Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Nazdravani de aug-sept 2003 (73) | Autor: iuliana

Link direct la acest mesaj

Ete ca m-am trezit si eu sa scriu si am onoarea sa deschid sobect nou. Sper sa nu mi-l stearga careva:).

Vin si eu ca prostul la spartul tirgului sa urez LMA sarbatoritilor de 3 anisori. Emma e deja veterana:). In rest, e cuminte, dar daca nu ar fi bataliile cu sor-sa si faptul ca nu vrea sa imparta nimic, as zice ca e copil model:d. Merge la 2 gradinite, ii place, dar iar imi face mofturele la mincare. Eu zic ccc ca arata bine, nu e slabanoaga, inca mai are urme bunicele de chiscute de bebelusi si un fundulet rotund apetisant, numai bun de muscat. E o incapatinata si jumate, nu functioneaza timeout sau altceva. Nu stiu ce metode sa mai gasesc sa o fac sa inteleaga ca nu tre' sa o bata pe sor-sa si ca trebuie sa imparta jucarele. Si, pe cuvint daca fac diferenta intre ele, dar nu pot sa o vad ca da in Diana. Mi-e si mila ca asta mica nu stie excat cum sa se apere, mai riposteaza ea, o mai musca sau o trage de par pe Emma, dar de obicei pierde:). Ma distreaza sa le vad cum se lupta pe o jucarie. Le las sa vad cum se descurca la inceput, dar cind vad ca lucrurile ies nasoale, intervin. Si atunci, una din 2 ramine nemultumita si se lasa cu plinsete si urlete si tavaleli. Un adevarat circ.

Diana e mai calma, la playgroup are rabdare sa stea in cerculet sa cintam. Imi aduc aminte ca la 18 luni fugeam prin sala dupa Emma sa o pun linga mine si de abia acum inspre 3 ani avea rabdare sa stea linistita. Daca nu ar zadari-o Emma, nici nu as sti ca am copil mic.

O alta belea pe capul meu ca am vizite in fiecare noapte. Si nu ne viziteaza numai una, ci amindoua. De multe ori dorm cu ele in pat si tati se duce in camera cealalta. Parca e uns cu miere patul nostru. Eu tot mai sper ca o sa creasca si ele si vor dormi in patul lor toata noaptea. Am mai mult de 3 ani de cind pot sa numar pe degete noptile dormite de la un cap la altul. Faptul ca am mutat-o pe Diana in camera cu Diana a avut efect scurt. Emma tot in pat la noi vrea. Ba mai mult, cind incepe sa raga noaptea, ca nu pot sa zic altfel, o trezeste si pe Diana, iar de adormit amindoua in acelasi timp nici nu poate fi vorba. Dureaza de la o jumatate de ora in sus si nu va zic ce nervi imi fac. Ies cu nervii in pioneze si de multe ori cu plozii nedormind. Singura metoda care functioneaza e patul nostru si eu sa stau intinsa linga ele. Intrebarea e daca mi-am facut-o eu cu mina mea sau am eu bafta de copii problema in ceea ce priveste somnul.

Diana are 12 kg (cit avea Emma la 2 ani), poarta haine de 2 ani aproape, dar problema e ca pantalonii sint lunguti. La papuci paorta nr. Emmei de la 2 ani. Oricum, ii vin toate rochitelele pe care le purta Emma la 2 ani. E o grasunica, nu imi face probleme cu mincarea, am mutat-o si pe ea la masa pe scaunel cu noi ca nu mai vroia sa stea in scaunul de masa al ei. Deh, e si ea fetita mare. Beau copiii astia ai mei aproape 2 l lapte in 2 zile, dar ma bucur ca le place. Emma nu vrea sa vada carne si nu stiu cum sa i-o mai maschez in mincare, oul ii place, dar nu pot sa ii dau in fiecare zi:(. Nu mai stiu ce sa le fac de mincare, ca nici junk food nu vrea sa le dau.

Am fost la munte 3 zile. Ma distreaza ce bucurie pe ele cind sint in loc nou. Daca nu au cotrobait toata camera si fiecare coltisor.... Saptamina cealalta (miercuri) mergem la Las Vegas pentru 4 zile. Trebuia sa mergem si la Disneyland, dar noroc ca am renuntat in zilele alea ca eu am cazut simbata si duminica lata in pat cu febra 40 si infectie la amigdale. As fi fost varza sa fi plecat. Asa ca va trebui sa ne replanificam excursia la Disneyland. In ianuarie vrem sa mergem in Mexic pentru o saptamina.

Eu am inceput din august scoala, ma duc de 2 ori pe sapt cite 4 ore la scoala. Merge f. bine, sint prima din clasa, am examene si teste aproape in fiecare saptamina, invat noaptea, asta e, dar macar mai ies din casa si imi mai pun creierul in fucntiune. Face bine la virsta:).

Am vrut sa scriu o caruta, dar nu imi mai aduc aminte. Sper ca de acum incolo sa imi mai treaca lenea si sa va mai tin companie. Pupam gradiniciosii si cit mai putine lacrimioare. Imi aduc aminte ca plingeam si eu cu Emma, si era asa mititica. Ma pregatesc sufleteste pentru Diana. Acum Emma nu a plins decit in 2 zile cind era rupta de oboseala si vroia sa stau si eu acolo. Miine o sa fac o poza la un cap de om desenat pe caietelul ei de la scoala:)))).

Pup iu.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa va mai spun ca Emma sta treaza si pina la 11-12 noaptea, numai de frica sa nu cumva sa o ducem in patul ei? Diana deocamdata nu prea realizeaza exact care e treaba cu dormitul, dar o sa ajunga si ea ca Emma. Si a mers bine o perioada, dar caprita mare a intors situatia pe dos. Ce pot sa fac eu la 2-3 noaptea cind am concert pe 2 voci, soprana fiind Emma care o trezeste pe Diana. Eu inca mai sper sa doarma si ele in patul lor pina s-or marita.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Fetelor, dupa cum ati vazut iar am disparut o mare perioada de timp. Vreau sa spun La Multi Ani tuturor care au avut deja evenimentul si celorlati care urmeaza, ca nu mai stiu cand apuc.
Sa va spun ce am patit si in special Lilianei din Galati, ca sa fie atenta, am vazut ca pe 19 septembrie se plangea de cateva simptome care semanau cu ce s-a declansat la fetele mele. Sper sa nu fie acelasi lucru.
A fost asa: au inceput simptome cu rosu in gat, fara febra sau alte complicatii, urmate apoi de puroi in gat la Crina si febra mica pana in 38 tratate cu Augmentin si antitermice. Dupa 7 zile totul parea OK, la Crina nu mai era puroi in gat. In seara in care am terminat Augmentinul, a inceput Crina sa sforaie noaptea. Doctorita a spus ca i s-or fi inflamat polipii de la amigdale si lasa ca o sa treaca - asta era intr-o vineri, dar pana luni copilul aproape ca nu mai putea sa respire nici pe gura. La spital, repede branula, bagate antibiotice.
Ajung la 4 acasa de la sevici, la Crina ganglionii mariti, iar cabinet, apoi spital, luat sange alte analize, continuat antibiotic.
A doua zi apar pete pe manute si talpi, apoi pe fata - rezultat analize la sange naspa si doctorita spune ca are mononucleoza. Sa innebunesc. Dai si cauta pe google, cere ajutor pe forum, iar alte analize de sange pentru ambele si-i apare puroi si Craitei in gat.
Schimbat antibiotic Crina, pete acum pe tot corpul si o si mancau.
Am stat 7 zile cu branula la amandoua, Crinei i-a facut si perfuzii cu gamaglobulina, schimbat branulele la manute la 3 zile, balamuc...
In cele din urma ies analizele la sange - cele specifice pentru anumiti virusi - si iese citomegalo virus, care cica se manifesta ca mononucleoza.
Una peste alta pe fondul luptei organismului cu acest virus au mai luat si un microb in gat si iata circul! Chestia este ca una din ele a du totul pe picioare, iar cealalta a facut toate complicatiile posibile.
Eu inca nu le-am dat la gradinita, daca acum imi fac asa ce naiba o sa fac cu ele mai incolo? Si zau ca am innebunit, ca una e cand ti se spune ca a facut pojar sau oreion, ai mai auzit de asa ceva, dar citomegalo virus? Suna periculos dupa cum facea haz de necaz barbatul meu.
Chiar daca v-am ametit, ideea era ca sa aveti mare grija ca un rosu in gat care poate parea nu tocmai periculos se poate dovedi a fi cine stie ce viroza aiurea. Stiu ca daca mie mi-ar fi spus cineva sa intep copilul si sa-i iau sange doar pentru atata lucru as fi zis ca-i nebun, dar daca as fi facut asa poate as fi stiut din timp si nu mai contactau si microbul. De fapt, nici doctorita nu a banuit de la inceput ce ar putea fi, dar uite ca apar tot felul de tampenii si nici macar nu stii de unde le-au luat.
Poate va ajuta in vreun fel ce v-am povestit, nu stiu, dar n-as vrea sa mai treaca cineva prin ce am trecut eu.
Acum sunt bine, le-au scos branulele la amandoua si mai iau doar vitamine, calciu, de fortifiere...Doar ca am inceput sa ma sperii si de umbra mea si tare mi-e frica si de gradinita...
Va pup pe toate si multa sanatate puiutilor ca e cea mai importanta, restul e apa de ploaie...

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana, si la noi aceeasi poveste... in relatiile dintre ei. andrei vrea la iris, la jucariile ei, la ea in patut... da' iris nu are voie la el in pat, la trenurile lui... urlete si tipete...
seara... pai aseara andrei a dormit la picioarele mele, iris lipita de mine... mamimutza mica suge noaptea, si nu mai pot fizic ca ma mai scol s-o iau din patut... iar andrei, vazand "exemplul cel bun", vine si el.
stiu ca nu e bine, dar nu mai pot. mi s-au consumat bateriile, si accept daca asa e liniste si pot sa dorm.
acum am inceput si la iris sa introduc legumele. daca mai incerc de trei ori si tot nu vrea piureurile alea idioate, io ii dau ciorbica si-am incheiat. sufla tot ce-i bag in gura, nu inghite nici de nebuna. suc de morcovi... naspa, piure cu orez, suflat prin toata casa.
iar eu sunt daramata, la propriu... dupa nunta de sambata, cu iris dupa noi, si dormit 2 ore de dimineata, ieri deloc, azinoapte asa si-asa, acum imi tremura picioarele de oboseala. si asia doi parca si-am incarcat de curand bateriile, sunt fresh...
ah, si uitam sa adaug baby expo de dimineata, unde am luat locul intai la www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20050923" target="_blank">concurs!! si-am mai castigat si la tombola BE o multime de prostiutze, dar cea mai tare e o pereche de ghetute.. ne ducem maine cu copilu' sa vedem ce luam.
si ca sa va distrati un pic, uite www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20050923&ctime=111502" target="_blank">aici! fetita in roz.. care plangea la start si toata cursa a avut lacrimile in barba...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Mioara, anul trecut cam prin aceeasi perioada ma plingeam si eu de transaminazele Ioanei, marite din senin si fara nici un fel de alt simptom. Dupa o saptamina de internare la Babes cu suspiciune de hepatita A (neconfirmata si oricum fara celelalte simptome) a iesit ca are citomegalovirus iar eu, ma-sa , am prins-o cu niste analize de rutina eggzact in perioada acuta (cind i-au crescut transaminazele galopant de la 400 la 1800). Fii-mea nu a avut nici un simptom vizibil cu ochiul liber, repet asta. I-au facut eco in epital si avea ficatul putin marit (de atunci sunt o adevarata enciclopedie in citomegalovius). Ideea e ca amaritul asta de virus se pune in primul rind la ficat. Infectiile acute apar la transaminaze si simptomatologie ingrijoratoare au in proportie de 90% cei cu imunitatea "depresata" (si cind zic asta ma gindesc la HIV si alte boli autoimune, iar complicatiile pot merge de la banale viroze pina la temutele encefalopatii). Probabil ca la micuta ta s-a suprapus si pe un alt virus care-i slabise organismul. Ideea este ca la virsta asta nu exista tratament care sa nu-i dauneze mai mult decit sa-i faca bine (vezi antiviralele) si in genere faza acuta trece fara a lasa urme si se regaseste in proportie mare la viitoarele mamici in Ig G-ul pozitiv (deci infectie veche). Un alt amanunt care ti-l dau este ca infectia cu citomegalovirus are o incidenta f mare, imunitatea la acest virus regasindu-se in urma analizelor la indivizi care nu au stiut in viata lor ca s-au infectat (si au descoperit ca au imunitate absolut intimplator...vezi eu). Acum ca a trecut eu nu pot sa-ti spun decit sa nu te infricosezi si sa incerci sa o tii la un mic regim (in cazul in care a avut afectat ficatelul).
Multa sanatate va dorim :)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, si eu tot pentru liniste accept rahatul asta de situatie. Problema e ca nu vreau ca Alex sa mai doarma in camera cealalta ci cu mine in pat. Pe partea aialalta, am incercat sa dormim toti 4 in acelasi pat, dar noi, aia batrinii:), ne sculam cu oasele si muschii in bucati. Pe Diana am cules-o intr-o noapte de pe jos si chinul e ca tre' sa o pazesc sa nu cada ca se intoarce de jdemilioane de ori in toate pozitiile. Nu stiu ce compromis sa fac si cum sa fac. Am atita loc in casa si nu ajuta la nimic. Aseara pe Diana o apucase o criza (probabil ca visase ceva) si a urlat vreo 10 minute cu sighituri si tot tacimul. Am observat ca mi-a crescut "imunitatea" in ceea ce priveste plinsul fetelor, nu ma mai panichez asa de repede:) si o iau in piept cu mai mult calm. Probabil ca la al 4-lea (daca l-as fi avut in program) m-as fi invatat si eu minte si nu as mai fi adus plodul cu noi in pat. Ce isi face omul cu mina lui lucru manual se cheama. Cel putin am liniste in casa, ne odihnim si noi, iar pe fete vad ca nu le deranjeaza ca stau cu lumina aprinsa pina la 2-3 noaptea. Ele-s multumite ca sint in patul cu miere. Allex mai doarme si el omeneste si nu pe jos in camera capritelor. Incerc sa imi fac mai mult curaj sa iau taurul de coarne.

Emma incepe sa vorbeasca ccc cu accent englezesc. Ne zice niste expresii in limbaj pur americanesc de ne lasa masca. Nu mai zic de r-ul si l-ul englezesc pe care eu si ta-su nu o sa reusim niciodata sa il facem sa sune ca lumea. Emma deja isi intoarce limba si reuseste sa le spuna. Intr-o zi il intrebam pe ta-su cum se spune "spider net" sau "spider web". Emma imi spune repede "mami, se cheama spider web". Miine poimiine ne da lectii de engleza.

Craita, sanatate la fetite!! Parca tin minte ca si Raducu lui danateu a avut citomegalovirusul asta.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, incep sa-mi revin si io din oboseala. la ce mi-o fi trebuit mie nunta?!?! asa ca, cu scuzele de rigoare...
Ioana Amazoana, sa cresti mare!!!
si ca sa nu uit, Andreea!
speram ca a ajuns bine pe plaiuri canadiene si iuliana o sa intre curand sa ne spuna ce fac fetele.

mioara, chiar voiam sa-ti zic de flo, da' vad c-a fost pe faza...(deh, asa isi aduse aminte si neuronu meu...)
nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa le vezi pe amandoua chinuite asa. mie imi ajunge cand ii vad pe amandoi cu muci, sau cand am "executie publica" la vaccin.... dar mai mult.. nici nu vreau sa ma gandesc!
la fete!

iuliana, pai noi dormim toti 4. asta ca am avut eu inspiratia sa arunc a doua canapea, ca era rupta... si cum la andrei in patut tati nu incape... dormim cu iris la mijloc. andrei nu suporta intre noi, si nici invelit, asa ca doarme pe plapuma pe la jumatea patului. in general dormim doar cu iris, iar de atins... ca-n "maiytrei", ne atingem picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele
M-am zbarlit citind de problemele Crinei si Craitei. Brr, chiar ca dificila problema.
Imi amintesc si de post-urile FloriiSoarelui, de anul trecut, si de emotiile de atunci si drumurile la Bucuresti.
Nu ma pricep deloc la CMVul asta, nici nu vreau sa ajung vreodata sa am nevoie sa ma pricep, si nici la alti virusoi, si tuturor doresc la fel. Asa ca sanatate la puiute!
Mi se pare normal in situatia asta sa iti fie teama, Mioara, sa le duci la gradinita. Mai bine sa se itnremeze complet si sa mai creasca. Sanatate multa inca o data!

Iuliana - mai soro da' stiu ca ai disparut ceva vreme.... Bai, una cu una fac doua: lasa fetele in pace sa faca nani unde vor ele, ca acusi o sa fuga ele de tine si o sa iti doresti sa le mai simti langa tine si nu o sa mai prea ai ocazia! Si eu, la inceput, am stat sa ascult de unii si de altii, ca sa las copilul in patul lui, ca si daca plange tot adoarme. Ei adoarme! N-adoarme deloc! Sufera! Se chinuie! Si tu la fel. Asa ca am rezolvat problema tinand-o langa mine (la inceput, chiar era necesar, ca in primul an aici am avut mari probleme cu caldura, si mai mult o tineam cu noi ca sa nu inghete mititica la ea in pat ca se dezvelea!) Si acum mai doarme cu noi! Lui Ovidiu nu-i convine, ca ii trage pumni si picioare, si il mai apuca si de par. Mie nu imi aplica tratamentul asta. Mai doarme si la ea in camera, inconjurata de toate animalele de plus posibile, cateva papusi si un tren la care tine ea, dar trebuie sa stau cu ea pana adoarme complet. A doua zi, nu de putine ori imi spune ca s-a trezit si ca nu m-a mai gasit. Asa e ea, mai sensibila. Iar mie... tare mult imi mai place sa o simt langa mine - Nu mai spun acuma, cand inca nu o am acasa, cat imi este de dor de ea!

Cristina - felicitari pentru "coronita"! Noi n-am fpost la BabyExpo deloc, am avut program administrativ. Si fara copil, oricum nu e funny.

Vineri plecam dupa Eliza, si in sfarsit o vom avea inapoi acasa pentru tot anul! Abia astept si timpul parca nu mai trece odata! Partea nasoala anul asta e ca ne-a ramas dulapul aproape gol. Ii mai vin doar 2 bluzite, restul... manecile scurte. La fel se intampla la trening, la cateva perechi de pantaloni.
Daca pentru vara a fost mai simplu, ei bine, trebuie sa incep turele prin magazine. Azi i-am luat 3 bluzite tare dragalase (din care una Gymboree sau cum se scrie), de la Piciul. Par de foarte buna calitate si au fost vreo 250 bucata (fata de Carrefour sau Cora unde numai porcarii am vazut si nimic sub 300 de mii... ma consider norocoasa cu ce i-am luat azi). Din fericire i-a luat frate-miu o geaca si un pantalonel de bumbac (asa, ca de trening), si are de anul trecut cateva plovere haioase foc (tot de la el)- la vremea aia ii erau mari.
Problema nr 2 dupa haine, sunt, fireste, incaltarile! I-am luat acum 2 sapt niste ghetute superbe de piele (care cred ca erau ratacite pe acolo, ca au costat numai vreo 500 de mii!). Merg insa numai pentru vremea asta, eventual si la inceputul lui octombrie daca tine soarele cu noi. Apoi... incepe impasul!
Mai are niste pantaloni matlasati super grozavi (ca de sky) de anul trecut, si vreo 2 blugi. Dar gata, asta e lista completa si la pantaloni.
Si de fapt, nu stiu de ce ma minunez, ca era normal sa se lungeasca fata!
Hai ca va pup, ma retrag ca mi se inchid ochii!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Salut fetelor!
Iuliana tu iti amintesti ceva, dar nu era vb la noi de citomegalo...Raduc a fost diagnosticat ochiometric (ganglioni mariti, rosu in gat, putina roseata pe corp) de mononucleoza, noroc ca nu exista tratament specific, deci nu l-am indopat cu medicamente, ci doar a tinut putin regim usor. Zic "noroc" pentru ca dupa aproape un an, facandu-i analiza specifica pt virus Epstein-Bar (cel care da mononucleoza) s-a dovedit ca Raduc al meu nu avusese never ever asa ceva Medicii....sa nu mai zic ceva porcos...

Craita sanatate multa fetitelor, sper sa fie bine totul!

Si, nu in ultimul rand, LA MULTI ANI tuturor celor care zilele astea se serbeaza!!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor. Floarea_soarelui, nu am tinut minte ca ai patit asa ceva anul trecut...Imi pare rau...Si eu chiar am incercat sa invat cat mai multe de la voi, dar neuronul meu...
Danat, s-ar putea sa fi fost sau nu mononucleoza sau chiar citomegalovirus... Asta este, ca uite la mine la Crina care a fost cea mai daramata si cu toate simptomele, analizele i-au iesit negative, iar Craitei, care nu avea mai nimic in afara de un rosu in gat si apoi un punct de puroi (suprainfectarea) i-a iesit CMV-ul pozitiv. Asta, ca sa zic asa, este unul din avantajele ca am doua - macar sansele ca sa descopar in 2 seturi de analize ce au cresc. Daca o aveam doar pe Crina, ea lata si cu analizele bune si nu stiam nici pana acum ce a fost.
Oricum, bine ca a trecut, cu toate ca tot stau cu ochii ca pe butelie pe ele...
In ceea ce priveste problema hainelor si la mine e naspa de tot. Am strans 2 saci imensi si o parte am mai dat la cunostinte iar unul l-am dus la o fundatie. La mine ca sunt 2 si se strang foarte multe lucruri care raman mici... Si acum am inceput sa reimprospatam garderoba in care efectiv bate vantul. Iar cu incalatamintea e cel mai nasol. Deocamdata le luasem pentru munte niste adidasi si macar aia le vin, dar nu vor sa se incalte cu ei ca sustin ca intra greu in picioare...pana sa le conving pun pariu ca nu o sa le mai vina.
Au mai primit niste salopete dragute si niste pulovere de la o nepoata din Bucuresti care le-a luat de la Baby Expo. Le-a luat si niste plastilina cu care ne jucam de cateva zile in continuu: cu forme de flori si frunze, le pui in ghivece, forme de gardut si animale, faci spaghete si tot ce-ti trece prin cap si e ecologica. Tare frumos ma joc eu cu ea. Si ele, dar mie imi place tare. Ha!
Pupici.

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Craita Aproape ca m-am ingrazit citind prin ce ati trecut
Pentru ca la Andra simptomatologia seamana. Adica a avut putin rosu-n gat...i-am dat antibiotic...si sambata m-am trezit cu ditamai mucii pana-n barba...Si nici nu vrea sa-si sufle nasul ala, asa ca se duc toti in gatishor si tusheste...Si nu mai zic, ca de 2 nopti dorm eu in camera ei, ca nu pot sa ma odihnesc din cauza ca sforaie! Sforaie ingrozitor! Cred ca maine dimineata ma infiintez cu ea la medic. Deocamdata nu i-au aparut niciun fel de pete, dar o sa o sun pe maica-mea sa o urmareasca
Offf, numai mama de copil bolnavior sa nu fii...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput