Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Try felicitari pentru reintregirea "formatiei"!Doamne am emotii pentru voi dar sa dea Dumnezeu ca o data cu venirea lui Adrian in sanul familiei sa ia sfarsit si problema voastra!sanatate multa!

Monica Ken al meu bea 240ml seara.ziua nu cere si m-as fi bucurat caci e singura lactate pe care o papa.nu tu iaurt,nu tu branzica!il mai pacalesc cu mamaligutza(asta o vrea goala)si-i fac bilutze pe care le umplu cu branza si smantana.da-ti seama ce munca pe mine!cu branzica doar in pizza si in pilaf ce pot sa-l pacalesc caci in rest e jale.eu ii mai dau 10 zile pe luna Ca pt costite!

noi ne laudam ca am reusit sa invatam ca apa de dupa spalatul pe dinti trebuie aruncata si nu bauta.sa vedeti ce-i place sa o scuipe(mie mi-e teama sa nu inceapa sa faca asa si cu saliva!).cu numerele numaram gen 1,3,5,6,8.astea-s singurele care-i plac.

vreau sa va intreb daca ai vostri va spun sa-i spalati cand se murdaresc?Ken vine tot timpul sa-l spal pe manutze si pe fatza incat mi-e frica sa nu aibe vreo fobie cu curatenia.daca da apa pe jos imi cere servetel sa stearga(si eu nu l-am pus sa faca asta niciodata)

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits-ule de-as avea si un un copilash care sa vrea sa se spele pe mainieu ma milogesc tot timpul de ai mei sa mearga la baie sa-i spalcand suntem pe-afara ii dau cu servetele umede...dar niicodata nu-mi cer ei si vorba aia...alex are 5 ani
cat despre spalatul pe dinti, d-ra ruxi sta sa o spal pe dintisori, stie sa scuipe apa...dar pasta de dinti o inghite ca-i place muuult la gustdeci abia dupa ce inghite pasta apoi vrea sa accepte apa in guritza si sa o scuipe.
cici, bitsmultumesc mult pentru raspunsurile ref cantitate laptic

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, bafta multa in noul inceput, sa fiti fericiti si sanatosi toti 4

Alexa16+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits, si silviu vrea sa fie curat, cere la spalat pe maini, pe fata, la masa cand se sterge curata inclusiv limba, sterge peretii, da cu mopul, daca ar fi fost fetita avea linistita asigurata o cariera de menajera
aaa si sa il vedeti cand cade , nu pune palma jos ca o murdareste, ci incheietura mainii, si dupa se scutura, se analizeaza

Alexa16+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor,

TRY, ii urez si eu lui ADRIAN un bun venit acasa , in sanul familiei!!

MONICA , multumim ca de fiecare data te gandesti la noi si ne doresti binele!!! pupam si noi pe Ruxi si pe Alex!

OTILIA, nici o problema!!! nici Paul nu ar mai vrea somnic, dar eu insist mult de tot! si doarme pana l aurma si 3 ore la pranz! eu il admir pe tatal tau ca totusi a facut acel sacrificiu de a venit si a te ajuta cu Ana...eu sunt trista ca avem o perioada foarte dificila in vietile noastre...am fi avut nevoie de o luna s ail ducem pe Paul la Moreni, dar mama e bolnava, mi-a spus ca nu poate sta cu el, ultima si singura varianta ar fi sa stea jumatate din zi cu soacra-mea (care sta peste drum de blocul parintilor mei), iar cealalta jum de zi cu tata...dar tata este foarte comod, nu se implica in a supraveghea copilul, iar eu simt canu mai pot, m-am si implicat in diverse chestii, e foarte greu sa incepi 3-4 lucruri si sa vezi ca nu le poti duce la un bun sfarsit!!! dar pentru mine cel mai importanta e sanatatea copilului meu, asta e clar, si prefer sa renunt la ce am inceput, desi am investit bani calumea!! asta e viata! bona nu ne permitem, iar mama mi-a spus din start ca nu mai vrea bona in casa!

Noi nu suntem deloc bine, de ier vomita, azi a icneput si diareea, e palid, totusi e bine ca nu zace, se joaca, uneori chiar is rade si mi se rupe sufletul cand il vad asa palid , slabit si cu gropitele in obrajori , razand si venind sa ne iubeasca, adic ane ia capul in maini si ne imbratiseaza! l-am dat pe ieri pe antibiotic, sper sa se faca bine,e nemancat de 12 zile!
Am si eu o intrebare: i-am luat imunobaby si ribomunil de imunitate, i le pot da acum cat e bolnavior (vomita, diaree)sau tb sa astept sa se faca mai bine?

Va pup si va doresc o duminica minunata!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... felicitari... asteptam numai vesti bune si ... pozeeee...

ONITZA... eu cd vad la Mihai ca a vomitat si are diaree deci nu e ceva accidental, trec la regim drastic: scot laptele, si orice mancare. Trec pe zeama de orez si supa de pui. Adica ii dau zeama de orez, alternativ cu supa de pui(in prima zi doar zeama de la pui fara nici un fel de leguma- doar cu putina sare) din 3 in 3 ore cate 50 ml si ceai de menta intre mese. A doua zi la supa ii bag si morcov si i le pasez, i le dau bineron ca o crema fluida, tot asa alternativ cu zeama de orez, dar cate 70 ml.
A treia zi ii bag si orez la supica (carnea nu i-o las niciodata in supa cd papa)si in zeama de orez ii pun si niste biscuiti pisati.
Si apoi introduc treptat papa de a 4-a zi...
Pe lapte delatozat nu il trec, ca nu am bani sa dau pe el, mai ales ca acest regim e fff bun...
Bafta...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, eu zic sa intrerupi tratamentul daca crezi ca il vomita. Sau dai-l separat de masa ca sa stii sigur ca se asimileaza. Referitor la regim, fa cum zice Felis ca asa este cel mai bine. Cu laptele Nan HA si noi la fel am patit, are gust naspa si nu l-a vrut, ii mai puneam 1 cupa maxim 2 in piure cand vedeam ca nu mai face kk cum trebuie si asa l-am consumat.
Inteleg ca mama ta nu vrea bona in casa, dar soacra ce zice? Ar cam fi randul ei sa va ajute mai ales ca este vorba de 1 luna. Poate mai are si ea ceva concediu pe care sa si-l poata lua, sau Mihai. Trebuie gasita o solutie. Eu am lasat jena la o parte si am apelat la toata familia sa ma ajute. Pana si fratele si cumnata au stat cu Ana cand nu avea cine, pana si soacra si-a luat acum 2 saptamani de concediu ca sa petreaca timp cu ea dar si datorita problemei cu viza.
Cici, Monica, ma uimiti cat lapte beau fetele. Bravo lor, stiu ele ce este bun. Referitor la proportii, pai si mie mi-ar place Monica sa fie cracii mai lungi, deja mi se pare avantaj .
Paxelina, am uitat sa te felicit pentru baiat, sa fie sanatos si mancacios. Sa nu-ti faci probleme cu zodiile, eu stiu ca berbecii si balantele sunt la distanta de 6 luni si se inteleg foarte bine pentru ca sunt compatibili.
Bits, vine doar daca este vorba de maini murdare. Pe jos sterge nu gluma, a inceput sa stearga si mobila, pervazul de la ferestre. Am fata harnica si mare.
Try, sa fiti fericiti in 4!

Va pup, a venit Ana de afara si sigur ii este foame.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitza sanatate micutului!vezi poate gasesti in farmacii GESOL e fff bun pt hidratare.banane multe,orez,morcov si HIDRASEC.e imposibil sa mai faca kka moale si sa vomite dupa asemenea regim.

mai din cate scrieti imi dau seama ca nu prea-s maniaci decat al meu cu a lui Paxela.la cate povesti am auzit parca mi se strange inima!

astazi am fost blocati in trafic pe autostrada.Ken nu facuse pipi de 2 ore si ma tot batea la cap ca vrea la baie.cum sa te dai jos din masina?!(masinile erau bara la bara si inaintam cate 50cm).aveam o sticla de suc ,am golit-o si l-am pus sa faca pipi acolo.nu va spun ce incantat a fost!sper sa uite si sa nu vrea sa repetam experienta de cate ori vedem sticle pet

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Salutare!
Am reusit si eu sa mai citesc din urma,sa vad ce mai faceti.Credeam ca numai noi avem probleme dar vad ca multi copilasi sunt bolnaviori.Offf!

Radu a fost un pic racit si in paralel se tot vaita ca-l dor dintisorii.I-am dat tratament pt raceala si ii dadeam cu Calgel.Cateva zile a avut febra,tot nu-i trecea cu Nurofen,Calpol,Novocalmin.Intr-o dimineata a avut 39,3 asa ca am fost la doctor.Diagnostic : gingivita acuta!Deci nu era o eruptie dentara,cum am crezut eu.Evident ca trecuse o saptamana de cand nu mai manca aproape nimic,cum baga ceva in gurita incepea sa planga si scuipa mancarea.Acum facem tratament cu un gel si deja e mai bine.

Try,am citit mesajele tale cu sufletul la gura si am plans de fiecare data.Tare greu trebuie sa fi fost.Acum ca Adrian e acasa lucrurile ar trebui sa intre pe un fagas normal si lui sa-i mearga din ce in ce mai bine.Ii doresc din tot sufletul sa creasca mare si voinic.Iar tie multa putere sa le duci pe toate.

Referitor la lapte : Radu bea dimineata un biberon plin (cam 250ml) si seara cam jumatate de biberon.La pranz adoarme fara sa bea lapte.Dar mananca aproape zilnic iaurt amestecat cu biscuiti/piscot/fursecuri.

Din pacate au trecut vremurile cand manca tot ce-i dadeam.Acum face o gramada de figuri la masa,am ajuns sa alerg dupa el prin casa cu castronelul,parca nu-i mai convine nimic.De supa sau ciorba nici nu vrea sa auda.Imi spune clar si raspicat "NU VREAU!" si cu asta basta.Sunt zile cand am la pranz cate 3 feluri de papa,doar-doar o binevoi sa manance si el ceva.

Am reinceput sa-i dau calciu : luni,miercuri si vineri cate 5ml dimineata si 5ml seara.

Chiar zilele astea mi-am adus aminte ca Vigantolul parca trebuie dat pana la 2 ani.Pai Radu pe 26 octombrie face 2 ani !!!!!!Si pe urma ce sa fac?Sa nu-i mai dau?Si mai am o dilema.Eu de la inceput i-am dat Vigantol si acum 3 luni nu stiu ce naiba m-a apucat ca am inceput sa-i dau pastilute de FluorVigantoletten.Dupa un timp am citit aici pe forum ca odata inceputa administrarea fluorului ea trebuie musai continuata pana la 14 sau 16 ani.Pai si eu acum ce fac?Pot sa nu-i mai dau?

Mai am o intrebare la fetele care au inceput deja serviciul :trebuie sa ma duc la Directia de Munca sau Asistenta Sociala sau cum s-o numi sa anunt,sau sa fac o hartie pe tema asta,ca sa nu mai primesc indemnizatia de 8 milioane?Sau tin ei o evidenta clara si nu e nevoie sa ma duc eu?

Si nu in ultimul rand tin sa le felicit pe Bits si Paxela pt baieteii din burtici si pe Cecilia pt frumoasa Ada.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna din nou fetelor!
Try, am citit despre tine, ma bucur sa aud ca sinteti acasa in formatie completa! Totul va merge de-acum din bine in mai bine, ai sa vezi !
Despre noi... numai de bine..... Bia devine din ce in ce mai constienta de puterea pe care o are asupra noastra, si a devenit o mica terorista. Am cumva sentimentul ca incepe greul de-acum, ca trebuie sa gasim acele metode de a o educa fara sa o frustram si fara sa o privam de o oaresce doza de rasfat.... E greu insa sa ma abtin de la pupaceli, e tare haioasa, si are niste figuri si niste mutrite care ma "dau pe spate". Stie poezii si cantecele, repeta TOT ce aude, si spre surpriderea mea a inceput sa cam inventeze. In ultima vreme imi tot repeta cum eu, tati, ea, bunica, bunicul si o gama foarte larga de prieteni am fost la apa mare (la mare, adica) si am facut pleosc in apa toti toti!! O spune cu atata convingere incat nu-mi ramane decat sa cred, si sa merg la medic sa-mi tratez amnezia.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, sper ca in curand sa citesc aici ca absolut toti sint sanatosi.
Si le felicit si eu pe burtici, si ....Paxy ..... lasa mama, ca nu strica o putzica in plus la casa omului !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput