Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Sa raspund si eu acum la mesajele voastre!
Cristina- multumesc mult! Esti tare draguta ca te gandesti la noi!!!! Eu il dau pe Mario tot timpul cu cutaden, ca are pielea f sensibila si se irita imediat.... si asa fac de cand a facut data trecuta bube urate de tot si ca sa fiu sigura...... Acum ii dau cu streptomicozana si sper sa ii treaca, in seara asta i-am dat numai cu cutaden ca il ustura rau de tot, mititelul de el.... Sper sa treaca repede ca imi e tare mila de el.... O sa incerc si ceai de musetel... Multumesc mult de tot!!!!!
Lulu- si Mario cum il pun pe jos fuge direct la calculator si il inchide si deschide de zor.... Cred ca sunt atractie pt toti copii!!! Pupici lui Andrei blondinul frumos! Inimioara am primit-o pt ca am donat pt Mirela.
Katink- multa sanatate si sarcina usoara in continuare! ma bucur ca te simti mai bine si sper sa fie totul perfect cand te duci la control!!!
Simonaci79 spune:
Katink- am uitat... pupici multi Emmei!!!! Am vazut si pozele frumoase... E tare de tot cand sta la oglinda cu ochelari de soare, si cum taie iarba.... Si am vazut ca deja are statuie si fumeaza pipa.... E frumusica foc si mi se pare ca semanati tare de tot!!!!!!!!!!!
Diana- bine ai revenit!!! Te-am tot strigat la apel.... Ma bucur tare mult sa aud ca sunteti bine sanatoase!!! Pupici sa va recapatati repede fortele!!! Multumim mult si noi pt urari!!!
Cati- mult succes la master, ma bucur ca va simtiti mai bine si mult succes cu Pilates!!!! Sa obtii rezultatul dorit!!!!!
Laura- imi pare rau, nu am nici o idee despre agresivitatea lui Rares... Poate o sa treaca de la sine cand va creste mai mare si va intelege ca nu e bine....
Laura25 spune:
Buna seara!
Diana, am aparut la apel.
Multumesc ca net ii pumnii pt concursul din mami, dar e tragere al sorti, deci e dupa cum ne e norocul. Oricum, poza a aparut pe site : http: //www. mami .ro/concursuri / cea-mai-haioasa-poza-a-juniorului-tau/
deci un pic tot avem cu ce ne lauda.
Albinutza imi pare rau ca nu te simti prea bine. Inceraca sa urmezi sfaturile doctorilor si ale Dianei care mi s-au parut foarte bune. Ai grija de tine si de puiul mic.
E super bine ca Luca e baiat destept, o sa te ajute mult cu bebe mic peste 7-8 luni. Am intalnit in parc o mama cu 2 fetite gemene de 1 an si 10 luni care vorbeau multe si f. bine tocmai pentru ca aveau un frate mai mare cu 2 ani decat ele. O sa vezi ce fain o sa fie! 
Anca imi pare rau ca Oani e bolnavioara, sper sa ii treaca repede. Multumim pentru link-uri!
Katink sanatate multa si tie. Am admirat si domnisorica ta la ceai
si pe post de statuie. E o scuma! Ce fel de gimnastica face? Sau gimnastica e pt tine si am inteles eu aiurea? 
dania.nicol chiar m-am gandit la tine zilele trecute, ca nu mai scrisesei demult. Imi pare rau ca aveti probleme de sanatate. sper sa treaca repede si fara repercursiuni. Felicitari lui Catalin pentru inceputul scolii in forta.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Anda- imi pare tare rau ca am avut dreptate.. dar vb ta, macar stii de la ce este... Sper sa scape repede de ea si sa nu ii mai faca probleme... Iar cu pronosticul... scriu si eu ce cred... Pupici si sanatate multa!!!!!!!! Multumim mult pt uarari... nu am incercat-o pt ca suntem la altele mult mai puternice... Cu Nivea i-am dat mai de mult....
Diana- felicitari pt fata frumoasa si intelegatoare si pt sotul care te-a ajutat!!!!! Pupici!!!
Laura- mult succes la concurs, sa luati premiul cel mai mare!!!!!
Emanuela- imi pare rau ca a fost maraita fetita ta... sper sa ii treaca repede si sa nu iti mai fie asa greu in weekend.... Si sa inceapa si ea sa doarma doar o data pe zi sa puteti iesi si voi mai des!!!!! Pupici multi si spor la serviciu si acasa cu gaza mica! Si distractie placuta cu noile jucarii frumoase! Si spor la invatat lucruri noi!!!!
Nicoll_mada- pupici si de la noi!!!!!!
Dania.Nicoll- va doresc multa sanatate tuturor, sa nu aveti complicatii nici voi nici Sebi, sa fie sanatos si sa ii treaca tusea! Iar lui Catalin mult succes la scoala si in continuare! Si sa fie as la engleza!
Laura25 spune:
Briana, sper ca esti bine. Si tu si fetele. Am sesizat ca nu ai mai scris zilele astea. 
Cristina si eu sper sa fie agresivitatea asta o chestiune de moment, o etapa in mare aventura a descoperirii lumii. In general, se joaca frumos impreuna, de cele mai multe ori ii gasesc razand in hohote. Parca sunt doua maimutzici in ultima vreme, orice gest sau sunet mai deosebit face unul, celalalt il imita. Si se uita unul la celalat si tot repeta si rad de te gandesti ca au spus cel mai bun banc. Mi's dragi de mor. Fazele de agresivitate sunt totusi rare si de putine ori intentionate. De multe ori o loveste sau o trage de par din joaca.
In seara asta am observat la Bianca tentative de mers in 4 labe. A facut cativa pasi micutzi asa. Si cu echilibrul la mersul in picioare parca sta mai bine. Am invatat-o sa se dea jos din pat si ii place. Cum o las pe pat, cum se da jos, asa ca am inceput sa nu o mai gasesc unde o las, ca inainte [:d]. Am gasit un nene care face kinetoterapie si a ajutat de curand un baietel de 18 luni care nu mergea deloc sa invete sa mearga. O sa o vada zilele urmatoare pe Bianca, sa se dea cu parerea daca e o problema cu ea sau doar o sa mearga mai tarziu si atat.
Rares a descoperit ca poate deschide usi. Asa, singurel, nu i-am aratat explicit niciodata. Merge tot mai mult si din proprie initiativa si pe afara si prin casa. Eu zic ca evolueaza bine. Oricum, inteleg perfect fetele care spun ca le sunt tot mai dragi copii de la o zi la alta. Ieri, cand Rares a facut cativa pasi si s-a oprit in picioare in mijlocul camerei si a stat asa, nesustinut, mai bine de un minut, mi-au dat lacrimile. Cred ca in ziua cand o sa traverseze Bianca singura camera dintr-o parte in cealalata bocesc vreo doua ore.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Cati- mult succes si tie cu pilates!!!!! Sa ai rezultatele dorite!!!
Nique- nu stiu daca ti-au rasp fetele... imi dau si eu cu parerea... Mario are tot timpul febra in limitele care le spui tu dar la el e o stare normala.... aca la voi a fost altfel nu e normal.... Infectia din cate stiu eu persista uneori si cu antitermice daca nu se da antibiotic dar eu stiu ca sare de 38... poate gresesc... Va doresc sanatate multa si sa scapati totusi de operatie... Pupici!!!
acusor spune:
Emaaimee, multumesc pentru pontul cu eMule.
Am descoperit si eu mai demult subiectul Otilei si mi-am salvat toate capitolele postate pana acum.
Vroiam sa stiu. Tu cum ai procedat mai exact? Ma gandesc ca are o importanta si faptul ca sunt mai multe persoane in casa. Sau n-are si sunt eu muta
?
Sper sa-i treca Oanei cat mai repede raceala.
Albinutzza,
. Da-i niste bice pe spinare noii ucenice sa priceapa rapid ce are de facut ca sa stai mai repede acasa
. Si daca nu pricepe, asta e. Voi sunteti mai importanti. Cred ca si stresul e putin de vina. Te iau cu mine la Moeciu si sigur iti revii
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
nique15 spune:
Buna dimineata!
Nicoll, Diana, Simona multumim pentru raspunsuri. Intre timp m-am consultat cu pediatra si cu medicul Orl si se pare ca temperatura este de la infectia polipilor. Maine mergem din nou la control ORL unde vom decide probabil daca facem sau nu operatie. Ma gendesc cu groaza. Desi Simina respira mult mai bine, faptul ca-i poate afecta auzul ma face sa optez pt operatie.
Fetelor, eu va citesc mereu, incerc sa fiu la curent cu toate problemele si/sau reusitele voastre si ale puiutilor. Sa nu va suparati ca nu nominalizez, asa cum fac de ex Simona sau Diana, dar nu am atat de mult timp la dispozitie. Vreu sa stiti insa ca sunt alaturi de voi si va doresc tot ce este mai bine: sarcini fara probleme gravidutelor, sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor cu probleme. Si ne mai uitam si pe poze din cand in cand ca sa admiram copilasi dragalasi.
Ema, multumim pentru subiectul despre vorbire. Este foarte interesant. Poate daca iti comanzi cartea ne mai traduci si noua in continuare... Eu cu engleza sunt la nivel de termeni IT.
Poate daca exista o traducere in franceza mi-ar fi de mare ajutor.
Va pupam si dorim o zi buna tuturor!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
brianamica spune:
Buna dimineata
Diana, bine ati revenit !
, si eu am avut problemele tale cu placenta. La prma sarcina nu s-au rezolvat ajungandu-se la placenta praevia dar la a doua sarcina s-a ridicat "just in time". Deci ai sanse foarte foarte mari sa isi revina placenta mai ales ca tu ai mai avut o sarcina OK nu a fost ca la mine. Eu zic sa stai linistita si sa nu te consumi mai ales ca ai probleme cu tensiune. Sincer, imi pare rau de ceea ce aud ! Dupa ce ajungi la Medsana, da-ne si noua de veste !
Laura, multumesc de grija ! Nu suntem chiar bine dar....ne revenim...trebuie !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Sa va lamuresc de ce nu suntem chiar bine.![]()
Ana are iar bubite !!!!
![]()
Sincer, nu mai rezist si nici nu mai stiu ce sa fac ! Ieri am fost din nou la doctor...iarasi regim alimentar....lapte HA, medicamente....

Habar nu am ce poate sa aiba copilul asta al meu si asta ma albeste de tot ! Parca nu ma mai linistesc din nici o parte. Uneori simt ca o iau razna !
Nici nu stiu ce sa mai scriu pentru ca nu ma mai pot exprima ! Teste nu ii pot face pana la 3 ani....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...