CIRESE de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 24
puiudana2004 spune:
Adid,felicitari!Pupam dintisorul!
Gabi multumim.Sper sa o tina tot asa!Mai ales ca a inceput din nou sa manance,dupa ce i-am dat nurofen pt dintisori,calgel,dentinox.
Acum o alta problema!!!E cam ragusit.Am observat de dimineata si pe pediatra nu o gasesc.E bun Panadolul???
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
ama_kaly spune:
Carmina, Ioana ce cereale le dati voi cu orez? Eu ii dau Humana cu fructe si mi-a mancat din prima seara juma de castronel, adica jumatate din portia pt 4 luni, iar a doua seara o portie intreaga.
Si inca ceva, cu supica cand sa incep?? Cereale ii dau de3 zile, iar banana de o saptamana jumate..
Nu, inca nu i-am prins dintii in poze, dar o sa ma chinui azi sa vad daca reusesc!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
adriana spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Adriana, bine ai revenit!
De ce te mira avantul cu diversificarea?
Pe aici majhoritatea celor care au inceput au facut-o dupa 4 luni (sau am inteles eu gresit?!) ceea ce e un mare pas inainte fata de multe alte "cluburi" unde de la 6 saptamani (!!!) se incepe!
Mult succes la alaptat in continuare, fete frumoase!
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Ma mira diversificarea pen'ca o vad cu ochii la fie-mea.. ea are 3 luni si pe ceilalti nu ii stiu cat is de mari ..mie tot mici mi se par
.. Trebuie sa ma duc pe prima pagina sa vad, cand sunt nascuti.. Adevarul e ca sunt diferente mari, asa e, uite cireasa ta are aproape 5 luni, cea mai mare e ciresica papadiei.. De aia mi se pare ciudat sa aud de diversificare..
Si apoi, am eu o buba la cap, ca-s mai lenesa, si nu prea imi arde de gatit. Sotu mananca o mancare, copii alta, si ar mai trebui sa gatesc separat si pentru Cornelia.. ma depaseste, asa ca o las pentru cat mai incolo..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[green][font=Comic Sans MS]Carmina, eu i-as da fara lactoza direct, fara preambuluri, pana se stabileste cauza diareei. (Poate fi racit, poate fi un virusel intestinal,etc). Asta pentru ca laptele fara lactoza se digera usor, incomparabil cu cel cu latoza. I-as da si vreo 3 varfuri de cutzit de calciu carbonic/zi (in trei prize), sa fie. Ba inca i-as baga si orez (simplu), de ce nu? Adik..ce atatea probleme?
In plus, cred ca iti iei excesive precautii cu schimbarea laptelui si inceperea cerealelor dar...te si inteleg pe de alta parte.
Cat despre rahitism..este probabil chestie de prea putin papi si nu e obligatoriu sa fie din cauza lipsei de vit. D, poate avea legatura cu calciul si asimilarea lui. Trebuie sa nu uiti ca Mihnea are o zestre genetica ce l-a facut sa creasca mult mai mult decat ceilalti copii de varsta lui, chestie nesustinuta corespunzator de pofta lui de mancare. (PS Cat despre dr...cand v-am zis eu de Stanciu de cand eram gravi, ati zis ca sunt sarita si voi aveti dr. de familie buni si nu va trebuie altii!)
Multa sanatate si ...sunt in zona, ca sa stii!
Multumesc Ioana, draga te tine, de cate ori am o problema tu intotdeauna esti aici si ma ajuti...mai putin cand ai fost in Toscana, dar te iert de data asta
...
Nu a mai avut scaun de atunci de nici un fel, azi i-am dat numai cu lactoza lapte si sper sa fie bine, mai greu e cu cerealele astea ori nu ma pricep eu sa i le dau ori nu stiu ce sa mai zic. Dupa ce ca bea lapte din an in paste acum dupa o linguritza de orez a mai renuntat si la biberon, l-a vrut dupa o ora jumate dar iar si-a decalat programul si o sa aiba doar 4 mese pe zi.
Daryana, multumesc, iti dai seama ca laptele cu lactoza se introduce usor usor de deja 2 saptamani ieri a fost cea mai mare cantitate iar azi numai cu lactoza. Of, o sa fie bine, trebuie sa fie bine ca altfel ma impusc.
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
arleena spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
[font=Trebuchet MS]Arleena - am ras cu lacrimi de superstarul tau!!! Pai bine mai, asa jucarii dai tu copilului??/Bravoooooooo Arleenei cea inventiva!!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
roxana draga daca te uiti mai bine vezi ca are pe langa el acolo ceva jucarii zornaitoare...si totul a fost o intamplare si ne-am distrat si noi pe cinste...eram in bucatarie si nu mai scapam de gura lui...tot se mieuna...am scos niste pungi sa pun ceva la congelator si copilul pac, se opreste si sta atent sa auda zgomotul....asa ca i-am dat sacul ala de gunoi(curat) si s-a jucat cam juma de ora cu el...pana s-a enervat ca de nu-l mai poate lasa din manute....
adi chiar i-a iesit si ralucai un dintisor??whow....super...felicitari si sa aveti grija de el.....
gabi, chestia aia din silicon are vreo denumire?ce sa intreb la farmacie, ca vreau si eu pe and iese dintele...si pana atunci sa-i fac masaj...ca asa de tare ma musca piticul

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
[quote]Originally posted by inaioana
[font=Comic Sans MS]Carmina, eu i-as da fara lactoza direct, fara preambuluri, pana se stabileste cauza diareei. (Poate fi racit, poate fi un virusel intestinal,etc). Asta pentru ca laptele fara lactoza se digera usor, incomparabil cu cel cu latoza. I-as da si vreo 3 varfuri de cutzit de calciu carbonic/zi (in trei prize), sa fie. Ba inca i-as baga si orez (simplu), de ce nu? Adik..ce atatea probleme?
In plus, cred ca iti iei excesive precautii cu schimbarea laptelui si inceperea cerealelor dar...te si inteleg pe de alta parte.
Cat despre rahitism..este probabil chestie de prea putin papi si nu e obligatoriu sa fie din cauza lipsei de vit. D, poate avea legatura cu calciul si asimilarea lui. Trebuie sa nu uiti ca Mihnea are o zestre genetica ce l-a facut sa creasca mult mai mult decat ceilalti copii de varsta lui, chestie nesustinuta corespunzator de pofta lui de mancare. (PS Cat despre dr...cand v-am zis eu de Stanciu de cand eram gravi, ati zis ca sunt sarita si voi aveti dr. de familie buni si nu va trebuie altii!)
Multa sanatate si ...sunt in zona, ca sa stii!
Multumesc [green]Ioana, draga te tine, de cate ori am o problema tu intotdeauna esti aici si ma ajuti...mai putin cand ai fost in Toscana, dar te iert de data asta
...
Nu a mai avut scaun de atunci de nici un fel, azi i-am dat numai cu lactoza lapte si sper sa fie bine, mai greu e cu cerealele astea ori nu ma pricep eu sa i le dau ori nu stiu ce sa mai zic. Dupa ce ca bea lapte din an in paste acum dupa o linguritza de orez a mai renuntat si la biberon, l-a vrut dupa o ora jumate dar iar si-a decalat programul si o sa aiba doar 4 mese pe zi.
[b]Daryana, multumesc, iti dai seama ca laptele cu lactoza se introduce usor usor de deja 2 saptamani ieri a fost cea mai mare cantitate iar azi numai cu lactoza. Of, o sa fie bine, trebuie sa fie bine ca altfel ma impusc.
arleena spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
[red][Adriana/red] bine ai revenit!Sa-ti traiasca grasunica.Super si are niste ochi!!!!Pozele cu toti trei pitici sunt superbe!
Aseara,cupilu meu a dormit de la 21 pana la 5 dimineata,asta dupa ce seara a papat 275 ml lapte cu cereale!!!Nu imi venea sa cred cand m-am uitat la ceas si am vazut cat e.de ar tine-o tot asa!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
ce fel de cereale ii dai?cum ai inceput diversificarea???si io vreau sa doarma al meu asa de bine.....sa nu ma mai tot trezesc noaptea

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
LYLY809 spune:
Poate-mi da si mie careva adresa comuna si parola...
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
puiudana2004 spune:
Arleena,eu ii dau cereale de la Humana cu mere,fara lapte inclus si ii pun seara in bibe cu lapte,deocamdata 2 lingurite.eu am observat ca Andrei doarme noaptea nu in functie de ce mananca ,ci de cat mananca.
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
puiudana2004 spune:
Nu imi zice si mie nimeni ce sa ii dau pt ca e ragusit???Nu reusesc sa dau de pediatra!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Katja (30 martie 2004)
Bravoooooooo Arleenei cea inventiva!!