Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Albinutzza spune:
Am dat trimite fara sa vreau. Oricum am zis ca aranjez aici la serv sapt asta, si sapt cealalalta cred ca ma voi duce sa fac analizele, ca nu mai pot sta. Dupa rezultate, a zis ca va decide daca raman acasa sau nu. Sper sa fie bine!!!
Luca e bine, tot cu maselele nu au dat nici acum, e un copil minunat, si f destept nu ca e al meu, dar e ager! Stie multe, spuen multe, face multe. Numa la olitza nu vrea
V-am citit pe apukate, am vazut poze cu Emma dulcineea, f bine arata, chiar no mai vazusem de cand era bb 
Sanatate puiutilor si parintilor bolnaviori, succes si spor la invatat studentelor naostre
PS: Poate stiti ceva de placenta 3cm
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
21+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
acusor spune:
Hello fetele!
Katink, sper ca ai scapat de hematom.
Am fost si eu la eco transvaginala si am un frumos chist pe ovarul drept. Deci sangerarile mele pot fi de la raceala, exluton sau chist. Dupa cum se pare, ar fi de la raceala, ca au disparut sangerarile de cand iau antibiotic.
Oricum, imi fac niste analize, poate imi schimb pastilele.
V-am vazut pozele. E o dulce Emma si tu arati f bine. Pe cand poze cu burtica?
Diana, ma bucur ca ati scapat de raceala si tu si Iulia. Sper sa nu va mai dea tarcoale mult timp de acum incolo.
Diana, ce ai facut cu hardul? Ma interesa si pe mine sa mai iau Baby Einstein de la tine. Tu de unde le-ai luat? Gasesti pe piata?
Saru'mana si eu pentru articolul din Mami. Si Teo musca si se distreaza f. tare cand vede ca tipi. Sper sa ma pot abtine sa nu-l bag in seama cand ma musca data viitoare.
Cati, mult succes la scoala si la Pilates. Am inceput si eu sa citesc cate ceva din anul III. Cat despre Pilates, am facut azi programul pentru abdomen si cel pentru picioare si fund. Ala pentru abdomen e crima. N-am putut sa fac mai mult de jumatate. Nu pot sa fac abdomenele ca ei. Tre' sa bag picioarele undeva sa ma pot ridica.
Maine, cred ca fac ala de 20 de minute ca e mai lejer.
Aaaa, am facut azi budinca ta si a mancat Teo jumate. As manca eu restul, dar are faina si nu-mi da voie Monti. Da' am gustat si eu putin sa vad cum e. Cred ca am pus putin cam mult cascaval. Data viitoare stiu.
Anda, multa sanatate lui Andrei. Sa-si revina cat mai repede.
Despre Teo n-am cine stie ce noutati. Iau iesit caninii si o masea. Cred ca iese si cealalta de vis-a-vis. Eu sunt cam dezamagita, nu stiu daca de mine sau de Teo, ca vecina noastra stie sa faca papa, te pupa, iti arata ochii, gura. E drept ca e mai mare cu 3 saptamani, dar nu stiu cat conteaza. Il mai las in scaun cand mai am treaba la bucatarie. Ii vorbesc dar poate ca nu f. mult.
Voi cum faceti?
Hai ca m-am intins. Va pup.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
nicoll_mada spune:
Dania imi pare rau sa aud ca aveti probleme mai toti.Sa aveti sanatate si sa va refaceti cat mai repede!Cat despre calificativele lui Catalin felicitari si sa dea Dumnezeu sa mearga cat mai bine,sa aveti in clasa a-V-a repartizarea pe care o doriti.Iar pe Sebica lasa-l ca are ritmul lui,va acumula cunostinte,are timp....of mai Doamne!!!Va pupam dulce!
Cati hai ca sunt ca Bula,intai am citit PM-ul si sincer,nu prea intelegeam ce e cu hub-urile acelea,dar citind mesajul de aici mi s-a facut ceva lumina in scafarlie.Multam frumos si pupam fetele!
Acusur multumiri si tie,daca nu ma voi descurca,voi urlaaa in gura mare dupa ajutor.
Nique imi pare tare rau ca nu te pot ajuta,dar pupam puiutul mioc sa treaca febra si sa fie sanatoasa.Poate nu va fi cazul de operatie,poate o fentati!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Albinuttza imi pare rau ca aveti probleme,sper sa treaca repede!Daca retii cumva apa incearca si bea si ceai din cozi de cirese.Andre_ea stie,cand eram gravi cu Codruta,eram enorm de umflata.Ceaiul m-a ajutat sa elimin din apa retinuta.Cat despre Luca pupam baiatul istet si-i dorim sa iasa repede maselutele.Sanatate multa tie si lui Samburica!!!
Acusor imi pare rau ca si tu ai probleme,sper sa rezolvi cat de repede.Cat despre Teo,lasa-l,va exploda ella un mom dat.
Uite,prima data cand Emmaaime ne spunea cat de multe stie Oani,lafel simteam si eu.Intre timp Codruta mea a inceput sa rupa destul de bine cuvinte si stie o multime de lucruri,chiar daca nu le poate exprima.Asa ca eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci griji cel putin deocamdata.
Fetele,acum am sa fug la nani,azi noapte am facut hartii pna pe la 2.30.
Va pupic,noapte buna!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Dianami spune:
Nicoll_mada, pai eu am luat raceala de la Iulia
. Ma bucur ca ea a scapat usor
.
Dania_nicol, multa sanatate va doresc, sa scapati rapid de probleme! Felicitari pt. calificativele lui Catalin! 
Cristina, eu am luat Pikovit sirop. O sticluta are 150 ml si costa cam 12 ron. Dozajul este scris pe flacon, de ex. intre 1-3 ani se dau 5 ml/2 ori pe zi. Eu ii dau doar o data pe zi fiindca papa si fructe destule
.
Daca vrei si pt. Mihnea, se gasesc si sub forma de drajeuri, pt. copilasi mai mari, la aprox. 8 ron. Pupici!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Ioana, orice infectie sau inflamatie din organism poate intretine o stare subfebrila. De asemenea, poate fi si reactie de la Bronchovaxom, care determina corpul sa lupte cu diverse fragmente virale si sa-si formeze anticorpi. Multa sanatate! 
Anda, e ok tratamentul. Dupa ce il termini, mai bine ii dai un hepatoprotector care poate fi luat si de copii, decat Triferment. Oricum, daca va papa bine, nu mai e necesar sa-i dai nimic in plus decat vitamine. Pupici!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Albinutzza, cred ca se refera la faptul ca este la 3 cm distanta de col, asta inseamna placenta praevia daca nu mai urca deloc. Oricum, ai doar 21 sapt., praevia se diagnosticheaza dupa 30 de sapt, pt. ca pana atunci placenta poate urca mult.
Respecta indicatiile date, regimul, intra cat poti de repede in CM si supravegheaza-ti tensiunea. Sa nu bei ceaiuri diuretice decat daca iti zice dr! Ele favorizeaza eliminarea de lichide, inclusiv lichid amniotic!
Asteapta si echo morfo si vezi cum a crescut bebe. Stai linistita, in cel mai rau caz te va astepta o cezariana. Ideea e sa nu-ti mai creasca tensiunea.
Pupici si multa sanatate! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Acusor, multumim.
Nu am reparat hardul, se pare ca nu are nimeni placa electrica din aia. Maine ne suna cei de la service.
Vorbim pe PM sau messenger sa-ti mai dau detalii. 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Simona, unde esti? M-ai lasat singura pe aici? Laura, nici tu?
Irda, si tu faceai parte din schimbul 3
. Sunteti bine? Nu ne mai scrii?
Pupici tuturor!
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
emaaimee spune:
buna dragele,
Oanei inca n u i-a trecut raceala k asta avea ea de fapt.nu prea a fost doar reactie la Priorix.mai tuseste un pic.abia astept sa-i treaca.
uitati un link despre giardia:http://www.cdc.gov/Ncidod/dpd/parasites/giardiasis/factsht_giardia.htm
iar la cab de psiho,Otilia face un rezumat si traduce din engl o carte f buna despre vorbire:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256
pt cine e interesat/a un alt link despre cum fac animalele in diverse limbi:http://www.eleceng.adelaide.edu.au/Personal/dabbott/animal.html
eu sunt superchiauna,avem n treziri noaptea,nu prea conteaza k ma trezesc,fata mea sa se faca bine.
multa sanatate tuturor.va pup.
ps:dc ma enerveaza k merge supergreu si kiar nu mai am kef sa intru,dar va citesc.
cine vrea babyeinstein poate sa ia si de pe magar
:eMule
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII