Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
iulyp spune:
Multumim pt.urari. Ite mai ca nu suntem chiar asa invizibili.
Pt. iritatii la noi cel mai bine mergeapa si sapun apoi ulei de masline fiert pe bain-marie in care adaug vitamina A uleioasa.
Sunt foarte fericita ca vineri plecam la munte cu toata gasca(deci si cei doi bebei muciosi). Vrem sa mergem la Slanic Moldova. Spuneti-mi daca stiti pe acolo cazari convenabile, eventual si un nr. de tel. Am auzit ca anul asta au facut renovari masive. Ramane de vazut.
Doroti poti sa folosi ser fiziologic linistita, apoi daca vrei ser efedrinat 0,5% sau pivalone 1%. Noua serul fiziologic nu ne rezolva definitiv si atunci la 2-3 saptamani mai facem un tratament de 3 zile dimineata si seara cu pivalone ca de asta am acum in casa si poate si bb sa respire mai bine.
Mai vb maine ca acum plec la "chese" sa ridic una bucata fetitza mucioasa si incapatanata.
cocutica spune:
Salutare tuturor!
Fetelor cred suntem cu toatele nu suparacioase, doar sensibile si cu nervii la pamant din cauza oboselii...Eu de pilda, va citesc in fiecare zi si scriu doar cand am timp(de citit pot citi si cu Ela in brate, de scris mai greu...) dar ghinionul face, ca in ziua respectiva sa intre prea putina lume, si apoi normal ca si mesajele cu intrebari raman fara sa li se raspunda pentru se crede ca deja s-a dat un raspuns. Ideea este ca suntem niste mamici sensibile la orice, fie ele culori, fonturi, prea multe complimente sau prea putine etc...Tot ce vreau sa spun este ca trebuie sa trecem peste micile nervozitati si sa ne simtim bine atunci cand intram pe forum. Pupici tuturor 

Despre noi va putem spune ca azi am facut vaccinul de 4 luni, avem 6800g si 66cm. Doroti te rugam cand ai timp sa ne treci si pe noi in listuta. Acum Ela doarme desi a plans la vaccin. In sfarsit am hotarat si noi sa trecem pe laptele de continuare Milumil 2, iar diversificarea o sa o incepem sigur saptamana asta(desi avem mari emotii) cu supa de legume.
Doroti, nu stiu cum e cu ser fiziologic, dar noi am folosit numai apa de mare Humex pentru bebelusi. Am pus-o pe Ela intr-o parte si i-am pufait cu spray-ul apa de mare...apoi ea a stranutat si a eleminat mucisorii...nu a fost nevoie sa ii aspir(dar e posibil sa nu fi avut si prea multi) Oriicum va dorim sa scapati repede de mucisorii nepoftiti.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Va pup cireshici! Cum mie nu-mi place sa tin retetele doar pentru mine, asa cum fac altii, m-am straduit sa o scriu pe prima, dupa care fug sa-mi hranesc si sa-mi plimb bebelusul...
Azi am facut vaccinul de 4 luni si e cam marait...maine mai scriu o reteta
Tort branza dulce
Blat : un ou intreg, 100g unte sau amrgarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
doroti_5 spune:
Multumesc de raspuns Doina, Vivi, Ella, Iulyp, Cocutica.Cred ca astea de la noi sunt proaste.
Iar mesajul Amei era sa nul vad.
Si Lyly so schimbat semnatura, sa fie mai invizibila
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
oanaS spune:
Doroti,Doina,Ama,multumim 
dar eu chiar mananc destul de mult,chiar ma chinui sa raman la cele 55 kg care le am acum,nu as vrea sa ajung iar la 51 ,vesnicele kg.
In legatura cu cerealele si eu am sa cumpar tot de alea cu lapte ca nu ma aranjeaza deloc mulsul 
oana cu erik (25 mai 2006) si rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze
oanaS spune:
Lyly,multumim pt reteta Yamiii 
OANA cu [blue]ERIK[/blue](25 mai 2006)
si REBECA(3 august1999)
oanaS spune:
ma chinuie talentul la ora asta si am facut un kk de semnatura 
![]()
OANA cu [blue]ERIK[/blue](25 mai 2006)
si REBECA(3 august1999)
LYLY809 spune:
Ati amutit? Bey, ce se intampla cu ciresele noastre?
Doroti, Moaca mea are doar 62 cm la 4 luni. Daca as sti parola, as intra sa imi trec singura datele. Nu prea mi se pare corect sa-ti ocupam timpul cu modificarea datelor noastre, si tu ai un bebelus de crescut...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
vivighe spune:
Mai sunt si io p-aci...dar doar pt. un sfert de ora ca ma duc la nani...mi-am propus ca macar o sapt sa ma culc la 10 sa-mi mai revin si ioca sunt zombie
.De maine pana sambata sunt la un congres la Sala Palatului asa ca nu prea mai am timp sa intru pe forum.
Danutza...am fost azi in Moghiorosh cu o prietena cu care nu ma mai vazusem de mult.A fost dragutz dar m-am ervat in trafic pana acolo si de acolo acasa...asa ca nu cred ca o sa mai vin.Plus ca e foarte aglomerat.Raman la politehnica...
...sorry.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
ama_kaly spune:
Vivi tb sa strangi puncte iar (in caz ca nu mai ai) si sa il inlocuiesti cu altul sau sa alegi fara glow.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian