Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 30
ooana spune:
Alynutza...astia chiar sunt de groaza cu ofertele lor...anul trecut am avut intentia de a merge la Poiana Brasov dar am abandonat foarte repede ...cu banii aia pot merge aproape oriune in Europa.
...in alta ordine de idei...sunt happy ca Dl. Sot vine maine la mine...iar pentru sfarsitul de saptamana planuim un mini sejur la Amsterdam.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana, bravo voua. Eu am fost saptamana trecuta la Amsterdam, in delegatie. Am apucat sa vad f. putin, dar cat am vazut mi-a placut si mi-am promis ca o sa revin cu sotziorul dupa mine intr-un concediu. Sa va petreceti fain in weekend.
Giova spune:
doamnelor!!!
Vad ca vb. de Revelion, cam tarziu.
Sotul cand s-a dus sa vb. pt. luna de miere, altii se interesau pt. ofertele de rev., asa ca....in iulie ne rezervam locuri pt. Revelion.
Noi cred ca vom sta acasa, primele sarbatori cu bebu, in noul ap.
Oana, Alynutza ce fain ...Amsterdam!!!! sper ca vizitati si vestita strada de acolo, nu?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
M&M spune:
Anul acesta cred ca vom face revelionul la prieteni.Nu am az\vut timp sa ne interesam de oferte, plus ca eu sunt prinsa cu niste examene de toata frumusetea in urmatoarea luna.
Giova sa stapaniti sanatosi noul apartament !!!
in ceea ce priveste Amsterdamul si vestita " straduta" nu am apucat sa o vizitez, dar am ajuns in Antwerpen intr-un cartier numai si numai cu vitrine in care erau expuse femei. Prima oara cand am vizitat " zona " ,eram prin liceu si, initial am crezut ca fac reclama la lenjerie.
Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi
Alynutza spune:
Eu am vizitat-o, dar asa in mare goana, mai ales ca m-a dus sefu (el era deja acolo cand am ajuns eu, plus ca el a tot fost la Amsterdam si singura nici nu cred ca indrazneam sa ies noaptea pe strada, mai ales in "red lights"). E foarte interesant, ce sa zic (asa din ce-am vazut cu coada ochiului). E de admirat cu cata nonsalanta stau gagicile in vitrina... pur si simplu stiu sa-si vanda marfa (iti dai seama daca apreciez eu asa ca femeie, ce parere au berbantzii). Am vazut si-un travesit (yacs). E ceva ce merita vazut, macar o data in viata.
Dar de impresionat, m-a impresionat altceva: "deschiderea" oamenilor (faptul ca sunt atat de "open-minded"), calmul lor, relaxarea ce se citeste pe fetzele lor si pe care as vrea s-o vad si acasa, pe fetzele oamenilor, linistea aia ce vine din faptul ca nu-si fac griji ce vor pune pe masa maine, si din faptul ca poti sa fii asa cum vrei si cum simti, fara sa te judece nimeni. Apoi cladirile lor, acel amestec de gotic si modernitate (de exemplu, cladirea garii centrale, cu o arhitectura clasica gotica, care ascunde trenuri moderne si alte chestii de secol 21). Si nu in ultimul rand, taxiurile lor, numai masini ultimul racnet, cu tapiserie de piele, GPS si sofer la costum si cu zambetul pe buze. Cred c-ar mai fi, dar nu-mi vin acum in minte. Am ramas oricum fascinata, si va ganditi ca practic, ce-am vazut eu din Amsterdam au fost cateva ore, dupa ce am iesit seara de la curs. Astept si eu sa-l explorez mai pe indelete. Insa astept de la Oana niste sugestii de cazare, ca asta cred ca ne-ar darama (a fost 130 de euro o camera single, la un hotel in zona aeroportului, care m-a dezamagit total).
Am scris o pologhie intreaga, sper ca nu v-am plictisit...
kateryna spune:
Neata si de la mine.
Noi revelionul cred ca-l facem acasa. Tot glumeam ca sa vedem in ce tara plecam de revelion in excursie ca sa vedem ce cetatenie poate obtine bebe:). Oricum nu as avea voie sa merg cu avionul asa ca Oricum deja atunci sunt in 9 luni asa ca poate sa vina bebe oricand.
Fetele, nu luam si noi exemplu de la miresicile de 2005 sa schimbam numele capitolului in Miresici de 2006-Proiecte de 2007 cand se va face un nou capitol? Oricum sa nu uitati sa treceti si listuta la inceput ca e pacat sa renuntam la ea.
Vine barza
27+ George Anelin
ooana spune:
Neata fetele!
...hmm Revelionul, tot pe acasa prin zona poate cu ceva prieteni sau cu nasii!
Alynutza...cazarea intr-adevar e "dureroasa" ...noi o sa mergem...o sa vedem si daca e mai convenabil poate ne intoarcem inapoi si mai mergem si a doua zi...ca e la doar 3 ore de mers cu masina...ca din ce am gasit pe net, m-a cam intepat inima si cum casuta mea e aproape...mai bine inchiriem o masina si ne tot plimbam, ca si trenul aici e o caruta de bani...dar te informez eu exact ce si cum!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana, asa da, dar noi daca o sa mergem din Romanica, n-avem cum sa ne intoarcem acasa la somnic si sa ne intoarcem a doua zi. In fine, mai ramane sa ne informam, timp avem, oricum avem alte planuri pentru concediul de anul viitor.
krelia spune:
Salutari la fete!!
kateryna, am retinut ideea ta, sigur ca asa vom face!
Cum te simti, ce face bebe? Emotii pe ai tai? (mama, tata, frati, surori, socrii - ca iubi sigur are emotii )
Oana, dixtractie super! Parca vaz ca te intorci cu niscaiva lenjerie intima ....
cristina - super tare
Gio, Alynutza - pup!!
pup, ma duc sa ma incalzesc cu un ceai!
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by krelia
Oana, dixtractie super! Parca vaz ca te intorci cu niscaiva lenjerie intima ....
MIMOZA PUDICA...
He, he, ce-as mai fi intrat si eu intr-un anume magazin , dar eram cu una bucata sef dupa mine, ca altfel veneam cu o surpriza pentru iubi.
si eu inapoi. Ti-e frigutz? Eu innebunesc aici la birou, e atat de cald si ametzitzii astia de colegi nu vor sa deschida un geam...