Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Tdi spune:
Andutzy draga, io ti-am dat mai demult o solutie
pentru soacra dar probbil ai sarit peste postarea mea...
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Io' zic la soacre din astea sa le facem gauri in urechi cu bormasina.. Ma ofer eu sale gauresc in padure ce ziceti?![]()

Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
gusta spune:
Tdi sa inteleg ca i-ai pus gand rau soacrei lui Andutzy.
Andutzy eu zic ca ar trebui sa ai o discutie seriosa cu ea si poate sa o intebi aca nu vrea sa isi refaca viata dar nu cu ficiorusu ci cu un altu daca ii trebuie concedii si alte chestii.Sunt atatia pensionari care ar dorio.Carcotasa mai sunt ?
Slaba miscare si azi si mie iar imi e rau si la medic nu am ajuns ca tare mai e greu.Poate o sa ajung cu targa ca vad ca nu ma las pana la urma.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Tdi spune:
scorpiile n-ar avea viatza linistita cu mine...
, mai in gluma mai in serios ar trebui rezolvata cumva socrella lu' Andutzy ca-i mananca zilele saraca! Io as inghesui-o discret si fara sa ne vada nimieni intr-un coltz si i-as spune sa-si tzina limba spurcata departe de familia mea altfel o s-o sfarseasca rau...si i-as da exemple de ce i s-ar putea intampla...si aici depinde de imaginatia fiecaruia![]()

![]()

![]()
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Teddy, esti bengoasa mai... Mai facut sa rad cu atatia smiley...Avem de unde alege!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
ChrisDun spune:
Mey, Andutzy, eu as sta sa cujet, si as astepta sa vad ce zice ficioru-sau
Adica as astepta concediul. Daca el gandeste cu propriul cap, cred ca se prinde ca n-aveti sa mergeti cu ea in concediu. Dar daca sotziorul tau e indoctrinat pana in maduva oaselor... ei, aici e mai nasol. In prinzip asteapta sa vezi ce zice el.
Bineinteles ca discutia cu soacra ar putea si alta scanteie (nu neaparat ideea de concediu impreuna) - dar asta depinde de cata nevoie ai tu de ea. Daca nu-ti trebuie, pai da-o afara-n suturi!
Tin pumnii sa fie totul bine!
Fetele, eu sunt inghesuita rau cu situatiile de sfarsit de luna, si imi vine sa ma 
Daca e vorba de vreo intalneala, cu sau fara plozi, sa ziceti si voi din timp, bine?
Va pup!
gusta spune:
Andutzy and ii mai vin idei de astea lui soacrata frumos ar fi sa ii spui ca voi luati o singura camera si ca tu nu ai vrea sa fie ea prezenta cand ai moente de tandrete cu ficiorusu.Si daca se face ca nu intelege ii spui asa direct si sa vezi poate ii trece.Eu zic sa numai pui la suflet ca ea a vazut ca asa te poate supara si isi continua tampeiile.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Tdi spune:
vai ce-am vazut...imi vine rau de mila...stateam cu Aly pe terasa si deodata vad zburand un pisic pe sosea, l-a lovit o masina dar n-a murit pe loc si se zbatea saracul ca un disperat, imi venea sa urlu!
acum ce ma fac? am o pisica moarta in fatza casei...
in alta ordine de idei Alyssa e insuportabila, a dormit doar o ora azi si e tare miorlaita, ce i-am gatit la pranz nici nu vrea sa guste si nu reusesc sa-i fac pe plac in nici un chip...sunt obosita si nervoasa si mi-a facut deja neuronii cretzi, cu greu ma abtin sa nu-i trag cateva sa ma tzina minte!
tati la job e super ocupat cu probleme nasoale asa ca vine tarziu si obosit, afara sta sa ploua si n-am unde sa ies cu maimutza...offff, ce ZI DE KKO!![]()
![]()
![]()
Album Alyssa
simona_filipas spune:

Tare rau imi pare ca mi s-a stricat camera de filmat. Sa-l fi vazut pe fiu-meu cum sta pe scaunel cu mainile in poala ca babele si se uita la desene animate si-i curg lacrimile. Nu stiu ce-o fi in capsorul lui dar de cate ori vede " micul ursulet" incepe si plange.
In alta ordine de idei ne-a iesit una bucata premolar insotit de una bucata canin. Amandoi, unul langa altul, in partea de jos.Si ma tot intrebam de ce nu mananca dar sincer m-am saturat sa tot pun lipsa poftei de mancare pe seama eruptiei dentare.
Asa ca facem si un set de analize. Sau macar copro asa pentru linistea mea.
In continuare tot muciosi ....pina in gat. Ce mai ....fericire nu gluma.
Ma duc ca ma cheama datoria.
Va pupam pe toate
Simona si Dragos Octavian
Androix spune:
Helou la fete
Tot cu greturi, ma apropii cu pasi repezi de buda. Maine dimi cred ca ajung
si mi-e o groazaaaa, mie mi-e frica sa vomit. Mi-e frica ca ma sufoc, era sa mor mai demult.
In schimb am scapat de bucatareala ca azi fiind prima zi de scoala
am kemat-o pe socrella sa stea cu Filip si mi-a fcut ea ciorba de pui.
La scoala a fost foarte distractiv
40 de minute am dat roata la rondul de la universitate doar doar gasesc un loc unde sa parchez masina. Pana la urma m-am introdus pe niste stradute unde circulatia este inkisa cu desavarsire, deci nu e picior de masina, pe langa bisercia sf. gheorghe, unde intoarce tramvaiul 21. Niste stradute pline de case de tigani de am crezut c-o gasesc pe butuci, daca se indura sa-mi lase butuci
Am lasat-o acolo cu inima indoita, dar nici nu aveam ce face, si m-am dus la scoala. Unde am gasit o mare debandada, orarul nu este gata decat pentru 2 discipline din 8-9, am niste discipline de moare lumea, exact cum am banuit o sa invat de-o sa capiez, altfel n-am nici o sansa. Va trebui sa invat pe rupte ca sa nu am restante pentru ca sunt atat de imputinte disciplinele incat daca nu le iau din prima nici ca le mai iau.
Ma intorc si dau sa plec dar cum eram in locul ala cu stradute pe unde e interzis sa circuli nu mai stiam pe unde sa ies. EI si dau cu spatele si in loc sa ma intorc sa ma uit in spate, ma uit doar in oglinzile laterale
Evident prin spatele meu traversa o femeie pe care am si lovit-o usor, ce zic, doar am atins-o dar m-am speriat si eu si ea, evident m-a injurat bine, am si murdarit-o ca masina mea e super jegoasa, ideea este ca m-am kkt pe mine instant. Era destul de in varsta si ma gandesc cu groaza ca putea sa se dezechilibreze si sa cada si puteam s-o lovesc zdravan. E pentru prima data cand ating pe cineva cu masina, nu am avut niciodata nici un accident cu victime. Nici nu i-am povestit lui Mihai ca m-ar fi facut cu ou si cu otet.
Plec cu piciu putin prin parc.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2