Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 29
cristinamh spune:
tineti minte ce va ziceam mai demult... ca suntem ca rudele alea care ne vedem de sarbatori? uite ca se aduna gasca!
iuliana, cred ca stiu ce vrea emma... trasura de la finalul filmului, "barbie si cele 12 printese balerine"... f dragut! adica io l-am vazut de 2 ori...
copii bolnaviori... ma, bolnav nu l-am dus, ca m-am gandit intai la al meu, ca se chinuie. dar nu stiu ce as face daca n-as fi eu acasa. ca eu chiar n-am pe nimeni, n-am pe cine sa sun, ca mama are si ea servici... deci, decat sa ma rog sa fie sanatosi!
la tara am trecut razant pe langa raceala... ca sambata la pranz cand sa-i culc erau cu muci, asa ca am bagat repede vitamina C si o doza de paracetamol. cert e ca i-am adus fara nimic acasa. parca andrei ar da sa tuseasca nitel, dar bagam la greu sirop de brad. sper sa fim fresh maine la serbare, ca am invatat poezia!!! adica o stim, asa, pocit, cum vorbil noi... imaginati-va ce iese daca pe R si L nu-l pronunta...
flori, mortali mai!! pai la tine parca e la gradinita
! si-am vazut ca am si ginere dansator talentat, danseasza acelasi stil muzical ca fi-mea 
>> paranteza. fi-mea a luat papusa si s-a lungit in balansoar. dupa examinarea clasica la ochi, banuiesc ca adoarme...
sasha,
la mai multe we fara copil! io inca visez la asa ceva.
acum, din povestirile de la tara.
am taiat "pocu", l-a facut maie "caitza", ca avea buba la gat. andrei l-a vazut deja taiat, asa ca a tras concluziile. nu a parut impresionat asa ca nici noi n-am facut caz. poze avem aici.
iris in schimb n-a stat locului. intre fugarit cateii, pisica, gainile, a facut o baie in galeata cu apa, a dat cu botu de podea si-a umflat buza, si-a dat cu cana in dinte si l-a ciobit nitel(nu se vede, da' se simte
).
pe drum mi-au scos peri albi, imi venea sa-i dau jos sa-i las acolo. la dus a stat numai la san, la intors am facut uz de toate talentele mele maimutzaresti. abia daca au dormit o ora din cele aproape 6 de mers.
acum partea tare a mesajului, pentru cei cu probleme de inima, sa stati jos... am avut accident pe autotrada, ne-a explodat cauciucul in depasire, pe la 125km/h... noroc cu caru', ca ne-am rasucit, am lovit parapetu, n-am reusit "decat" sa spargem sticla de la faruri, sa indoim capota si aripile un pic. si sa nu avem nici o zgarietura noi! in conditiile in care depaseam un tir... in spate aveam un autocar... sa te rasucesti si sa vezi mastodontii cum franeaza langa tine. horror!
am scimbat roata, numa ca statura 2 ore sa asteptam politia, am ajuns acasa la 11 noaptea, ca la bals era accident nasol si drum blocat vreo 5 km. nu mai zic ca farurile noastre parca erau antiaeriana, asa luminau, si am mers incet.
asa ca, daca exista minuni de craciun, eu incep sa cred in ele!
asta dupa ce joi noapte visasem urat de tot. cristi voia sa conduc eu pe autostrada, da' am refuzat. aveam un feeling... na si uite ca n-a fost la mine. chiar zicea cristi, ca mai bine mergeam eu, ca mergeam incet. ca precis am calcat pe ceva, ca aveam cauciuc nou, nu avea cum sa faca explozie...
va
, ma duc sa fac curat.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Anka, ai dreptate. Macar faptul ca programul este de 8 ore e minunat. Stiu ce spun ca tot asa am si eu, iar inainte am lucrat la Daewoo unde stateam pana ne uita Dumnezeu la birou.
In privinta mamicii cu fetitza bolnavioara banuiesc ca daca ia dat tratament i-o fi dat dupa ureche sau ceva ineficient, fiindca ea a spus ca tusea de 2 saptamani. Macar sa-i fi facut un exudat. Si tipa e profesoara, ma gandesc si eu ca-i fata destupata (o cunosc), dar o condamn pentru situatiile astea.
Noua la sedintele cu parintii ne atrasesera atentia sa nu ducem copiii nici atunci cand sunt pe tratament, dar nu stiu cati dintre parinti s-au conformat.
Acum eu pot sa pricep si faptul ca unii dintre ei nu au posibilitatea sa ii tina acasa (eu am fost un astfel de copil), dar tot s-ar gasi niste posibilitati pentru cateva zile, nu?
Eii, zic si eu fiindca s-a deschis subiectul, dar pana la urma fiecare procedeaza cum considera.
Oricum, eu sunt hotarata sa o tin pe Oana acasa, cel putin pana in primavara, daca nu tot anul scolar.
Iuliana, imi imaginez ca o sa iasa niste poze exceptionale. Cochetele si frumoasele mici !
Pupam piciorusele
.
Flori, wow ! Ce scumpi sunt ! Fetele mele s-au distrat la maxim vazand filmuletele. 
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
ankalaura spune:
Bai, Cristina! Pai voi mergeti cu 125 la ora cu jungiul ala ma??? Bai, sunteti dusi cu pluta nene! Depasiti tiruri??? Pai alea merg cu 120 ca popa, si va mai trage si dedesubt, ceea ce banuiesc ca ati simtit. Nu, nene, sunteti dusi tare! Noi numai pe autostrada mergem cu 140, si aia pe distante scurte. Media e de 110-120, iar pe nationale, cam 100-110, nu de alta, da' sunt prea multi nebuni in jur!
Bine ca n-ati patit nimica, mama, da' nu va mangaiati cu ideea ca a doua oare va fi la fel... Poate nu va fi a doua oara... Asa va doresc
Pup
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
dana_ene spune:
Cris, ce-am citit ?????
Mai, ati avut noroc.
Altadata aveti grija, dragilor, ca nu-i de joaca. Mai bine mergeti incet, pentru ce atata graba ?
Doamne, bine ca sunteti intregi !
cristinamh spune:
anka, pai cristi zice ca nu avea cum sa fie 125, ca abia atinge 110 a noastra... da' io as jura ca la 125 am vazut acul.
asta a fost, acum sa gasesc par de lup sa-i dau foc, sa-mi treaca spaima... ca nu ma vad prea curand cu mana pe volan. si asa am mers cu copii in spate... si inghetam instant la orice frana, sau pietris sub cauciuc..
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
dana_ene spune:
Cris, dar copiii s-au speriat ?
iuliana spune:
Am mai scris azi o data mesajul asta, dar mi-a inchis Diana calc. si s-a dus pe apa simbetei mesajul meu.
Am fost ieri la Studio si vad ca Diana nu s-a dezmintit nici de data asta
. A urlat si plins si cu chiu cu vai am reusit sa ii facem niste poze.
I-am facut si vaccinul restant si numai bine ca le-am facut si vaccinul antigripal. Nu aveam chef sa faca vaccinul anul asta, dar asistenta chiar mi-a spus ca il recomanda. Au tipat citeva secunde si apoi s-au linistit. Emma si-a adus mai spre seara aminte cind a venit ta-su ca o doare mina, iar ieri a umblat toata ziua cu un leucoplast la picior si schiopata din cauza bubei invizibile si imaginate:). Deh, leucoplastul era cu Barbie. Sa vedeti ce urlete de "durere" cind i-a scos ta-su leucoplastul
! Pe Diana saracuta probabil ca chiar o durea ca imi tot arata piciorul si imi spunea " bubu ... doaie".
Am pus poze de la fotograf aici http://family.webshots.com/album/556255281QemJze?start=48 .
Cristina, cineva acolo sus va iubeste de nu ati patit nimic. Aveti mare grija:(!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
Iuliana, ca de obicei pozele sunt perfecte. Ca si protagonistele
!
cristinamh spune:
dana, nu stiu cat au realizat. andrei stie ca nenea nino-nino l-a certat rau pe tati ca a stricat masina.
bei, sa ne tineti pumnii, ne ducem la serbare. acum, peste o ora...
am niste emotii de nu se poate!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
dana_ene spune:
Cris, tin pumnii stransi.
Sa vii cu poze multe.