Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

IRIS!!! Cristina sa va traiasca printesa mica si fratiorul ei!!!!
Imi cer scuze de intarziere, dar in we asta am avut si eu 2 chefuri in familie, am avut 2 membri care au schimbat prefixul (diana si ovi). Asa ca a fost distractie in toata regula! Mancare si torturi, invitati si toate cele...dar a fost fain.
Am vazut si pozele si m-am distrat ce a ales iris de pe tava...ezitarea ei :)).

iuliana76, noi ne dam doar pupice de fata cu copiii, pe gura, dar scurt! Doar nu ne-om mozoli de fata cu ei...
Acomodare cat mai usoara si bafta la examenul de soferi!

O saptamana minunata va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, uite-ma si nedormita... andrei a avut febra aseara, 39.7... asa ca am stat de veghe si am scazut-o, acum e ok, la 2 avem programare la dr...
cristi s-a dus la gradi sa duca pijamalele... ca vineri au facut puzzle cu ele, mai erau 3 fara stapan de dimineata. dar surpriza... doar 5 copii prezenti pe la 9... restul... deja bolnavi acasa. asa ca anuntam si noi cu surle prima viroza de gradi. sper sa nu ia si iris ceva... cum ne-o fi norocul.
azi e zi de vaccin, iris era programata la priorix, andrei la havrix. andrei clar amana, sa vedem si iris.
pe mine cred ca ma paste iar o raceala, ca se instaleaza pe fond de oboseala. si acum simt ca mi se taie picioarele.. as dormi... dar te pui cu nebunii astia 2?! care la 8 erau fresh?!

cu pupatul... noi ne pupam de fata cu ei, mai ales la plecare. mai mult nu prea avem timp nici cand nu sunt ei de fata

ma duc sa fac pe arbitrul la meciul de box iris-andrei, ca am capiat... astia nu impart nimic!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sa raportam si noi cate ceva:

Vineri seara am inceput sa-i dau Oanei DIN NOU antibiotic din cauza mucilor de care nu mai scapam de cateva saptamani si la care s-a adaugat o tuse urata de tot. Am dat degeaba Eurespalul ala o saptamana intreaga, pana la urma am inceput de 2 zile cu Paxeladine si vad ca a facut minuni fiindca acum tuseste foarte rar si sper sa scapam definitiv.
Oricum saptamana asta nu o duc la gradi, spre nemultumirea ei.
Si pe noi ne intreaba de ce in weekend nu merge la gradi si i-am spus ca e PAUZA . Si n-a mai intrebat.
Din pacate vad ca Roxanica si ea avea ceva muci in dimineata asta cu toata grija noastra sa nu le vedem bot in bot .
Asa ca azi n-o scot afara pe asta mica.
Ieri a trebuit sa-i refaca vaccinul BCG Roxanei (ala facut la iesirea din maternitate - antituberculoza). Cicatricea era insesizabila. Vineri i-a facut testarea si locul nu s-a inrosit deloc. Asa ca a fost revaccinata. Vad ca azi locul este rosu si umflat, asteptam sa colecteze ceva puroi fiindca asta ar trebui sa fie evolutia corecta.
In plus urla dintele nr. 6, deci va imaginati ce zile linistite pe capul meu.

Cristina, am vazut pozele de la petrecere. Doamne, ce bine seamana si ai tai pui . Iris e dulcica foc.
Mi-au placut alegerile ei de pe tava .
Sanatate multa lui Andrei !

Iuliana76, noi nu ne sarutam de fata cu fetele. Pupici scurti la plecare... uneori. Dar rar!
Nu stiu, nici nu cred ca as putea sa ne manifestam asa. Asta e felul nostru, mai sobri.

Anka, intrebai despre nr. la incaltaminte.
Si Oanei tot 25-26 ii cumparam. Eu am impresia ca ea are laba piciorului mai mare, probabil imi seamana. Parca Roxana nu e asa, dar cine stie pana mai creste cum va fi.
Pentru iarna Oana are un costum salopeta + geaca de anul trecut si i-am cumparat un cojocel cu gluga, la care imbraca pantaloni de lana tricotati de o matusa.
Si-am scapat si de iarna asta.
(Bravo, dom'le, Garcea asta. Chiar ca este o faza de impresionat !)

Mihaela, pentru Diana in special si pentru tati !
Pupici fetelor !

Roisin, am vazut si eu pozele fetelor tale si m-am topit. Sunt superbe! Ah ! Abia astept si eu sa le vad pe amandoua una dupa alta prin casa.
Deocamdata Roxanica o urmareste in premergator, dar n-are prea mare succes sa se joace Oana cu ea.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele
Cris - cum se mai simte Andrei?
Sirop de tuse > La Eliza n-are nici un efect Eurespalul, in schimb Grindtus face minuni de la prima lingurita. E tot natural complet, cu miere si propolis, si il iau de la Helpnet (e mai scump, vreo 300 de mii, dar macar e si pentru tuse expectoranta si pentru tuse uscata)
Noi inca n-am patit-o iarna asta - un pic de muci, dar nimic serios.
Vaccinuri - nu am reusit sa ii facem si noi Havrixul (e ultimul care ar mai trebui), si totusi cred ca o voi lasa pe martie-aprilie.
Haideti sa va dau un "pui" de veste - la anu' ne apucam de bebedoi. Nu chiar de la inceput, ci cam asa... sa vina bebe in primavara lui 2008 - sa nu radeti de mania mea de a planifica totul! Neaparat pe bebedoi il fac primavara. Nu mi-a convenit cu Eliza, ca nu am putut sa o tin afara aproape deloc. Daca va aminiti, a fost o toamna rece inca din septembrie, cand abia aveau puii nostri 2-3-4 saptamani... ca sa nu zic de altii de pe la Galati care inca nu se nascusera Eliza spune ca vrea o surioara si ca daca va avea un frate nu se va juca cu el. "Dar il vei iubi?" "DA" "Si vei avea grija de el?" "DA" "Si chiar nu o sa te joci deloc cu el?" "Mmmmm... Ba cred ca da!"
Si vestea despre politia romana: sa stii ca luni dimineata, in locul indicat de mine, CHIAR SE AFLA un echipaj de politie mai! E drept, azi nu mai era, dar ieri a fost!
Haide pup, ca s-a facut o ora complet nesimtita!
Sper sa apuc sa mai pun si eu niste poze (poate in weekend)
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Fetelor, pe cuvant ca imi doream sa vin si eu cu vesti bune, ca na...am fost la Paris, sa ma laud si eu si sa vin cat de cat cu bateriile incarcate. Chestia este ca dupa 3 zile primesc telefon cum ca a mea Crina face temperatura 39,8 si au dus-o la spital, iar branula, etc. Toata saptamana am stat ca pe ghimpi si nici nu cred ca mai am curajul sa mai plec asa curand...
In plus au terminat vinerea trecuta tratamentul, cu antibiotic evident, iar duminica Crina era iar cu muci si tuse, aseara a inceput si Craita, eu una nu mai stiu ce sa fac.
Le indop cu homeopate, nici nu am prea mare incredere, dar nu stiu ce sa le mai dau si ce sa mai fac. Le-as aduce la Bucuresti sa le fac niste analize mai amanuntite, dar nu stiu incotro sa ma indrept. Nu mi se pare normal ce se intampla, mai ales ca nu intra in contact cu alti copii, zau ca nu mai stiu. Pur si simplu vorbesc singura. Am inceput sa le dau si Rybomunil...Vom vedea... In rest nu-mi mai pasa de nimic. Maine fac 41 de ani si de cativa ani tot imi doream si eu sa-mi fac ziua, dar nu stiu cum naiba se intampla ca parca tot ce se intampla peste an mi se aduna pe umeri si chiar cand vine ziua mea nu-mi mai pasa de nimic. Sa le vad si eu sanatoase macar o luna...parca altfel as vedea lucrurile. As mai prinde si eu putin curaj. Dar pur si simplu nu inteleg ce se intampla...
Va pup si cer iertare de vesti triste...

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

craita, nu dispera. o sa rezolvi... buna ideea cu analizele.
dar la homeopate din ce stiu trb facute incet si avut rabdare, nu dau rezultate asa repede. ai vb si cu un dr sau le-ai dat tu?
si nu mai cere atata scuze pt vesti triste, ca nu se supara nimeni... doar de-asta suntem pe-aici, nu?

eu tocmai ma dusesem la culcare, da' s-a trezit mandra. asa ca mi-a sarit somnul. andrei doarme, e ioar vesel, a inceput sa inghita antibioticul, ca tare ma speriasem cand l-am vazut vomitand de 3 ori la prima doza. acum se stramba, se face verde la fata, ii dau repede suc si trece. sambata terminam tratamentul, luni mergem dupa aviz si la a doua doza de havrix.
m-am cam saturat si eu de tuse, muci, febra... mai ales cand vad ca trece de la unul la altul. oooffffoffff, tare greu cand sunt puii bolnavi!

ankalaura, si unde mai te plangi tu?! ca n-are politia echipaje in cate locuri ar trebui sa stea... uite pe stefan cel mare... la IGP... "fraierii" merg in coloana, smecherii trec in tromba pe linia de tramvai... apoi stau sa se bage cu tupeu in coloana inainte de refugiu de tramvai, ca, deh, e politist in intersectie... uite io nu pricep de ce-i lasa lumea! si de ce politistu' ala nu le face nimic. aaa, stand ca fraieru in coloana, l-am vazut pe unu care, smecher, intra in intersectie pe linia de tramvai. pe-asta l-a tras pe dreapta. dar restul!?
si uite asa zicem si noi, mergem cuminti in sir, ca o sa vina vremea cand ceilalti vor fi pedepsiti...
aaa, si sa nu uit... cand intri de pe splai spre piata de la palatul parlamentului. am ramas tablou, cum astia cu "masini de masini" o zbughesc de nu le vezi numarul pe contrasens... acolo unde sunt 4 benzi pe sens, toate blocate. oare acolo nu pun camere?!

ca sa vedeti cine comenteaza, proaspatul sofer care circula pana in cora. si pana acolo merg incet, ca doar nu ma grabesc...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

M-am saturat de muciiiiiiiiiiiii !
Mai, nu exista un tratament-minune?
Ca frunzele mele vad nu au mai avut o zi fara muci (cat de putini) de prin septembrie.
Fir-ar sa fie de treaba.
Urasc chestia asta cu imbolnavirile una dupa cealalta.

Anka, pai eu iti doresc sa iti iasa planurile cum doresti .

Craita sanatate multa fetelor.

Si pentru toti bolnaviorii nostri.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Buna, fetelor.
Nu am mai scris de cel putin un an aici, dar am tinut legatura cu unele dintre fete. Dani este suspect de autism. De un an facem ABA si incercam sa recuperam intarzierile lui. De aceea sunt mereu cu teste, grafice de dezvoltare si altele.

De curand am gasit asta http://www.geocities.com/Heartland/Forest/2468/skillslistage3.html

Poate o cititi si voi si poate ma ajuta si iuliana, ca scala asta e, categoric, pentru USA. Dar eu ma intreb de ce diferenta asta..... Ca, potrivit listei asteia, nici Stefi nu e chiar ok....

Edit- Mai am o nedumerire. Oare toate abilitatile astea trebuie sa le aiba copilul la 3 ani? Ca asta chiar ma ingrozeste.... Adica un copil de 3 ani trebuie sa stie sa scrie literele? Hai, pe bune, poate ma lumineaza cineva... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
multi pupici si sanatate tuturor.
vroiam sa va invit la concurs:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit. Eu am stat ceva vreme, adicatilea 8 zile, in concediu. Si nimic n-am reusit sa fac!!!!!
In mare, martea trecuta, un idiot cu un miniexcavator a scapat din incarcatura cuvei(clesti) fix pe masina noastra parcata regulamentar in parcare. Si ca sa fie totul in regula, au venit si-au maturat-o de jur imprejur. Asa ca toata este zgariata, de jur imprejur, in ambele straturi de vopsea. Asa ca prima saptamana am petrecut-o pe la politie, asigurari, service...chestii de genul asta...asta pana am cazut lata la pat. Frisoane, febra, durere in gat, muci ca la balamuc...m-am pus eu pe picioare, bineinteles ca s-a captusit fii-mea! Asa ca am luat-o si noi de la capat cu tuse si muci. Iar sirop, iar spray nazal (ca picaturile n-au succes)...dar speram sa trecem si de astea cu bine.
Anka Felicitari pentru planul cu bebedoiul Si eu imi facusem niste calcule si cam prin iunie am vrea sa ne punem pe treaba, tot asa sa iasa, primavara. Cel tarziu in mai...
iuliana76 Noi in fata fetei nu ne pupam decat fugitiv, adica atunci cand ne intalnim sau atunci cand ne despartim, si atunci mai mult in alergare usoara
Tat-su oricum n-are voie sa puna mana pe mine, sau sa ma tina in brate sau sa dansam (recunosc ca ne mai apuca asa cateodata). Sunt revendicata in totalitate.
irinuca Tare-s scumpicei dragalasii tai. Si sa stii ca-sinvidioasa ca Radu a invatat "Steaua sus rasare" Eu m-am starduit intr-o seara sa ii tot cant si sa o aburesc ca o sa mergem cu steaua, ca ii confectionez eu una cu clopotel, cu alea-alea...si cand a venit tat-su sa o intrebe care-i treaba cu "Steaua"...a inceput fii-mea cu tap-tap-tap-tarap-tap-tam-tam (asta in traducere pentru necunoscatori e imnul de la Steaua, adicatilea "Maria" a lu' Scooter)!! Asa ca s-a dus naibii bunatate de colind!!!
cris Eram convinsa ca o sa ma intorc si-o sa citesc numai povesti interesante despre gradi a voastra . Mai ai putintica rabdare! Se va rezolva de la sine, ai sa vezi. Si imi cer scuze ca n-am putut sa-i fac urarile de "La Multi Ani" frumusetii de Iris atunci, vineri. Oricum, sper sa ma ierti. N-are sens sa ma mai justific...
craita Multa sanatate fetelor, si tie iti doresc un "La multi ani" din inima. Sa fii sanatoasa si sa te pastrezi puternica.

Aveam o gramada de scris, dar tre sa ma apuc sa vad pozele restante dar si sa studiez link-ul de la simanoro (poate ma iau cu mainile de cap).
O sa revin...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput