Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Inuta, sanatate multa Rachelinei frumoase foc (vazui poznele).
Scoate orice fir de mucisor posibil.

A fost fte bine cu bona. Eu m-am carat la 10 la birou si a ramas mama s-o invete una-alta prin casa, femeia e super, sunt fte multumita de cum se intelege cu Ana, care cand a vazut-o dimineata a tras un dans tribal prin tarc cu priviri semi-rusinoase intre ture de m-am stricat de ras. Cred ca va fi bine.

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la faza cu trezitul din somn. Sa nu zic hop, dar n-am avut pb. de 3 zile, zic ca-s dintisorii sau visele pt ca de fapt nu e nimic special, are si ea zile bune sau proaste ca tot omu'. Dc eu ma plang dupa 10 luni de ingeras c-a facut figuri cateva seri, atunci ce sa zic de eroinele nationale Silvia, Joy si Tania cu n treziri pe noapte? Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MIHA comprese cu apa la temperatura camerei,calaie,EXCLUS apa receeeeeeeeee,doamne fereste sa nu faca soc termic sau mai rau,asa ca punei comprese nu o baga in apa,\ asteptam vesti,sfatul meu suna medicul sau cheama salvarea urgent,iar cu alt antitermic se da dupa 4 ore,algocalmin supozitor ar fi bine,ai gija cu cei de la salvare ce-i fac spunei ca i-ai dat inainte,sa nu patesti cum catutza sanatate multa
ripley -de acord cu tine

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

INA-SANATATE MULTA MICUTEI

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

eu citesc din urma asa ca:

off ripley pupici micutei ana la ochisor
JOY BESTIAL PITICU CU GRISINELE LUI

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

sorryyyyyyyyyyyyyy,renunt ca e tarziu

totusi o intrebare
:cum dati voi iaurtul???????odorul meu scump nu vrea sub nici o forma si de nici un fel,asa ca suntem doar la 2 mese diversificate.astept sugestii

daca tot am intrat sa va zic cate ceva despre uka mica:pe langa impinsul premergatorului prin casa toata ziua(dar nu in el) stam destul de mult in patut
si dansam si ascultam muzica,le afcem audienta celor de la tv k lumea,doamne fereste sa indraznescs sa vad si eu altceva
ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaa,

acum 3 seri a pus-o tati in leagan si se juca cu ea,apoi a lasat-o si a venit la mine in bucatarie,si deodata un tipat,cazuse di leagan,nu stiu cum a reusit sa desfaca siguranta si era cu capul jos si un picior agatat in leagan ,a plans un pic si gata

iar duminica trecuta ma imbracam sa plecam la nunta si ei i place ca autunci cand stau in pat sa se ridice pe mine,a facut aceeasi manevra dar nu a avut de ce sa se agate ca aveam o bluza cu spatele gol
si buf in nas jos din pat
si dai plans

va pupic

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Daca as fi avut un copil marait in permanenta, demult eram la balamuc. Sau ma adaptam, dar acum simt ca cedez la fazele astea, dupa 10 luni de liniste. Sper sa-i treaca.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Ioana
, ai exprimat exact ceea ce simt eu. Iti inteleg frustrarea ca asa sunt si eu de o saptamana. Se pare insa ca mergem spre bine. Tocmai ce-am luat-o pe Rianna de la cresa si mi-a zis ingrijitoarea ca a fost cumintica - diferenta mare fata de weekend cand a fost foarte maraita si cu nervi. Incet-incet imi recapat copilul cuminte

Miha, cum e Bubu?
Ina, ce rau imi pare ca si Rachie a intrat in randul bolnaviorilor...
Anda, pupici poetului si o noapte mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare pe seara!

Multumim de urarile de la multi ani, uram si noi la randul nostru toate cele bune sarbatoritilor de azi si tuturor in general! Doamne! De azi intr-o luna face fata mea 1 anisor!!! Nu-mi vine sa cred, si cand ma gandesc ca exact acum un an au inceput problemele pt mine (in legatura cu sarcina)...ce repede a trecut, asa o sa ma trezesc si peste 18 ani, ca a trecut repede si ca fata mea e majora???

Diana , sa stapaniti sanatosi combina !

Miha , multa sanatate lui Bubu a ta.Stiu ca sfatul meu vine cam tarziu, dar ai grija mare ce faci sa nu patesti ca mine, in disperare de a scadea temperatura am ajuns cu ea la spital ca facese o reactie la medicamente, asta pt ca la sfatul dr de pe salvare i-am pus supozitor cu novocalmin la 1,5H de cand ii dadusem nurofen. Asa ca mare grija. Mie dr din spital, mi-a spus ca nu trebuie sa intrii in panica, ca trebuie intai sa-i scazi temperatura prin comprese cu apa calduta (mai putin decat temperatura corpului ei cu cateva grade).Infasurat copilul in cearceaf si schimbat cearceaful cat mai des, la cateva minute. Abia apoi daca nu scade medicamente.

Alina , felicitari pentru dintisori! Acum are cu ce va musca!Super faza cu cercurile! E isteata rau.

Anda , multa sanatate lui Nichita, si tie o cafea tare si...ceva de calmare, nu am trecut prin ce treci tu dar cred ca e groaznic sa planga continuu.

Ela , pupici multi Dariucai nazdravane. Iaurtul eu il dau...cu lingurita, suze nu m-am putut abtine. Deci :ii dau iaurt de fructe, si il mananca ca atare in scaunelul ei.

Ina , sanatate multa pufoasei, spune-i sa te lase sa dormi ca tu acum ai nevoie de somn nu de nopti nedormite.E groaznic cu mucisori, si Bianca mai are uneori si nu ne lasa sa-i scoatem, decat cu scandal si cantec (a se citi urlat). E groaznic sa aibe nasul infundat si sa nu poata respira bine.

Ma duc la culcare ca e trecut de miezul noptii si sunt franta, ma alearga Bianca toata ziua.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, uite ce-am gasit despre dermatita atopica: Eczema sau dermatita atopica, de care sufera intre 12% si 20% dintre copiii din Europa, este o afectiune din ce in ce mai frecventa in tarile bogate, posibil din cauza igienei excesive. "Infectiile din copilarie protejeaza organismul de eczema", explica prof. dr. Yves de Prost de la Spitalul Necker din Paris. In comparatie, doar 2% dintre copii sufera de aceasta eczema in tarile magrebiene. Afectiunea, caracterizata prin mancarimi ale pielii, debuteaza cel mai adesea in jurul varstei de 2-4 luni, fiind mai putin frecventa printre copiii dusi la cresa sau care au frati.
Chestia e ca, odata aparuta, nu poti sa-l arunci in mizerie ca sa se imunizeze, ba chiar trebuie sa tii o super igiena, ceea ce-l sensibilizeaza si mai tare si tot asa, e un cerc vicios.
Am un coleg la serv., al carui baietel atopic a baut Nan HA pana la 3 ani, la indicatiile lui Stanciu ala celebru de care s-a mai vb. pe-aici si, la 3 ani cand l-au trecut pe lapte de vaca, a fost "atopia salveaza Romania" in toate formele, ca nu mai stiau ce sa-i dea de papa. Si tot Stanciu le-a zis atunci ca e de la prea multa igiena si cocolosire alimentara etc. pai le-a zis cam tarziu.
In concluzie, eu m-am apucat sa-l desensibilizez treptat, dupa ce am atins, bineinteles, punctul in care, cu masurile luate, nu mai prezenta nicio eczema sau altceva. Asa ca de ceva timp ma straduiesc sa reintroduc Nan normal, dar inceeeet, adik o masura de lapte in plus pe luna (prima luna am pus in bibe o masura de nan normal si restul masurilor de nan HA, acum am ajuns la 4 masuri de-alea si 4 de-celelalte, peste o luna trcem la 5 de nana normal si 3 de nan HA...)
Apoi, vreo 2 luni am inceput sa pun in detergentul dermalin si ariel, cate putin. Acum pun jumatate dermalin, jumatate ariel.
Am renuntat si la halatul alb al bonei, spre fericirea lenesei respective care de-abia astepta.
Am inceput sa-l mai spal si cu alte produse decat pt. atopici, din cand in cand.
De cand am inceput actiunea "desensibilizarea" a avut o mica eruptie cand am incercat sa grabesc introducerea Nan-ului normal, mai repede decat o masura pe luna, dar apoi am intrat si eu in ritm si nu i-a mai aparut nimic. Eu cred ca merge bine actiunea si reusesc sa-l imunizez nitel.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai sa scriu un mesaj repejor, cat mai sta inca chiti in patut:
Sambata va zicea Brado al meu ca de la sucul de struguri a inceput sa faca moale. Ei bine, tot sambata dupa un bibe de ceai de tei(pe care culmea l-a baut) a facut apa-apa. De atunci ne luptam cu o diaree cam stincky in sensul ca am trecut pe regim si cand saa zicem hop - mai trage chiti un kk semi-moale (cam ca mamaligutza).
Greseala a fost a mea ca desi stiam ca Ilinca a avut probleme cu burtica, am zis sa incerc sa-i dau sucul de struguri ca doar n-o sa fie sensibila toata viata. Mare, mare tampenie!
Si nici nu i-am dat mult - doar 3-4 linguritze.
Asa ca ne alaturam si noi grupului de kkciosi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda m-am uitat acum in carte, vad ca scrie: "convulsiile febrile apar la copii din cauza cresterii rapide a teperaturii corpului si nu reflecta temperatura corpului".
Asa ca am gresit, sorry!
Dar fara suparare, fenobarbital dat preventiv fara sfatul medicului nu mi se pare OK.

In aceeasi carte scrie ca pt impachetari sa folosim apa calduta (29-30 de grade).
-------
Mi se pare f bine ce faci tu, sa-l obisnuiesti treptat cu viata de ne-atopic.

Cum mai e cu diareea?
----
Nataliei i s-a mai dezumflat un pic urechiusa; nu i-am mai dat nimic aseara pana la urma.

Mergi la inceput