Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
LYLY809 spune:
[/quote]
Stai linistita ca Ingrid ii foarte mofturoasa, nu baga in seama pe nimeni, cand l-a vazut pe Mihnea al meu s-a pus pe un plans mama mama
[/quote]
Cu cine o fi semanand?
Cu mama-sa?![]()

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
abibrinza spune:
Lacri, buna idee.
Monica, faina cartea.Cam lunga , dar am citit la diversificare si mi-a placut.Trebuie sa iau si un dictionar in mana ca am cam uitat franceza.Si bine ai venit!
Ioana, maine cumpar dovleac.Mie imi place si cred ca o sa-i placa si lui Victor.Preferata lui e supa de legume.Fructele nu ii prea plac, mai ales marul.Ce au copiii astia de nu le place marul?cred ca seamana la gusturi cu mine.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
cypocs spune:
Carmina , baga o ciorba si papa ardei iute la ea (cat poti tu de mult), sfat de la Virgi.Chiar merge.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
vivighe spune:
Da...da...cred ca seamana cu ma-sa...e cam pretentzioasa...doar in gradina botanica i s-au scurs ochii dupa un baietzel(era mai maricel ce-i drept...vo 7-8 luni) si aluia dupa ea...au fost asa simpatici...ai fi zis ca e dragoste la prima vedere.Cu ai vostri chiar s-a purtat rezonabil.I-a mai prezentat tac-su unu ...si in fatza aluia a vomitat.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
LYLY809 spune:
Inainte de culcare va comunic si numele de "cod" al lui Moaca in cadrul Clubului
Razaciosilor: Alec Cuceritorul
adica cel care cucereste cu rasul lui![]()
Fiecare mamica de razacios este libera sa aleaga numele de ...club al copilului ei
. Astept poza si numele fiecarui Razacios-cireasha![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Da...da...cred ca seamana cu ma-sa...e cam pretentzioasa...doar in gradina botanica i s-au scurs ochii dupa un baietzel(era mai maricel ce-i drept...vo 7-8 luni) si aluia dupa ea...au fost asa simpatici...ai fi zis ca e dragoste la prima vedere.Cu ai vostri chiar s-a purtat rezonabil.I-a mai prezentat tac-su unu ...si in fatza aluia a vomitat.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
Bey, in btratze la mine a stat cuminte-cuminte... se cuibarise bine de tot... poate ca nu arata pe fatza tot ce simte sau gandeste
Zici ca ii fug ochii dupa baietei mai mari, ihi? Mai experimentati... ala manca cu linguritza deja

ierea diversificat k lumea... la 8 luni....Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM POZNE

26octombrie spune:
vivighe,mie imi lipseste albastru . da uite, ca pe paginile urmatoare ai revenit, ce bine, ce bine!
pentru iritatia la gusha da cu dermocare, face minuni. e 5 lei tubul.
mie mi-e greu doar la raalucutza, din cauza majusculelor si a semnelor de exclamare, da cetesc constincios. raluca, fac un apel, pe aceasta cale, daca nu ti-e greu, nu mai alterna majusculele cu literele mici, e obositor nitel. nu ma bate, te rog io
[floare]
dolce, voiam sa zic de calciu carbonic, in ceai de menta, da vaz ca zise ioana. pupam dinte!
doina... mama, dupa ce ca te chinui cu doi copii, mai ai si o soacra... whau. macar face sarmale bune?
aura, ia vino la bataitza, cum adica, te suparasi si matale?! pai io cetesc tot. si la voi pupam dintishori!!
sa stiti ca daca nu va potoliti voi intra si voi schimba numele subiectului nostru in SUPARATE DE MAI IUNIE 2006. si, pe aceasta cale, doroti, ma declar si eu nestiutoare in privinta celei care a facut modificarea aia la munca ta, nu io. io stiu sa editez simplu, da sa ma preumblu prin puzderia aia de semne si paranteze e cam mult pentru nervii si rabdarea mea. da un titlu stiu a schimba...
arleena, ma tot tin sa zic, aia e cea mai faina jucarie pe care am vazut-o pana acum!!!
hai ca il trimit si pe asta si voi continua lectura.. mai am fo 6 pagini si poate va prind pana nu sariti la subiect nou
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
gicutza spune:
Buna seara la ciresici, mamici si tatic...
Noi tocmai ne-am intors din Iasi, de la ai mei.. am stat mai mult decat ne-am planificat pt. ca ne-am simtit f. bine.. ne-am bronzat.. ne-am ingrasat...
Am incercat sa citesc ce ati scris, dar am senzatia ca ordinea mesajelor e cam varza si mi-e cam greu la ora asta si la oboseala din ochi.. asa ca mai incerc maine...
Deocamdata va pupam...
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
Sa traim bine!
vavitzu spune:
Bine v-am gasit "CIRESARILOR" si mamici de ciresari...noi suntem tot un ciresar , suntem nascut pe 27 mai 2006 la ora 12 fix, 3100g, 49cm, scor Apgar 8 , ma numesc Bejan Eduard-Cristian si as vrea sa ne primiti si pe noi in clubul vostru...pe mine si pe mami.
Va pupam pe toti.
valy
Sper ca de data aceasta sa fi postat bine "anuntul"...sa fiu sincera nu prea stiu de unde sa incep si unde sa o las...prob. cu site asta, nici nu prea am timp sa citesc ca sa imi dau seama care e treaba, bebitza al meu nu ma lasa...va pupam si sper sa ne intelegeti suntem incepatori
valy
26octombrie spune:
monica, sarumana mult pentru carte! bine ai venit, te asteptam cu bratele deschise, mai ales ca vaz io ca gandesti "prietenos" 
ioana, bine ca mi-ai zis, ca acum realizez, habar nu aveam ce sa fac cu ei dupa ce ii iau...
arleena, felicitari pentru noua culoare!
ia sa ma supar si io si...
... ia sa vedem cum si vedi
si asa, in spiritul supararilor de toamna, sa va mai semnalez doua posibilitati: na, ca daca nu ma citeati ma suparam si io si plecam 'napoi la breaza (unde nu pot ca acum as pleca...); apoi, nu-i corect sa se supere mikiion, ca doar ea a dat linku la un capitol din carte, iar voi, relelor, nu-l vazurati si nu-i multumirati? dam nana, mai multumim odata monicai si lu'mikiion (ca mikiEIion nu suna corect)
noi raportam asa: de doua saptamani ne-am mutat din camera horei, in sufragerie. din prima seara zumze si-a stabilizat programul de somn de la 10 jumate la 8 dim. uneori 8jumate. mie mi se pare frumos si de bun simt din partea dansei, nu?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)