Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
raluca.gabriela spune:
Sunt dispe rau...
Maria din ianuarie, nu bea decat Parmalat Prima Crescita. Am incercat sa iil schimb dar a refuzat orice alt lapte, asa ca am lasat-o cu asta, mai ales ca bea 500 ml pe zi si creste foarte frumos.
Dion nefericire, de o saptamana nu-l mai gasesc nici la Mega Image nici la Cora. Cine mai foloseste acest produs: de unde il achizitionati?! Maria NU bea alt fel de lapte iar dupa asta e innebunita...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
mariussimiuc spune:
Multa sanatate la puiutii bolnaviori si multi pupici din partea noastra! 
Miha 
Otiliav spune:
Raluca, hai nu fii stresata, Ana nu mai bea lapte de cand a fost intarcata, adica de vreo 10 luni
.Bea un iaurt pe zi si dimineata putina branzica. Asta este, nu am gasit lapte cu gust ca al meu
. Ce are laptele asta de ii place asa mult? Poti suna la Cora sa vezi de ce nu mai este sau chiar producatorul ca poate mai sunt si alte magazine care il distribuie.
Vorbin de lapte, intr-o seara mi-am facut lapte fierbinte cu ou batut si cu miere. Ei nu i-am facut ca nu-i dau ou crud dar m-am gandit sa-i dau si ei cu miere si spre mirarea mea asa l-a baut. De unde trag concluzia ca ori laptele meu era dulce si asa s-a obisnuit, ori cu miere ii place pur si simplu, desi dupa dulciuri nu se omoara. Bine, nu ca ar fi o solutie sa bag miere la greu in ea ca sa-si ia doza de lapte plus ca nu stiu daca ar tine prea mult minunea. Sa vad daca mai vrea asa in seara asta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Am aparut si eu, as avea multe de spus.
In primul rand sunt stresata ca fimea nu este bine proportionata. Am ajuns sa-i cumpar bluze 92 si pantalon 86, deci deja este diferenta de un numar. Inca de la ecografia morfologica am sesizat ca este asa, dar am zis ca o sa se remedieze problema dar uite ca nu-i asa
.
Slava domnului ca in afara de enterocolita de anul trecut si cele 2 raceli, una in aprilie si una in mai altceva nu a mai experimentat. Parca nici nu imi vine sa cred ca din mai pana acum, adica 5 luni, nu am vazt muc, rosu in gat, parca de vreo 3 ori i-am dat nurofen dar pentru dureri de dinti. Adevarul este ca nici nu intra in contact cu altzii copii, decat cei pe care ii mai vede prin magazine si se duce disperata la ei. Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
In al doilea rand nu stiu ce sa-i mai iau sa se joace sa aibe ceva activitatzi. Bunicul nu este asa entuziast ca bunica, nu-i canta nu-i spune poezii. I-am luat set cu plastilina si el a ascuns-o, ca o taie cu cutitasul din set in bucatele mici si cad pe jos si sunt lipicioase
. Nu stie sa numere, degeaba o stresez seara ca-i prea obosita. Si nici culorile nu le stie bine. In schimb invata mereu cuvinte noi si mananca din ce in ce mai bine singura. La pampers suntem tot cam asa, 2 pipi la baie unul in casa. Ceea ce ma omoara este ca de 3 saptamani ploua, ei au stat 5 zile in casa non-stop, si nu am cum sa mai usuc rufele afara. Acum le-am bagat din nou in casa si la spalat ca sunt de 1 saptamana afara degeaba, asa macar de la masina ies centrifugate si am dat drumul la caldura prin pardoseala.
Try, sper ca vetzi descoperi cat mai repede cauza anemiei ca banuiesc nu se poate continua la nesfarsit cu transfuziile. Nu inteleg de ce nu s-a apelat inca la acel doctor de vreme ce este clar ca-i o problema la care el ar putea avea raspunsul.
Ioana, scuze ca nu eram de fapt available, eram cu Ana sa faca nani dar nu a vrut deloc asa ca avem in palmares si prima zi fara nani la pranz. Cred ca vrea sa stea cat mai mult cu mine de aceea nu vrea nani. Sanatate lui Paul.
Ana tocmai vrea sa se urce pe raftul al doilea al bibliotecii, se tine cu dintii de el si rade si se cearta cu mine ca o iau de acolo. Mananca de nu-mi vine sa cred, mai inghite si mancare nemestecata ca o vad in kk. Azi i-am dat un mar sa-l duca la bucatarie si dupa cateva minute mi-a adus codita, restul in burtica. O arata si-i tare mandra cand ridica maieul si spune "ushine burtica". A, si a invatat sa duca scaunul la usa se se urce pe el ca sa deschida o usa.
Am scris cat pentru o saptamana, si cam despre ce fac eu am scris aici pentru cine nu s-a plictisit inca
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Gata, am ajuns cu totii acasa, in formatie de 4.
Tati o sa fie cu noi 2 sapt. acasa ca sa ne acomodam cu totii unii cu altii. Hemoglobina e la 80 acum, adiuca a scazut doar 5 puncte de miercuri incoace, iar absolute reticul e 11, in crestere fatza de luni cand a fost zero si 3 cat a fost miercuri. Marti mergem din nou la spital sa vedem cum sta cu hemogolobina si reticulul. Oricum, luni se fac doua sapt. de la ultima transfuzie ceea ce e mai bine, hemglobina n-a mai scazut asa galopant sapt. asta. O fi oare de la fierul care a inceput sa-i fie adimistrat de luni, dupa ce i s-a scos intravenoasa (desi si prin intravenoasa avea fier administrat). O sa avem tot felul de vizite a medici, astept sa mi se faca programarile.
Va pup pe toti, cu mari si mici, sa dea Domnul sa fim pe drumul cel bun.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
URA!!!

bun venit acasa Adrian
Doamne ajuta ca totul sa mearga spre bine
try
cred ca esti cea mai fericita mamicutza din lume acum...ai amandoi puiutii acasa
multa sanatate si aveti grija de voi
monica
monica-elizabet spune:
felis
lui mihaitza si multa, multa sanatate, imi pare rau ca sunteti bolnaviori
onitza
si lui paulica si sa se faca bine cat mai repejor
oti
tu nu mai ai din ce sa-ti faci probleme...lasa fata in pace ca nu are nimik...ba din contra e o frumushica
...si eu port la fusta si pantaloni un nr mai mare decat in partea de sus...daca am cracii mai lungi ce sa fac
trebuie sa mi-i iau asa fiindca alfel nu-mi vin la lungime.
dar acum lucrurile s-au schimbat gasesc peste tot hainute separate si le combin cum imi trebuie mie...
va pup
pe toate si pe copilashi
multa sanatate
sa aveti o noapte buna
monica
raluca.gabriela spune:
Try, ma bucur mult sa aud vesti asa bune! Drum bun in 4, in noua aventura care tocmai incepe. Sanatate piticului
...
Otilia, firesc ca ma stresez, intrucat jumatate de litru de lapte pe zi nu e de ici de colo
... Unde mai pui ca am inteles ca este si cel mai bun pentru copiii de varsta asta si nevoile lor, am avut bafta ca Maria l-a vrut tocmai pe asta dupa ce am renuntat la laptele praf
. Ea oricum nu se omoara cu iaurtul iar branza pe care o mananca din an in Paste nu ii asigura necesarul de calciu, sunt convinsa
. E mare amatoare de lapte si vreau sa fac orice ca sa ii mentin acest "hobby", pt ca am renuntat la a mai tine cont CAT mananca, ci mai ales CE mananca
. Bine, trebuiie sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa il schimb pe asta intr-o buna zi... Ca doar n-o sa bea parmalat prima crescita pana la nunta, nu? ![]()
Onitza, Paxela, saru mana de sfaturi. Mai incerc si pe net, la umparaturi on line
...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
monica-elizabet spune:
raluca, incearca daca mai gasesti lapticul asta sa-l combini putin cate putin cu un alt lapte care ai vazut tu ca se gaeste mereu in comert si asa incet, incet faci trecerea pe laptele nou...poate se obisnuieste cu gustul si nu mai refuza...
sau acum ai incercat sa-i pui putina cioco in alt lapte poate asa ii place si-l bea?
ruxi a mea facea si ea figuri cand eram pe laptic milumil si schimbam formula dar acum vad ca nu mai are nici o greatza...bea orice fel de lapte
si nestle junior si laptic la cutie...
fetelor dar chiar vroiam sa va intreb, ruxi la pranz cand adoarme inca mai bea un bibe de 150 ml laptic(dupa ce a mancat bine supa si carnitza)...asta fiindca altfel nu adoarme fara biberon...voi le mai dati bebeilor laptic si la pranz sau numai noi am ramas sungurele?
ea mai bea seara la 22 si dimineata la 7,30 cate 200 ml laptic...deci in total ar iesi cam 550 ml pe zi...
mai papam si un iaurtel uneori si branzica si cascaval...analize pentru calciu nu i-am facut si nici calciu nu i-am mai dat, voi le mai dati calciu 10 sau 15 zile pe luna ca atunci cand erau bebelashi?
hai ca m-am trezit si eu acum noaptea sa pun intrebari
zic de 2 ore ca ma duc sa stau in apt si tot atarnata pe scaun stau![]()
noapte buna
monica
Cecilia C spune:
Try, ce bucurie mare e sa va stim pe toti 4 in formatie completa acasa. Da Doamne ca totul sa fie bine si sa nu mai apara alte probleme. Noi va tinem pumnii ca totul sa mearga bine si Adrian sa stie ca toti ne gandim la el si ca ii dorim multa sanatate si sa creasca mare si frumos. Pupici multi de la noi fetele pentru baieteii frumosi si mamica lor si sa auzim numai de bine 

Monica stai linistita ca nu numai voi beti atata laptic. Alexia daca ar putea ar bea numai lapte. Si inca Alexia bea mai mult lapte ca si Ruxi. CA sa-ti faci o idee, Alexia bea seara cam 300ml....mai bea dimineata vreo 240ml...cand vine de la gradi la 6 imi cere lapte si mai ii fac vreo 180ml...mai nou de vreo cateva nopti se trezeste si imi cere lapte ca daca nu plange si eu ca o mama buna ii dau ...asa ca noi bem mult mai mult ca si voi....dar eu nu-mi fac probleme ca e bun lapticul, asa ca laptele sa traiasca, ha ha
Pupici la Ruxitza si tie

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada