Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
craita spune:
Liliana, ai grija, nu trebuie sa fie neaparat ce au avut ale mele, dar repet, s-a manifestat diferit la una fata de alta, deci nu e musai sa aiba pete. La fel de bine cum poate fi la voi o simpla raceala...
Poate totusi ar trebui daca nu sa faci analize la sange - de care mie imi era groaza, dar ce sa-i faci - macar sa-i palpeze ficatul. Si la mononucleoza si la citomegalovirus se pare ca este unul din simptome. Nu stiu, nu sunt doctor, dar am inceput sa ma sperii si de umbra mea. Tu la doctor mergi?
, mama Craitei si Crinei
iuliana spune:
Emma, azi dimineata in somn, visa si se agita si smiorcaia de mama focului (in pat la noi): "nu vreau pat princess" :), iar acum "nu vreau papa" :)
Ieri am cazut pe scari si mi-am facut fundul zob. Eram cu Diana in brate si geanta de scoala in cealalta mina. Nici nu pot sa stau pe scaun, sa dorm sau sa merg. Diana nu a patit nimic, doar s-a speriat.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
liliac1 spune:
Craita Da, mergem la medic atunci cand imi fileaza o lampa. Incerc de fiecare data sa fac ceva preventiv. Banuiesc ca intrebarea ta era: "la ce medic ma duc"?? sau ceva de genul asta...
Fetelor sunt un pic crizata din motive de timp. Parca nicodata nu-mi este suficient. Vreau sa fac o gramada de chestiutze, ma apuc de toate, nu termin nimic...e ca un fel de isterie. Mi-am propus de-o saptamana sa-i cos numele pe toate hainele de gradi a lu' fii-mea, dar ce, credeti ca am facut ceva?? NU!
Am avut de invatat pentru o evaluare (care n-are nicio treaba cu mediul profesional, ci asa pt mine), credeti ca am invatat ceva?? NU!
Colac peste pupaza, am descoperit ca in tara asta nu mai ploua cu apa ci cu plase de geam termopan. Unde?? Fix pe capota masinii noastre!!! Ne-am capatuit cu ditamai gaurica...nu erau suficiente toate zgarieturile din parcare, ca unii cand se urca in masina parca s-ar urca in taraboantza!!! Ma rog, bine ca avem casco...dar uite ca nu era nevoie chiar dupa 3 luni sa revopsim capota si alte-alea...
Asa ca...un inceput de toamna grozav!
Si cand ziceam si noi ca reusim sa ne "integram" la gradi, hop raceala asta mucoasa si tusheceoasa, fir-ar ea sa fie. Deh, la omu' sarac nici boii nu mai trag! Asa ca de azi, copilul e in carantina, acasa, si fara pareri de rau ca nu se duce la gradi...din contra!
Hai va pupilesc si sa aveti o zi buna (atat cat a ramas)!
iuliana spune:
Sa va zic de Emma ca si-a facut o prietena la gradinita, Brooke. Ieri nici nu m-a bagat in seama cind am plecat, s-a dus la Brooke care a aluat-o de minuta si au plecat sa se joace. Pustoaica e americanca, frumusica si fan Ariel (Micuta sirena). Cum e si Emma fan Ariel de vreo citeva saptamini, probabil ca si-au gasit subiect comun de "discutat"
. Emma vrea si cadou de la Santa tot cu Ariel, dar probabil ca in 3 luni, isi va mai schimba printesa:). Depinde ce apare nou in magazin
. S-au imprietenit intr-o zi (una din alea 2) cind urla ca am plecat acasa. A venit fetita la ea si a luat-o sub protectia ei si de atunci sint buddy-buddy (asa am primit info de la educatoare:).
poze 1,2,3,4,5,6,7
danat spune:
Liliac daca te "incalzeste" cu ceva sa stii ca nu esti singura careia ii ploua si tuna, si eu am 1001 de probleme acum, nu stiu ce s-au adunat asa, si de servici, si din familie, am senzatia ca nu pot sa fac mai nimic pentru mine, nu am timp deloc, tot timpul trebuie sa fiu la dispozitia cuiva....eh, sa stii ca toti le au pe ale lor, asta e! 'or fi aliniate nush cum planetele... asta asa, ca sa avem pe cine da vina!![]()
Pe Raduc l-a muscat ieri un animal (ca nu cred ca era un simplu tzantar dupa ce umflat era) in 3 locuri, dar cel mai tare s-a umflat la incheietura mainii. I-am dat claritine si fenistil sa vedem cum o evolua, ca era tare si frigea locul.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
iuliana spune:
Ieri i-am luat Emmei un set de bratarele, rahatele din astea cu Ariel (Little Mermaid). Setul are si un colier care are "inautru" vocea lui Ariel si care cinta cind se apasa de un butonas. Nu va zic ce bucurie pe Emma care pina seara m-a intrebat de 100 de ori cind mergem la scoala (la Brooke, amica ei care avea si ea la git cu o zi inainte un colier cu Ariel, dar diferit) si ca ea vrea ACUM la scoala la Brooke sa i-l arate. Azi, am ajuns la citeva secunde in urma lui Brooke si sa vedeti ce dragoste si imbratisari si durut in fund de mame (adica eu si mama fetitei). Brooke tocmai intrebase de Emma. Cica nu numai afara se joaca impreuna, ci si in clasa si ca Brooke (cred ca are 4 ani si un pic) a luat-o sub aripa ei pe Emma si se joaca cu rochitele si jucariile de printese:) de la gradi. Azi mi-a spus Emma ca au pus la "spalat" hainele de printesa si au facut curat:). Imi inchipui ce treaba pe ele. Aici, daca o mama vrea sa fie voluntar intr-o zi, poate sa stea si ea in clasa si sa ajute educatoarele. Din pacate nu pot sa ma voluntariez:) din cauza de plod mic ccc care nu e acceptat in clasa (mai mult ar incurca). Orict mi-ar place sa o vad pe Emma interactionind cu ceilalti copii pe viu, nu pot, doar daca isi ia tati o juma de zi liber. Ce mai au la gradi misto e ca fiecare copil (numai cei care vor, adica) se inscrie pe lista si aduce o jucarie/carte/orice pe care trebuie sa il "share" cu ceilalti copii. Emma a dus de vreo 2 ori (intii o papusa Cenusareasa si apoi o carte de colorat cu printese, normal. Cica a share-uit ok:). Se pare ca singura cu ccc care nu vrea sa imparta nimic e sor-sa si de aici se isca scandaluri.
Va pup, ma duc la invatat ca luni am un examen de 2 ore
(55 pagini de invatat).
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Nu stiu de ce am avut impresia ca am dat link-urile cu poze noi (oarecum noi...incepind din iulie incoace).
http://family.webshots.com/album/553709191FYpAqo
http://family.webshots.com/album/554318182MBlgiH
poze 1,2,3,4,5,6,7
craita spune:
Iuliana, ce-ti mai face funduletul?
Te admir pentru cata putere ai cu fetele si in plus cu invatatul.
Liliana, am vrut sa intreb la ce doctor, nu daca mergi la doctor, scuze. Am mancat un "ce"...
Oricum, banuiesc ca Andra este bine.
Noi azi am implinit 3 ani si de dimineata s-a reunit toata familia, le-am dat un rest de cadouri, ca marea majoritate deja le primisera ca nu m-a tinut sufletul sa le tin ascunse, au avut 2 torturi in forma de inimioara rosie cu balerine pe ele, au suflat in lumanari, au primit de la bunica lor si rochite de printese. Si apoi am plecat cu totii la munca. Aveau in plan o petrecere in seara asta la un centru de joaca, dar am amanat-o pana o sa fie mai bine pe picioare. Par OK, doar ca a inceput Craita sa stranute, ceea ce imi cam ridica parul in cap, dar sper sa fie doar atat. Pe la munca toti sunt raciti si daca mai duc ceva acasa ma spanzur.
, mama Craitei si Crinei
craita spune:
Fetelor, eu aveam un album si acum nu mai vad nimic in el. E adevarat ca erau poze de la botez, deci de o vesnicie, dar ...
Am sa incerc sa fac altul, dar sper sa nu-mi prind urechile.
, mama Craitei si Crinei
craita spune:
Uitati-va repede pe http://community.webshots.com/album/554433700Vmfowe
sa vedet poze cu fetel la munte ca cine stie daca am salvat corect si cel putin acum pare sa fie OK.
Atat am putut. Daca as sti cum le-as pune in albumul pe care il aveam...
, mama Craitei si Crinei