Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Flori, Doamneeeeeeee !
Mi-e mila de Alexandra, de baieti si de tine.
Stiu cat e de greu cand sunt bolnavi. Si ai dreptate cel mai greu e faptul ca se imbolnavesc unii de la altii.
Va doresc MULTA-MULTA SANATATE si sper sa se descopere problema Alexandrei.
Oare ea merge la gradi?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Liliana, imi pare rau de Andra, eu zic ca dupa 3-4 zile o sa scapati de febra, cel putin la mine asa a fost. Sanatate si imi pare rau de serbarea pe care o sa o piarda...
Flori, o tii cam asa cum am tinut-o eu mai bine de 3 luni, doar ca ale mele nu au facut pneumonie, ci panarama aia de virus, apoi puroi in gat, iar viroza, iar puroi... Tare as vrea sa-ti recomand pe cineva, dar eu daca mai stii, va intrebam pe voi de doctori in Bucuresti, cand eram disperata... Daca nici acolo nu poti gasi asistenta medicala ca lumea, unde naiba sa te mai duci, frate? Cred ca ar fi ideal daca ai putea sa separi gemenii de fata. Probabil ca nu ai cum, ca altfel ai fi facut-o, dar ei chiar sunt prea mici sa treaca prin toate astea. Eu nu am reusit sa le separ nici pe cele 2 ale mele, asa ca, nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, dar ...
Hai sanatate si poate pana de Craciun se vor pune toti pe picioruse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Flori, saracuta de tine, prin ce treci:(. Eu cred ca eram deja la balamuc in locul tau. Multa sanatate la copilasi !

Fetele, de azi pot sa ma consider in vacanta, chiar daca as mai avea un tes luni, dar la care ma duc bou si vin vaca. Am primit si instructiuni soptite de la profa ca sa nu invat nica pentru test si ma conformez, ca doar nu m-am dilit chiar asa sa nu ascult boss-ul:)). O sa semnez testul si il dau la fel cum il primesc:). Asa ca acum trag chiulul o luna de zileeeee.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Flori multa sanatate va doresc, si Doamne ajuta sa fie totul bine cit mai curand!
M-am uitat pe ultimele poze Iuliana e superba casa ta, Cristina mi-au placut tare Andrei si Iris jucandu-se, Craita smechere fetitele tale Liliana sanatate si voua, Dana foarte frumoasa poza cu ele!
Si noi suntem putin raciti dar in comparatie cu voi nici nu am voie sa ma plang!
Multa sanatate tuturor si pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pt incurajari .

Dana, da merge la gradinita, cam de atunci face pneumonie. Da cica e singura care s-a imbolnavit asa rau. Nu stiu ce sa mai cred. Si noi am ratat serbarea.

Craita, m-am gandit si am facut asta de 2 sapt. Dar Alexandra nu putea merge la gradi si am dus-o si pe ea la soacra-mea. Plus ca e aiurea sa-i despart, s-au obisnuit, piticii o striga pe sor'sa "dada".

Acum e mai bine, nu mai face febra, dar nu mananca mai nimic. Ea cand are ceva asa face. Oricum dupa sarbatori ii fac iar analize, teste de alergie, de paraziti, verificam apendicita, etc. Incerc sa elimin orice suspiciune, sa fiu eu linistita ca e copilul bine. Aia mici vad ca sunt mai rezistenti, culmea fac forme mai usoare.

In wkd sunt huhurez, barbatu mi-i plecat afara. Stau ca o proasta si plang seara, cand vad casa pustie imi vine sa urlu. Nu mi-am inchipuit ca poate fi asa greu. Oricum sapt viitoare abia astept sa merg la ei.

Va pup, aveti grija de piticuti si de voi
Flori, fetita alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

Flori sanatate multa Alexandrei dar si gemeneilor !

Iuliana, e ok poza. Am vazut ce trebuie vazut si mi se pare atat de frumos! Feeric, ce sa mai!

Roxanica vad ca in dimineata asta iar tuseste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana, noi ne-am profilat pe sirop de brad... si cel putin deocamdata vad ca da roade!!

flori, hai ca mai e putin... poate treceti de hopul asta.
ce nu pricep.. pai alex a mai fost la gradi la severin. de ce acum atat de nasol la intrarea in comunitate? is bucurestenii mai bolnavi?!

noi ne-am intalnit aseara cu mos craciun la cora... si unde io abia asteptam sa vad reactia copilului... ti-ai gasit, a tipat ca vrea acasa, a stat ca o maimutica agatat de gatul meu... nici gand sa se dea jos la mosu'... cum l-am lasat pe picioare, a zbughit-o in parcare. pai ce face marti la serbare!? sau miercuri... sau duminica in ajun?? of, trb sa scot de la naftalina pozele de anul trecut, sa-i arat ca a mai stat la mosu, nu pateste nimic...

io sunt cu bagajele in masina, masina la tati la servici, la 12,30 luam pe andrei de la gradi si plecam la tara. rodica, iti facem cu mana din masina, ca doar o sa fii la servici!!
ah, si ce pofta am de sorici... macar pt asta ma duc!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cris, eu ma gandeam cu mari emotii la intalnirea cu Mosul.

Pai Oana e o MUTA daca se intalneste cu adulti, cu toate insistentele noastre doar daca o amenint cu ceva mai scoate 2-3 cuvinte. Altminteri zici ca-i salbatica. Mai... si n-a fost asa pana acum vreo jumatate de an.
Iar de Roxanica ce sa mai spun ? E la momentul in care pune buza si-ncepe sa planga rapid daca vede persoane straine.
Asa ca ce fac eu cu Mosul ?
Aveam de gand sa-l aducem pe Mos acasa... dar oare cum vor reactiona frunzele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Buna dimineata la toata lumea !
Iaca si noi, tot din categoria " cine mai e si ...asta ?".
Eu am fost o luna fara net, apoi cu o multime imensa de treaba la servici, recunosc ca am mai citit, dar de scris ... acum profit ca sunt singura in birou si nu se mai holbeaza nimeni in monitorul meu !

Uram si LA Multi Ani ! tuturor pe care nu am apucat sa ii felicitam !

Noi am fost deja le serbare pe 12 dec. Sasha s-a asezat direct langa Mos Craciun, i-a zis nonsalant : Pe mine ma cheama Sasha ( de fapt, toti baietii la gradinita isi spun Giro, nu stiu de unde si pana unde, asa ca Sasha a zis ceva de genul : Pe mine ma cheama G..., aaa, Sasha).
In timpul serbarii il mai intreba : cu ce a venit, unde sunt renii, etc. Recunosc ca am fost mandra de el, si-a spus poezia foarte frumos si tare, si am observat dupa mimica buzelor ca le stia poeziile si celorlalti copii, in timp ce altora le sufla educatoarea cum incepe fiecare vers. Mai ales ca el e tot cel mai mic din grupa (apropo, suntem la grupa mijlocie la 3 ani jumate !!!). Ma intreb la anu` ce vom face, ca restul sunt trecuti bine de 4 ani.
In rest suntem bine, in wee acesta am reusit si noi sa fim fara copil, l-am expediat o o verisoara de a mea. E adevarat ca e casa goala fara el, dar un pic de liniste ne prinde tare bine.

Va pupam pe toti si sper sa mai apuc sa intru si saptamana viitoare (acest mesaj a fost scris pe parcursul a 3 ore !!!! cate un rand la un sfert de ora )

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Floricica noastra, citind prin ce ai trecut tu, aproape ca pot afirma ca problemele nostre sunt un fel de "par de ceas"...Oricum o sa treaca. Mi-e tare mila de saraca Alex, ca si-asa este mititica. Auzi tu, 6 branule pana acum. Doamne, cum le-a suportat?? Imi inchipui cam cum este ca tu, ca mama, sa-i vezi pe toti 3 latzi, cu cate-o problema de sanatate!!! Sa speram ca o sa descoperiti pana la urma de unde provin toate aceste neplaceri.
Va pupam si speram sa auzim vesti bune.

Ma bucur nespus ca am mai primit si cateva vesti despre Sasha dar si despre Stefan cel dragalas al Rodicai. Mai treceti fetelor, pe la noi, ca tare ne place sa citim despre fiecare in parte, cu bune si cu rele!!

Noi suntem pe calea cea buna, adica a inceput de azi sa manance, mai timid, dar e bine decat deloc. In schimb am eu un gat ca un cimpoi! Am terminat cu eritromicina lu' fii-mea, trec eu pe medicametatie. Mai, m-am saturat sa stau cu medicamentele la indemana. Tare-mi place sa le tin stranse in dulapior dar...deocamdata nu se poate.

Aseara am plimbat si noi fata prin oras sa vada braduti impodobiti si luminile puse de primarie (am tinut-o mai mult in casa din cauza bolii). Orasul acum e feeric! Tare a fost incantata de toate jocurile de lumini. Cel mai mult a fascinat-o bradul impodobit din Kaufland, a mangaiat fiecare globulet la care a ajuns si l-a admirat minute in sir. Mi-a promis ca o sa fie un copil cuminte ca sa vina si la ea Moshul! Pana acum s-a tinut de cuvant dar sa vedem de-acum incolo cum va fi. Noi intotdeauna impodobim bradul in familie, in seara de ajun. Avem comanda speciala ca padoabele de anul asta sa fie rosii (cu toate ca se poarta anul asta verde, nu m-am putut opune dorintelor unui copil bolnavior). Asa ca abia asteptam evenimentul in sine.
hai va

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput