AlinaM dragute pozele...ce nasoala faza cu mutatul, dar si mai nasoala e vestea despre caluti 

Sper sava gasiti casuta mult visata! Ma bucur ca ti-ai gasit o gravi din Malta pe forum...si eu am o prietena care a scris la odisee mai demult...are tot baietel si e super de traba!
Catrinel deschidem capitol nou?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Am cumparat de la piata o felie de dovleac si am bagat-o la cuptor.
O servesc direct, cu ligurita, dupa ce s-o coace. Ma bate gandul sa-i dau si lui Andrei. Voi ati dat dovleac copt la copii ? Sau li se lipeste de cerul gurii ? ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Cameliada, au venit acasa fratele meu si cumnata mea si nu mai pot iesi duminica asta, dar am luat nr de telefon si te sun, vedem noi cum facem.Avem si noi niste prieteni care stau la ANL, poate va cunoasteti.(Mirela si Dan Balan)
Ada, sper ca daca ai dormit, esti mai vesela acu'..Daca nu, da u fuga cu Noe (Redie) la Vama Veche...sau era weekend-ul viitor?
Eu fierb ficatelul minim 20 min, c-asa am citit pe DC si-l trec apoi prin presa aia micaaa cccare se foloseste pentru usturoi. Iese ca un pateu pe care il amestec apoi cu piureul de legume.
Pup fetele si bebelusii!
AM DESCHIS UN NOU CAPITOL www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85648" target="_blank">AICI!