Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
Cecilia C spune:
Paxela sanatate multa la Silviu si sper sa se faca repede bine.

Si tie sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si nu te mai stresa pe cat poti ca stii ca nu-i face bine la bebe.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
diana2004 spune:
Try , poate ca Adrian are colici ,imi aduc aminte ca a 2-a zi dupa ce l-am adus acasa pe Andrei au inceput nesuferitele si nu am scapat de ele pina la 5 luni jum . cind l-am intarcat .
paxela spune:
try multa sanatate la puiut , si bafta ca aceasta sa fie ultima transfuzie
noi nu suntem bine de loc
, dupa o sapt de tratat raceala fara antibiotic , si inca 4 zile de augumentin, Silviu a facut nici mai mult nici mai putin decat pneumonie

azi am fost cu el la pediatra lui
, il consulta , il asculta si zice...laringita ii schimba tratamentul, mai putin antibioticul si atat, timop in care fimiu avea o tuse la 30 de sec, mai mult tusea decat respira
plina de "incredere" plec acasa il asteptam pe tati si o luam spre Grig Alexandrescu , camera de garda plina, este auzit luat la urgenta, trimis la radiografie pulmonara, dr de acolo a vazut-o si a zis urgent la dr care va trimis, dr de garda a zis ca e pneumonie clar , ia dat tratament ia facut o injectie sa ii calmeze tusea, si a zis ca atata timp cat se hraneste si hidrateaza ramane acasa dar la primul semn de agravare direct la spital( asta avand in vedere ca a vazut ca sunt gravida ca altfel ne oprea)
afurisita cum sunt si plina de calm![]()

m-am dus peste pediatra care vede radiografia se inverzeste , si sustine sus si tare
ca nu e asa ceva e modificat aspectul, dar de viroza( pai care viroza ca parca era laringita
)nici decum de pneumonie, ca doar nu era sa isi recunoasca greseala 
Alexa
17+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
ad_rianna spune:
ufff paxela ce probleme mai aveti si voi. sanatate multa
cici
multumim mult
eu fac curatenie
...ce sa fac altceva cand al meu sot inca nu a venit de la job...copiii sunt "in tabara"...mi-e un dor de ei de nu mai poooot
ma duc sa ma uit la poze
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
FELIS spune:
Fetele: am citit pe fuga si in diagonala... sa nu
dar nu am timp nici sa respir...
DUTZI, MONICA, OTILIA...
multumim de grija...
Nu mai pot scrie, plange Mihai
Sanatate lui Adrian, Silviu
Noi suntem bine... inca, avand in vedere ca de marti ne-am intors la cresa...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor,
try si eu tot la colici ma gandesc...poate de-asta plange mititelul
paxela , sanatate multa lui silviu
felis
ma bucur ca sunteti bine
bits-ule
pe zi ce trece mai uimesti cata rabdare poti sa ai sa-l inveti pe ken tot felul de lucruri...dar si lui ii place...cu ruxi nu pot face asa ceva...ea nu are rabdare sa stea nici sa ma asculte
...numai de la alex mai invatza cate ceva nou
andreap
mariucai pe nasucul mic...nici ruxandrei nu-i placea sa stea sa-i pun picaturi in nas dar cand a vaxut ca alex sta...si ca intervine concurentza
a stat...![]()
va pup pe toate si pe copilashi
noapte bune
monica
bits spune:
vai mai paxela prin ce ati trecut!si te mai miri de ce sunt atatea cazuri de TBC in Romania?din cauza doctorilor incompetenti care nu stiu sa deosebeasca o pneumonie de o viroza!cauti si te intrebi de ce copilul e sensibil apoi si nu se mai vindeca?!

.Sanatate lui Silviu si sa-si revina cat mai repede!
Monica daca nu stau sa ma joc cu el mi se urca-n cap si mai bine sacrific ceva timp cu folos
.sa nu crezi ca sta asa de buna voie,totul trebuie sa fie facut in joaca,cu cantecele iar apa e locul cel mai favorabil pt invatat.poate gasesc si eu cresa caci rabdarea mea e cam la limite acum.
26,KEN(1nov 2004)
try spune:
M-am gandit si eu la colici un pic, mai ales ca are o luna jumate si cam asta-i perioada de aparitie a colicilor. Dar nici nu mai stiu cum sa iau in considerare ca la anumite chestiuni trebuie sa tin cont de varsta reala (data de cand s-a nascut) la altele trebuie sa tin seama de varsta corectata (adica de cand ar fi trebuit sa se nasca).
Mi-e doar teama sa nu fie iar vreo complicatie la intestine cum a facut in spital atunci de-a trebuit sa-i suprimam laptele si a stat 6 zile pe perfuzie de plangea disperat de foame mititelul.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Bobita spune:
V-am citit dar cu scrisul e mai greu.
Sanatate multa la toti copilasii bonavi.
Danette, inteleg prin ce ai trecut cu enterocolita aia, asa a fost Amina in primavara si cu febra de nu se mai oprea mercurul in termometru, dar a trecut.
Try, sa va ajute Dumnezeu sa va in sanatositi.
Noi ne laudam cum ca am invatat sa suflam nasul, sa cerem caca, dar pisu nu vrea si nici soacra nu se ocupa de ea sa o invete. Vorbim cuvinte, dar nu si propozitii, iar toata lumea e apelata cu "mama" (eu, tati, bunicile, unchiul, tataie), doar pe Mariuca o striga NANA. Avem 2 luni cind nu am mai dat pe la doctor.
Le-am cumparat mobila pt camera lor, am si zugravit, sapt viitoare o sa pun poze.
Andreea, noua preventiv dupa antibiotice ne-a dat stamicina, tocmai ca sa nu faca candida.
Fulgule cind apari tu pe aici rasare soarele pentru mine.
Ionela pupa cucuitele.
toti copilasii si mamicile lor, va dorim numai caldura ca tot a venit toamna rece.
onitza spune:
Buna fetelor,
Scriu pe fuga, criza de timp!
M-am bucurat sa vad mesaje de la TRY, careia ii spun ca exact aceeasi problema am avut eu cu Paul la 2 luni, se invinetea tipand de durere canu putea face kk, si am dres-o cu Debridat parca....si el tot la san era atunci....
Paul e un pic mai bine, dar nu mananca si nu doarme, ieri m-am chinuit 3 ore sa il culc, am reusit pana la urma, dar imediat dupa, am avut sedinta de sofat si am fost varza, mai ca imi venea sa renunt, nu am fost buna de nimik
, azi sper sa fie mai bine! ma mir ca a fost calm instructorul ![]()
BITS, imi poti da si mie un link te rog cu ce ii arati lui Kenzo pe calc? jocuri, ceva de genul asta, parca asa stiu ca gasisesi tu unele interesante...te tzuc, multumesc!
Dau si eu linkul cu niste poze, sa vedeti ritualul statului la olita si ca ii place sa scrie! ![]()
Paul zapacila
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006