Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La Multi Ani Elisor!!! NUmai bine iti doresc tie si familiei tale!

Fetele, in sfarsit am iesit si noi la restaurant, azi, in Stuttgart la un rest australian.Mancarea a fost extraordinar de buna, o supa crema de creveti.Iar felul doi am mancat o felie de carne de crocodil, o felie de cangur si una de emu cu garnitura de cartofi cu sos de iaurt si usturoi.A fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata!!!

L-am lasat pe Aidan la babysitter-a acasa si s-a simtit foarte bine a si mancat ceva dar ma deranjeaza ca se pare ca l-a zgariat pisica lor, nu tare, foarte finut dar nu imi place.Maine mergem la ei la cafea si o intreb ca ma deranjeaza foarte tare mai ales ca am si platit-o 20Eur pt cateva ore.

Noapte buna! Ma duc sa vad un film pe dvd (Hoodwinked) e o parodie dupa Scufita Rosie :) - desene 3D

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
se vede ca e we. eu ma simt rau pentru ca am luat si eu ce are Alexia. bine ca pana acum nu am facut febra. Alexia e mai bine, fara febra pt moment dar, haraie rau de tot. cu mucii am rezolvat-o cu aspiratorul dar se pare ca devine antipatica "batista" pentru ca dupa ce terminam se duce la aspirator si ii da na-na, semn ca a facut-o sa sufere.
pup

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gagici, chiar daca e duminica, cafeaua e la fel de gustoasa si aromata! Nu vreti sa o bem impreuna? cadem pe pagina 3 curand....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata
Beau cafeaua si ma simt ca un rahat in ploaie. Noroc ca inca nu am vomitat, vad ca inving greturile mancand. Dar cu ce pret
N-am nici un chef si azi trebuie sa merg la o petrecere de kinderi la mcdonalds, la fetita nasilor, cadou inca n-am cumparat, trebuie sa ma spal pe cap si sa-mi gasesc mie si lui Filip de imbracat, si pentrecerea e la 14 fix, n-am voie sa intarzii. Asa ca frec duda pe net, stau si nu stau bine. Dar cat sa iau o gura de cafea cu voi merge.
Filip haraie rau saracul, are in gat o gramada de mizerie. Nu e de la muci pentru ca muci nu are, dar are o tuse productiva, de fapt nu productia e din cauza tusei ci invers. Ii dau mucosin d-ala desi ma lupt cu el ca sa-l ia, cu speranta ca il ajuta. Ceai de ceapa nu i-am facut pana la urma.
Andutzy, cum se face sodoul ala si pana la urma Dragos l-a baut fierbinte?
Multa bafta la fizioterapie si nervi tari! Sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine pana la urma. Ce ti-e si cu medicii astia, cate unii si daca le dai mura in gura se uita la tine cu dispret ca doar n-ai facut tu 'jdeani de scoala ca ei si cand colo...
Gabitza, capul sus! Amintirile nu vi le va fura nimeni, ele o sa ramana in sufletul vostru mereu.
Fran, stodal am luat eu cand eram insarcinata cu Filip, spre sfarsit am avut o raceala tare nasoala cu tuse de ziceam ca mi se rupe burta. Nu m-a ajutat foarte tare, poate doar efectul placebo

Hai ca ma mai dau nitel pe DC si porma merg sa ma dikisesc

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Si eu ma simt asa de obosita ca aseara am mers la un festival si acum se vad consecintele.Mara ne-a dat trezirea de la 7 .Asta nu mai inteleg cum ca am culcat-o destul de tarziu ,dar asta e.

Gabitza capul sus si bine mai zice Androix amintirile nu ni le poate lua nimeni.

Fran multa sanatate.

Androix petrecere frumoasa si sa treaca repede greturile.

Monu multe sanatate si tie.

Eu ma duc sa mai imi fac o cafea ca se cere.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, sodoul este lapte fierbinte cu galbenus de ou crud si miere. Cred ca pentru ca era dulce l-a baut cu placere, chiar daca era peste limita lui acceptata de cald...
Distractie placuta la party si sanatate lui Filipache!
Cat despre ortopezi, cand ma gandesc la ei, ma ingrtosez mai tare decat tine, gravidutza....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Mergi la inceput