despre marele "DA"
Raspunsuri - Pagina 2
Kya spune:
Da dragelor, cica capul familiei isi asum primul responsabilitatea. Tot el si semneaza primul.
La noi s-a amuzat toata lumea pe seama mea, pentru ca atunci cind am spus DA, am mai dat si din cap foarte hotarita
Kya - viitoare mamica in asteptare
krelia spune:
ai fost hotarata!!
mie mi-a cam tremurat vocea (si invitatii spuneau ca si picioarele )....si am zis un da mai plapand..spre deosebire de DA-ul sotului..care..a "zbierat" din toti rarunchii ..om iubaretz, dom'le, nu gluma
auziti, da' acu, vin eu si intreb (ca si Rallu)...de ce la sfat stam la dreapta sotului..si la biserica, la stanga lui??
quote:
Originally posted by Kya
Da dragelor, cica capul familiei isi asum primul responsabilitatea. Tot el si semneaza primul.
La noi s-a amuzat toata lumea pe seama mea, pentru ca atunci cind am spus DA, am mai dat si din cap foarte hotarita
MIMOZA PUDICA...
clau77 spune:
Mai, sa stii ca ai dreptate. Chiar asa am stat si eu.Pana acum eu inca nu m-am gandit.
Cat de spre marele DA si eu l-am rostit cam "anemic"( vorba sotului )spre deosebire de el care aproape ca a strigat.
quote:
Originally posted by Kyaquote:
Originally posted by krelia
ai fost hotarata!!
auziti, da' acu, vin eu si intreb (ca si Rallu)...de ce la sfat stam la dreapta sotului..si la biserica, la stanga lui??
ca nu iese altfel "happily married"...
stinga... dreapta... ne luam din toate partile...
Kya spune:
quote:
Originally posted by krelia
ai fost hotarata!!
ca nu iese altfel "happily married"...
stinga... dreapta... ne luam din toate partile...
M&M spune:
Desi pe sotul meu l-a intrebat primul , pe mine m-a lasat sa semnez prima. Cineva a scris sus ca tot sotul a semnat si primul!!!
Si a propos de DA -ul meu, nu numai ca a fost anemic , dar ma pufnise si rasul. Bine ca nu m-a dat nenea de la starea civila afara!!!
Cristina
kateryna spune:
Si la noi prima oara l-a intrebat pe sot, dar de semnat eu am semnat prima.
quote:Originally posted by Kya
Apropo de sotul e capul familiei, au ai mei parinti o vorba. Sotul e capul familiei, dar sotia e gatul care invarte capul dupa cum are chef. Asa ca pana la urma gatul e cel mai important, ca daca nu vrea el sa faci ceva... degeaba vrea capul.
Vine barza
23+ George Anelin
alinacn spune:
pai da tot asa gandesc si eu.pai si nu au dreptate?vorba aceea daca nu ai un batran sa-l cumperi, si vin in completare si daca il ai sa-l pastrezi.
felicitari mamicoin cinstea viitorului nou membru sa fiti sanatosi amandoi si sa-i facem primirea asa cum se cuvine cu surle si trambite.facem repetitii de acuma ca sa fim in forma
alinacn spune:
apropo de statul miresei in stanga:
,,Pozitionarea miresei la stanga mirelui provine de pe vremea cand mirele isi rapea iubita si apoi se lupta pentru a o pazi de cei care doreau sa o recupereze. De aceea mana dreapta trebuie sa fie libera, pentru putea manui sabia.''
o povestioara, o varianta, ca multe altele care or mai exista pe tema asta
M&M spune:
quote:
Originally posted by alinacn
apropo de statul miresei in stanga:
,,Pozitionarea miresei la stanga mirelui provine de pe vremea cand mirele isi rapea iubita si apoi se lupta pentru a o pazi de cei care doreau sa o recupereze. De aceea mana dreapta trebuie sa fie libera, pentru putea manui sabia.''
o povestioara, o varianta, ca multe altele care or mai exista pe tema asta
Interesant, foarte interesant si in acelasi timp de tinut minte .
Cristina
J G spune:
hihi.. bun subiect. Pe noi la cununia civila ne apucase un ras isteric si am facut numai mishto. CAnd m-a intrebat pe mine daca il iau, sotul m-a ciupit de fund asa ca a iesit un DA foarte surprins. Evident ca in spatele nostru audienta se tavalea de ras.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)