Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Try,sa va ajute D-zeu sa depistati cat mai repede cauza anemiei...in legatura cu burtica,se poate sa fie colici..ai incercat ceva ptr.colici sa-i dai?mariucai i-au mai trecut abia cand am trecut pe Debridat,desi majoritatea imi recomandau tampeniile alea speciale de colici care la ea erau apa de ploaie....si poate ceva sa-l ajute sa faca KK,eventual supozitor,sa nu se mai chinuie mititelul de el.Pupici
Paxela,offf..m-ai speriat..si Mariuca tuseste urat rau de tot,dar nu are febra.Azi merge soacra cu ea la dt..sper sa nu fie ceva grav.Sanatate multa va doresc!
Felis...ne e dor de voi!
Diana,venim la Pitesti..poate esti si tu we asta
Mariuca a plecat aseara cu tati la Pitesti,azi ii urmez si eu...Normal ca a plans dupa mine si 30 km.l-a batut pe Sebi la cap sa intoarca masina,ca ea nu vrea la mamaie ci la mami,aseara cand m-a auzit la tel.a inceput sa planga..offf...mi-e dor de ea..plus ca azi noapte am dormit foarte prost,desi ma gandeam ca singura fiind sa vezi ce linistita dorm..concluzia:rau cu rau dar mai rau fara rau....daca intelegeti ceva..
Acum m-a sunat soacra,a fost la dt...e bine,relativ,dar macar nu are viroza sau altceva grav,doar usor rosu in gat si tusea care sper sa treaca.
Pupici si va doresc un we minunat!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Bobita,imi poti spune te rog,cum i-ai dat tu Stamicin fetei?ca mie mi-a dat pastile,pe care Mariuca sigur nu le va inghiti de bunavoie,iar daca le pisez sunt amare de am crezut ca mor eu cand am gustat....Multumesc frumos...pupici la "albastrele"!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitza eu nu-i pun nimic la calculator caci nu vreau sa-l invat sa stea cu ochii in ecran de pe acum iar timpul la tv este limitat 30 min dimineata si 30 seara.nu am decat 2 linkuri nu stiu daca iti sunt de folos dar vezi tu http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
si http://www.sesameworkshop.org/sesamestreet/games/flash.php?contentId=5997857.

prefer sa-i dau creioane,plastilina si mai nou ne jucam cu lipici si hartie igienica,cu farfurii de unica folosinta,pahare de plastic si sticlutze in care pun apa cu diferite obiecte.

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, Cici, cizmulitele Irisinei sunt facute de fabrica Melania care lucreaza in special pentru export... da, la Salonta e Cici.
Fac incaltaminte pentru copii si femei. Foarte faine chestii.
Adriana, eu le-am luat de la IANA, in Baia Mare magazinul Iana are si incaltaminte de la Melania.
Iris si-a reluat apucaturile baietzesti...vanataile sunt ceva relativ la ordinea zilei... acum 2 sapt. se grabea tare d-soara si s-a impiedicat in propriile picioare... s-a lovit cu "umarul" obrazului de marginea masutei din living. Din zona aia mai mereu se trag vanataile sub ochi...
Are un nou desen animat favorit... SPIRIT... cu un mustang nazdravan... poate il stiti si voi... mie m-i se pare cam masculin si agitant.. dar nu razbesc cu ea... s-o vedeti cum sare si ea.. si galopeaza in ritm cu herghelia lui Spirit...

Bits, 'picturile' ei sunt cu pixul de-a dreptul si erau pe peretii de acasa, nu de la casa de vacantza. Nu se mai multumeste cu cartoanele ei speciale pentru desen.... are nevoie de mai mult spatiu de creatie.
Foarte greu am reusit sa spal nazbatia aia a ei....
Si tot ocupandu-ma de pereti, mi-a venit ideea sa-i rezugravesc camera fetei, am ales o nuantza mai tare... e un zmeuriu inchis... sper sa arate fain...
Dupa ce e gata va pun si voua poze.
Multumim de aprecieri ref. de toaletele ei... majoritatea sunt de la Bucuresti ("Z", Zara si alte magazine din Plaza pe unde isi cam face sora-mea veacul...) si de la Iana. Iana are magazin si in Bucuresti dar nu stiu unde.
Eu sunt fan de magazine H&M si pentru Iris dar si pentru mine. Sunt faine, materiale super bune si preturi ok (normale fatza de cele de la Zara)... dar din pacate in Romania nu au inca filiala.
Oricum si cand apare (sper eu in curand fiindca de vreun an s-a deschis si la Budapesta)... clar ca in Bucuresti o sa fie.

Oricum trebuie sa va spun ca garderoba ei este mult mai deosebita ca a ea... mereu noua si la moda... si culmea, mey... piticania e tare cocheta cu toate apucaturile ei baietesti... stie sa-si etaleze toaletele. Si stie ca e admirata. Daca a-ti vedea-o cum isi aranjeaza parul, cum isi da la o parte cate o suvitza rebela...are niste gesturi... ca eu nu pot sa nu ma prapadesc in ras...

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

offf si mie-mi plac hainutzele de la ZARA.ieri am fost si i-am luat lui Ken o pereche de ghetutze tare dragutze.la raionul destinat fetitelor am murit cate haine frumoase sunt.la baieti......da-mi fac eu o fetitza

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Dana eu mi-am facut bucataria din RO zmeuriu inchis ca sa asortez cu gresia si mobila si au trebuit sa zugraveasca mesterii din nou caci nu mi-a placut deloc.am ramas pe clasicul alb!poate tie o sa-ti placa dar mie mi se parea ca spatiul devenise dintr-o data mult mai mic decat era.

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

un pupic pentru fiecare si we placut
multa sanatate si voua si copilashilor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul plin de afectiune!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vad ca vorbiti de zugraveli si camere de copii!
Noi n-o sa mai stam mult in acest apartament din cauza etajului. Ma omoara etajul 8! Dar pana anul viitor cand ne vom muta, eu am inceput sa-i desenez peretii fetei. In pozele pe care le-am pus se vad.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Inca n-am terminat, dar lucrez destul de repede. As putea si mai repede, dar sta numai in picioarele mele si mi-e greu. Plus ca, mai ametec si intr-o mancare sau fac pauza ca doarme, iar cand se trezeste e deja intuneric si nu mai lucrez la fel de bine. Imi place ce-a iesit. As fi putut sa le fec si mai mari figurinele, dar vroiam sa incapa cat mai multe plus ca nu pot tine peretii fara mobila pe ei si atunci degeaba faceam peisaje sau mai stiu e ce scenete. Ca nu se vedeau.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput