Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
adib spune:
vivighe
acelasi tip de iritatie i-a aparut si la Raluca (doar pe barba). probabil de la stergerea foarte frecventa a salivei. stergerea o facem mai nou numai prin tamponare si cu bavetele cele mai moi.
poate va ajuta si pe voi.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
nastad spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
nastad, si nu ti-ai luat soacra de par?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Nu , desi m-am abtinut cu greu.
Pentru treaba asta si pentru multe altele, vede copii o data pe luna si atunci supravegheata.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by oanaS
Pentru cine vrea sa ne vada,am mai pus cateva poze de aici:
http://www.flickr.com/photos/72177020@N00/259526051/
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Doina,
Oana(03.04.2003) si
doroti_5 spune:
Oana mutumsc de raspuns.Mam uitat si eu la pozele tale, da mo surprins nu baiatu, ca la noi toti frumosi(poate ce daca era urit ma surprindea), ci cit de slaba esti, nesimtit de slaba pentru o mama cu doi copii, asa sa stii, ca eu cu unu si sunt o vaca...
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
nastad spune:
DOROTI, eu ii pun ser fiziologic in nasuc si dupa aia trag mucii cu "batista bebelusului"( o pompita pe care am cumparat-o de pe net , un capat il bagi in furtunul de la aspirator si unul in nasucul puiului).
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
doroti_5 spune:
Multumesc Doina.Dar mai spunetimi va rog are un anumit % seru.Ca astea o intrebat de care.
doroti_5
cu
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ama_kaly spune:
oana am vazut si eu pozele cu Erik al tau, super frumusel
Iar tu..arati nemaipomenit de bine
, vorba lui doroti, chiar "nesimtit" de bine!
Eu cerealele i le cumpar cu lapte si i le prepar doar cu apa.
vivi nu am inceput scoala, pe 13oct incep.M-am mutat la bz ca ase bucuresti are si aici un centru teritorial.Wow..doar trei mese de lapte pe zi! Al meu nu a renuntat la niciuna..chiar si dupa banana mai suge putin.Ioana pe mine iar m-ai uitat cu raspunsul de pe prima pagina, damn it..tre' sa fiu cu okii pe tine sa te prind pe aici!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
vivighe spune:
Doroti...pe al meu scrie clorura de sodiu 90mg/10 ml sau 0.9%.sincer asta e singura concentratzie pe care o cunosc eu pt serul fiziologic...n-am stiut ca mai exista si de alte concentratzii(si sincer nu cred...doftoritzele de pe forum stiu mai bine).
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
nastad spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Multumesc Doina.Dar mai spunetimi va rog are un anumit % seru.Ca astea o intrebat de care.
doroti_5cu
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Nu stiam ca e de mai multe feluri.
pe cutie scrie " ser fiziologic 90mg/10ml".Sunt 5 fiole de 10 ml.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
EllaX spune:
Doroti, e un singur tip de ser fiziologic: 0,9%. Poate le interesa daca vrei la fiola, la sticla sau la recipient din plastic.
Zi-le sa-ti dea serul si sa nu se dea mari cu asa o chestie banala pt farmaciste!
Vivighe, si Ana a avut gushulitza si pieptul iritate de la regurgitat si alte alea - foarte bine i-a trecut cand am spalat-o cu ceai de musetel. De atunci, o spal in fiecare zi cu ceai de musetel, o data-de doua ori, fara sa o sterg prea insistent dupa, si nu mai avem probleme.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos