Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
palmyrah2002 spune:
Monica,imi pare rau pentru ca nu puteti ajunge,mai ales ca vremea e frumoasa!Poate cu alta ocazie o sa reusim sa ne intilnim!Pupici dulci lui Mihnea!

Briana,multumesc mult,am sa caut si eu citeva informatii pe net!
Pitecantrop,asteptam vesti,oricind vei avea timp sa ne scrii !
Pupici!

lulu75 spune:
ai grija de tine! Sigur o sa fie bine si asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti bune de la eco morfologica. Daca vrei iti pot da nr de mobil al dr. Iosup care face asemenea ecografii la 2 centre.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Simona, ce ai donat si unde?
Luminita, Gabi si
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Andrei si-a dat seama ca legumele parca sunt mai bune asortate cu carnita , asa ca s-a pus copilul pe mancat carnita.
Luminita, Gabi si
Album Andrei
Dianami spune:
Luminita, Mirela (Barbye) a avut un accident grav, e paralizata acum, iar DC a facut o campanie de strangere de fonduri, care s-a incheiat pe 6 oct. Uite aici.
Subiectele sunt la generale, daca vrei sa o ajuti cu ceva afli acolo tot.
Pupici frumosului care papa carnita! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Monica-Elena spune:
Palmyrah din pacate nu voi veni la Iasi ptr ca drumul ar fi mult prea obositor ptr Mihnea asa ca vor merge doar parintii mei si nepotica.Imi pare tare rau ca nu voi vedea Iasiul anul asta dar asta este. Si mai rau imi pare ca nu ne vom vedea. 
Laura eu merg cam de 10 ani la Iasi in aceasta perioada si pot sa spun ca nu imi aduc aminte sa nu fi fost vreodata coada. Intotdeauna este tambalau. La coada nu am stat niciodata ca doar de aia exista prieteni in mitropolie si in armata si am intrat mereu in fata cand se schimba garda la moaste.
Dianami spune:
Pitecantrop, suntem alaturi de tine
, cred ca ti-e tare greu. Nici vorba sa te scoatem din lista, doar puiul face parte din trupa, nu? Te mai asteptam sa scrii atunci cand vrei si poti. 
Brianamica, vrei sa mergi cu Ana la un dermatolog, sa vezi ce zice? Daca da, spune-mi si iti trimit un PM. 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
nique15 spune:
Emanuela, multa sanatate Mariei! Stiu si eu ce inseamna sa fie puiul bolnav si sa tot revii la aceleasi probleme, chiar cand crezi ca le-ai rezolvat. Din experienta, scaune moi + temperatura inseamna enterocolita, nu are nici o legatura cu dintii. Din cauza dintilor se poate sa fie organismul mai "receptiv" la infectii :(
Pe de alta parte, vroiam sa te rog sa-mi trimiti si mie adresa centrului de evaluare. As vrea sa o duc si eu pe Simina, evident dupa ce ne lamurim problema cu polipii.
Sanatate multa!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Dianami spune:
Fetelor, incercati si aici, o prietena mergea cu bebe de 2 luni si era multumita. Fac gimnastica si masaj si la copilasi peste un anisor.
Au programe si pt. mamici sau gravide
.
www.medicalduo.ro/index.php?lg=0&id=21" target="_blank">CENTRUL MEDICAL DUO
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Albinutzza spune:
Buna fetele
Multumesc mult pt sfaturi
. Astept cu nerabdare echo morfologica, fac si Doppler (ms Emanuela), la Medsana. Analize le voi face in spital, pt ca o stiu pe asist sefa de la sala de nasteri, deci vor veni rpd, sper sa fie si bune. Si vom vedea apoi ce va fi. Sarea n-am scos-o de tot, stiu ca e necesara, dar nu mai adaug. Eu de fel mananc sarat
Cam atat, va tin la curent, sunt f prinsa, pt ca numai sapt viitoare mai vin la serv si apoi raman acasa.
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
22+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)