PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mitihai ca iar ma bag , sper sa nu te jignesc. Dar , e un mare dar, lucrurile si stiinta s-a mai schimbat de cand a invatat matusa ta carte. Chiar daca are multa experienta, stiinta a evoluat si lucrurile sunt vazute altfel acum. Insa chestia cu musetelul am mai auzit-o pe aici... poate merge. Incearca cu sucul de prune.
Tu ai primit cartea de la spital? era acolo ceva dspre constipatie. Dar, mi s-a parut penibil. Ceva de genul -- sa se dea apa!!!!!! O sa caut si in cartea de la Asoc Pediatr. Amer.... dar e groasa, si imi ia ceva timp. Iti spun maine ce varianta ofera si astia.

Mihaela ( si fantoma forumului , ca numai noi suntem inca treji la ora asta)

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata fetelor,
Azi suntem bine...n-am mai facut temperatura azi noapte..L-am luat cu mine-n pat si i-am dat tazta...si am dormir amnadoi de numa numa.
Suntem insa imputiti(n-am facut baita de 2zile), am inceput sa avem probleme cu caca (cred ca de termometru!!) si ne doare burtica ca nu prea reusim sa facem cat am vrea.S-ar putea sa fi facut si un deranjament la stomac.
Va pupacesc..ma duc ca s-a trezit!
Ne auzim mai tarziu.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

salut mamicilor
poate ma vede si pe mine cineva !!!!!
vrem si noi in listuzza, nu ne mai primiti si pe noi ????
si daca poate cineva sa imi spuna si mie cum se da debridatul si dupa cat timp se vad efectele , ca pe noi ne-au omorat colici
bem si ceai de colici, luom si sab simplex avem si biberoane anti colici si tot de geaba..,..
DAVID ANDREI 4050gr la nastere 31 iulie , cezariana maternirarea bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Miha, si eu am patit la fel cu fontanela, mi-a zis pediatra ca o luna (oct-nov) sa ii dau 3 picaturi de Vigantol, ca i s-a parut cam moale sau largutza parca...sper sa nu fie de rau, ca asa cum zicea Muuh, nu tine totul de Vigantolul ala
Codritu, sa stii ca Topferu' ala a facut intr-adevar minuni.
Adelutzoooooo si io am intrebat fata de tine....ia baga aici un pupic
Amizzipp ai dreptatzi cu regurgitatul, eu ii dau Vigantolul de dimi dupa ce papa cam la juma' de h, ca pe urma sa nu uit, nu de alta.
Bibi pai am facut botezul la rest. La Provence, fosta baza Cutezatorii in Floreasca daca stii...rest lui Dinu Pescariu. Am avut 60 de pers, am ales bufet+ bauturi incluse la liber. Ei colaboreaza si cu DJ, fotograf, unii care amenajeaza cu baloane si ce mai vrei. Noi nu am luat fotograf de acolo ca ne-au facut prietenii sute de poze. Ne-au pus doar la intrare niste baloane mari in forma de biberon haioase foc, ca sa stie lumea unde vine. In rest nu se cer aranjamente suplimentare pt ca are plante si este foarte misto amenajat deja, elegant. In banii platiti ne-au dat mancarea, bautura, marturii pe masa, scaunele imbracate f elegant, aranjament floral pe masa....sa nu mai zic de mancare care a fost fff multa si delicioasa...iar DJ-ul de acolo are muzica variata si e foarte ok.Noi am inceput la ora 15 si am stat pana pe la 24...atunci au inceput sa mai plece, dar am ramas o gasca de prieteni, ne-am mai lungit la un pahar de vorbe...intr-un cuvand am fost fff multumiti. Daca mai vrei info, da-mi PM si iti zic. Pup fata

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna dimineata fetelor...sa va spun, fata mea care dormea dusa dupa baita si masaj ( in jur de 10 ) azi-noapte s-a culcat la 1!!! radea de noi, pur si simplu nu avea chef sa doarma!! nu stiu ce a avut, poate ca a dormit mai mult ziua, n-am habar...sper sa nu faca un obicei din asta, voua vi s-a mai intamplat? ea chiar avea un program super si nu-mi dau seama ce a apucat-o!!!
despre constipatie...la noi nu functioneaza nimic, intr-adevar ramane doar lass baby pe care inca nu l-am luat...eu ii dau musetel, i-l pun chiar si in lapte de 2 ori/zi, am incercat chiar si cu suc de portocale ( apropo de ce spuneati referitor la el, a mea nu s-a iritat si nici n-o doare burtica )...dr. mi-a spus ca s-ar putea sa-si revina dupa ce incep cu diversificarea, vom vedea...face kk doar cu supozitor sau termometru care stiu ca nu e recomandat dar nu o pot lasa asa...
pupici la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by alina2006

buna dimineata fetelor...sa va spun, fata mea care dormea dusa dupa baita si masaj ( in jur de 10 ) azi-noapte s-a culcat la 1!!! radea de noi, pur si simplu nu avea chef sa doarma!! nu stiu ce a avut, poate ca a dormit mai mult ziua, n-am habar...sper sa nu faca un obicei din asta, voua vi s-a mai intamplat? ea chiar avea un program super si nu-mi dau seama ce a apucat-o!!!
despre constipatie...la noi nu functioneaza nimic, intr-adevar ramane doar lass baby pe care inca nu l-am luat...eu ii dau musetel, i-l pun chiar si in lapte de 2 ori/zi, am incercat chiar si cu suc de portocale ( apropo de ce spuneati referitor la el, a mea nu s-a iritat si nici n-o doare burtica )...dr. mi-a spus ca s-ar putea sa-si revina dupa ce incep cu diversificarea, vom vedea...face kk doar cu supozitor sau termometru care stiu ca nu e recomandat dar nu o pot lasa asa...
pupici la toate!!!

Alina, Lass Baby ala e apa de ploaie, daca vrei iti dau sticla noastra sa nu mai dai banii aiurea pe el...si noi am incercat tot ce se putea pentru ca Luca nu iesea decat stimulat cu termometrul (rareste-o cu supozitoarele ca nu e ok), i-am bagat si sucuri de mar, para, morcov...nimic...pana am schimbat laptele...de cand ii dam Topfer face singur ceas o data pe zi, plus ca nu mai are crampele alea....

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

La noi Lass Baby chiar a avut efect. I-am dat 2 zile (3 ml si seara si dimineata) si de atunci face bebe Luca 1 data pe zi (dar bine ). Noi insa bem si 100 ml ceai de musetel(mai concentart) cu 2 plicuri baby Drink dizolvate. 100 ml i-i dau pe parcursul unei zile intregi, inainte de laptele formula.

Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/slideshow?.dir=/2054re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cristina, merci pt. info. Ti-am dat PM. Din sutele alea de foto de la botez pune si mata cateva sa vedem si noi crestinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Buna dimineatzea! (daca buna se poate numi pe o vreme ca asta)
Din motive de vreme, cum ziceam, si din cauza de bb care deja nu mai e satisfacut doar de bibe si somn si incepe sa vrea antren am inceput sa-i caut pe net o jucarie, gen 3 sau 5 in 1, adica un trapez din acela cu fel de fel de prostioare atarnate, frumos colorate si zgomotoase. Media de pret, indiferent de marca, 2 milioane lei vechi. Mi-a facut cu ochiul unul de la vtech(ca-s fan inrait) si intr-un moment de plictiseala zic..ia sa ma uit si pe site-uri americane...si....acolo media de pret 30 usd, la fel, cam indiferent de marca. Stiam ca au super adaosuri la produsele pt. copii, dar de la 675.000 lei vechi cat costa produsul pe care-l doresc eu la 1.850.000 lei la cat se comercializeaza la noi, e cala lunga frate!!! Asa ca, sfatul meu: aveti prieteni sau rude peste ocean? Ingrosati obrazul si faceti-va cumparaturile de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

cristina_ioana unde se gaseste laptele acela si cat costa?
merci mult de informatie!
pupici

Mergi la inceput