*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ce mesaj handicapat am scris..dupa ce ca nu am PH, mai mananc si litere sau le pun invers..bravo mie!
cine vrea dictionar de tradus si inteles mesajele de Noe, sa imi spuna...avem la reduceri luna asta

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

salve... clubului ghioceilor voiosi

noi iarasi suntem defazati caci intram tare rar pe DC... (lipsa de timp liber) ... dar va multumim din suflet pentru urari si din inima va uram si noi tot binele din lume.

De 7 zile avem si noi doi dintisori jos asa ca suntem tare bucurosi mai ales mami a fost super emotionata când a facut descoperirea ( arhimede si einstein sunt fix pix pe lânga noi).

In legatura cu papica, introducerea brânzei de vacuta a fost un mare succes caci piureul de legume este mult mai savuros. Am indraznit chiar sa punem si o lingurita de unt (bio...bineinteles). La carnita nu ne dam ca-i cica interzis pâna la 7 luni. Deci mai asteptam pana sa papam piept de pui is de curcan.

Am inceput mersul la dadacuta si ... suntem tare incântati. Vom vedea insa luni cum rezistam 9h ore fara mami si tati .

pupici si toamna faina
Liliana si feciorasul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Salutate fetele,

am intrat doar sa va pupez maxim pe toate. Starea mea de spirit e ... deplorabila, mi s-au inecat toate corabiile, n-am chef de nimic si habar n-am de la ce. Cred ca de la oboseala. Ma duc la nani si revin maine cu forte proaspete ...
A, sa nu uit: degetul e ok, multam de intrebare, s-a desumfalt si nu mai doare decat in anumtie situatii, dar e ok.

Am si io o intrebare ... voi cum preparati ficatul de pui ???????

Gata ma duc sa dorm ... sa aveti o noapte linistita ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ati vazut de unde se trage chestia cu mesajele puse aiurea:
honey moon
Pana la urma a avut dreptate Irina ca moderatorii

Roxi va asteptam!

Noe trage-te in sa te videm!

Andreea, Mari

Pispi bafta la tranzactii...Multumim ptr vesti! Poate Mp e in Austria la lucru sa stranga ceva bani

Alorea Daca da fugi si ia-o si pe Tania...Tania da-le incolo de pastile...pune-te pe treaba!

Cameliada pupam degetelul sa treaca! Doamne fereste-ne! Unii copii sunt prea turbati!

Ma duc la ca devin si eu [nervozata]

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am intrat si eu sa pup ghioceii... frumosi si sanatosi, da?

Va scriu din Montreal, am ajuns cu bine, suntem ok dupa 2 luni de Romania, Alicia are 6 luni si o saptamana.

Acum trebuie sa ma organizez sa-mi fac timp de toate, am de citit din urma, de scris mai consistent, o sa revin si cu poze.

va pupa

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Copii, mi-a venit soacra. e o tipa destul de OK, asa ca o sa fie bine. OK, uneori un pic insistenta, dar trebe sa aiba omu si pacatele lui, nuuu?

NOE, nici io nu o phortzez… nici nu prea am cum. Cat deschide singura guritza e OK, dupa ce nu o mai deschide si incepe sa faca pfff, imi strang catrafusele si plec! Deci asa cu laptele si fructele. No bine. Inseamna ca a fost “prea-plinul” Cand pui poze cu noua peruca?
Mai si asa zici cu cerealele? Ai dat iama in potolu’ fetei…. De care cereale ii dai tu? Ca daca tot fac poll…

KIIIIIM, bine ai revenit!! Poze si povesti, pliz!! Esti OK? Pupici Aliciei! Dintzoasa?

ILE, cum mai stai cu durerile de cap?

TANIA, al tau sotz are in vedere un viitor de culturist? Catzi ani are, daca nu-s indiscreta? Suna a mid life crisis… sotzul unei prietene se apucase pe la 36 de ani nu numai sa faca gym intensiv, dar sa-si dea cu crema hidratanta si sa se penseze!!!! Io cred ca e putin speriat de viata asta noua in 3 si asa se manifesta! Ii trece lui!

MIHASER, Monica e in Austria la ceva bursa, pt ea sau sotz, nu mai stiu bine.

Mai ADAR… hai, mai, ce naiba…fa nani mai mult, odihneste-te, io am reusit alalteieri sa dorm 8 ore si a fost traznet. Ca ieri iar am dat-o in bara! Pai ce vad, te-ai culcat la ora 1?????

LILIprejbeanu, ce fel de branzica ai pus? Ceva poze cu dintzosul? Felicitari!!!

Ma duc sa ma mai bag o tura in pat pana se trezeste faraOana

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

'Neata!

Catrinelu draga, brânzica pe care o folosim se numeste "Petit suisse" 20% grasime. Este un fel de brânzica de vacuta amestecata cu smântana. Iaurt natur inca n-am incercat ca-i mai acid-acrisor asa ca mai asteptam câtva timp. Bondocelul meu prefera gustul mai dulceag asa ca adora morcovelul, bostanul galben si pastaile verzi.Papam insa si conopida, praz si spanac iar printre fructe am testat gutuia si nu-i rea deloc.

tuc
liliana si vladi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna fetelor!

CATRINEL_17iti multumesc ca nu ne-ai uitat! si iti multumesc ca datorita tie am cunoscut prima romanca de aici( Diana Mizzi), nu suntem rude desi avem acelasi nume care este destul de comnu aici.
In fiecare zi intru si citesc ce scrieti, ma bucur si ma intristez alaturi de voi. Din pacate nu reusesc sa scriu pt ca s-au urcat treburile pe mine. Am reusit sa videm apartamentul asa ca am trecut la impachetarea si depozitarea lucrurilor care le pastram, inca nu am gasit casa. Am avut probleme si cu calutii care i-am cumparat din Franta, au ajuns vai de capul lor iar unul din pacate nu a rezistat. Nu ma pot gandi ce oameni pot face asa ceva animalelor, dupa ce au vazut banii au uitat ca si ei au un suflet.
Keane e bine, mananca si e plin de energie. La controlul de 6 luni avea 7600g si 69cm, Deja suntem studenti http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Inca nu le laudam cu dintisori.
Eu am inceput un program special pt a scapa de kg ca de una singura nu prea am reusit, asa ca m-am adresat unui centru specializat si pana acum sunt multumita.

Va oresc numai bine, sanatate multa la pitici!
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salut fetelor,
inainte sa ma apuc de gatit am intrat pe la voi sa vad ce mai faceti

adar, eu ficatelul il prepar ca pe un pateutz, il fierb bine si il frec cu putin unt si un praf de sare, cu toate ca in rest nu pun sare de loc in mancaricile lui tudor. il dau cu piure de cartof si morcov - un varf de lingurita de ficatel, o lingurita de piure .

va urez la toate o zi buna! si revin mai incolo

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata'

Catrinuza multam atomica!

Catrinel mersi...nu stiam!

Kim ma bucur ca ati ajuns cu bine! Ce bine ca v-ati intors...ne-ati lipit!

Lili bine ati intrat pe la noi. Sa ne spui daca o sa se acomodeze Vladut cu doica!

Matei-Alexandru - Tecla,Alessia-Maria - Lumsty
Vivian - Ile77 multe lunisoare inainte!
Magnus Tiberius - Cristina30 pupici ptr barbatel si mamica

Andreea G iote mama aici profesionalism

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput