Ospamox 5ml/8h,Panadol 5ml/8h, si Pivalone spray pt nas 2 pufuri/zi.
Nu prea mai mananca asa bine acum de cand tuseste.
L-a cantarit si are 12 kg si 85 cm.
De mine ce sa spun ca mi-a venit pana la urma CM astazi, sper sa fie bine ca ma simteam tare nasol balonata, ma durea burta etc.
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
Laura25 spune:
Ioana sanatate multa Siminei! Poate totusi nu o sa trebuiasca operata. Imi pare tare rau ca are mititica probleme![]()
Monica poate reusiti la anul sa mergeti. Ar fi fost intr-adevar un drum foarte lung pentru Mihnea. Din ce spui tu, e tare bine sa ai prieteni "pozitionati strategic"
.
Diana Mirela Bafta multa Iuliei la concurs
e o dulce si o scumpa in general si in poza aia in special
!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
brianamica spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Fetelor, copiii vostrii merg? Ca al meu nu vrea si pace
face 3-4 pasi singur si apoi se lasa in fund. Ma dor mainile de nu mai pot de la tinutul in brate.
Luminita, Gabi siAndrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Lulu, nici Ana mea nu merge decat cativa pasi....si mai mult merge cand se tine de pereti, de usi, de pat..si daca vede ea ca trebuie sa mearga singura , se aseaza singurica in fundulet si o ia "in patru labute".
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
lulu75 spune:
Fetelor, copiii vostrii merg? Ca al meu nu vrea si pace
face 3-4 pasi singur si apoi se lasa in fund. Ma dor mainile de nu mai pot de la tinutul in brate.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
emaaimee spune:
nu mi-a venit inca cartea de care va spuneam.
Andreea,conteaza f mult sa vb cu copilul in continuu.eu am vb cu mica din burta,sotul spune k prinde si engl asa repede pt k am fost la serviciu pana in sapt 37 si a auzit engleza ore destule/zi.tips,cred k le stiti:nu diminutive,prosteli,etc.,trebuie sa vb cu ei normal si sa nu evitam ceva k nu intelege copilul(de ex:aaa nu ii spun despre instrum muzicale,legume, k e greu),cartile pt copii sunt ff bune(eu stau la nivelul ei k sa ma vada cum pronunt de cand avea fata 9 luni).vorbesc de ma doare gura,la propriu.si ma lupt si eu k si voi cu soacra,etc sa nu imi stirbeasca autorit,mama ce serios suna
,sa nu mai spuna atata manitza,manutzica,manutzicutza,d'alde:utza,ilica,lutzilica
succes.
Briana,mergi la dermatolog neaparat cu fata.poti sa mergi chiar la 2 dr k sa fii sigura de diagnostic.sanatate.noi de cand stim k e dermatita suntem mult mai bine.rar apar bubite si stiu ce trebuie sa fac:dieta,spalat,creme si tinem bine pacatoasa de dermatita sub control.
pitecantrop,poti veni oricand pe la noi kiar dk nu il ai cu tine pe baietel.suntem si mamici si copilasi.nu aveti de ce sa fiti stersi de la noi,te pup si stiu k iti e tare greu,pt ei facem toate sacrificiile
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
brianamica spune:
La cum apar mesajele astea acum...am neste calitati telepatice.......paranormale
.....extraordinare !![]()

Ca doar am raspuns inainte de a se oune intrebarea....ba chiar cu quote !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
emaaimee spune:
imi pare bine k v-au placut linkurile.eu sunt mare fan metoda Hanen,poate fi folosita pt toti copiii.
,Andreea(acusor),katink(am vazut pozele cu voi sunteti niste frumoase),Emanuela,Anda,Simona,multa sanatate.
am mai uitat sigur mamici si copilasi:sanatate tuturor.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Monica-Elena, noi tocmai ne-am intors din Moldova. Am fost putin mai sus de Dorohoi, deci mai departe de Iasi si Tudor s-a comportat foarte bine pe drum. Pe la 5 dimineata l-am imbracat complet de la body si pampers, fara sa se trezeasca
, din pacate s-a trezit in momentul din care l-am pus in scaunul de masina si ne chinuiam cu centurile ca erau rasucite
. I-am dat laptic si a fost cuminte. La 6 dimineata am plecat de la soacra mea. A adormit pe la 6.30 pana pe la 9. In jur de 10 am oprit si a papat fructe, l-am dat si putin jos din masina dar n-a prea fost amator de plimbari, poate unde era si frig. Pe drum am avut Cutiuta muzicala si jucarii (una pe care nu o mai vazuse de mult timp). A fost foarte cuminte. Am mai facut opriri scurte, a mai si dormit. Pe la ora 2 eram deja in Dorohoi unde a papat masa de pranz.
La intoarcere la fel. Am plecat dupa masa de fructe, si am facut o oprire mai lunga pentru pranz si plimbat. Am ajuns acasa inainte de masa de la 6.
Eu cred ca ai putea merge cu Mihnea. O sa fie putin mai obosit, dar daca aveti conditii bune de somn nu e o problema. Noi am dormit inghesuiti in prima noapte ca nu se incalzea decat o singura camera si Tudor a adormit greu si miorlait, altfel ar fi fost ok.
Laura, stiam ca si tu ai rude in Dorohoi. Bunica sotului e de undeva mai la nord, Pomarla se numeste comuna. Mai e un singur sat dupa si apoi Ucraina. E departe rau.
Pitecantrop, cum sa te stergem din listuta? Sunteti de-ai nostri. Si poti sa ne mai scrii despre Adrian, ca doar afli noutati de la ai tai. Lauda-te ca-i puiul tau.
Mari, de ce nu inveti tu fata sa se dea singura jos din pat? E adevarat ca asa nu o mai gasesti unde ai lasat-o, vorba Laurei, dar macar nu mai face buf. Pupam cucuiul.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
caterina71 spune:
Buna fetelor
Pana acu’ nu mi-a mers calculatorul, cre ca iar m-am procopsit cu un virus…
Katink, multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Palmyrah2002, cu mult drag. Sper sa am ce sarbatori, ca examenele le dau pe toate in 2 zile, sper sa apuc sa invat…
Acusor, ma bucur ca a mancat Teo budinca. Cand mai fac vreo reteta de care sa fie fata incantata, va spun.
Simona, sper sa si reusesc sa ma tin de exercitii. In seara asta vreau sa fac dupa ce culc fata, ca toata ziua n-am apucat.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
nicoll_mada spune:
Diana pai daca fata a scapat repede...bine ca ati scapat!Adevarul e ca neintrand tot timpul,imi mai scapa cate ceva.
Oricum,totul e bine cand se termina cu bine!!!Off...mai sunt in stare si de proverebe dupoa ce am stat 14 ore la munca..![]()
Laura bafta la concurs!Nu se poate vota?Stai sa citesc si voi intra si eu pe sit-ul acela sa-i admir pe gemenasi!
Briana imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme.Pupam fata si bubitele,paote dispar...
Pitecantrop chiar daca scri mai rar,cand si cand mai ai cate o veste despre puiul tau,noi te asteptam cu drag aici.De ce sa te stergem,doar puiul s-a nascut in aceasta perioada,e dreptul lui sa fie inscris.Asta e parerea mea...
Palmirah oare toti copii au treaba cu farfuriile?Si Codruta tot acolo trage.In schimb,daca o stri imi raspunde : da-da...Vai ce ma mai ajuta...
Si ea mai are un obicei : in dulapul cu farfurii avem si solnita cu sare.Baga degetul si apoi il linge...Offf
imi vine sa mor cand o vad.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN